Юнче със сурвачка в ръка,удря дядо и баба по гърба!

• 11 736
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
  • В сърцето на ММ

Привет.
При нас положението е много зле.Два дни бяхме без ток,снощи го пуснаха за няколко часа и пак го спряха.Дано вече всичко да е наред.На Ростислав снега му е до кръста.Днес ядохме спагети готвени на газова отоплителна печка. Sick
Бързам да ви изчета,докато не са спряли пак тока.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 15:34 от Di13

# 181
Здравейте,
Ние пием 210 Ам сутрин и вечер, но не винаги си ги изпива.
 EvieAndie - За Мляко ние сме на Милумил и аз много съм доволна и Аптамила е хубаво мляко.Което и да избереш няма да сбъркаш.
Говорите си за ясли и ...мъка ми става.Аз от 04.2-.2-0-8 съм на работа с бавачката до никъде не сме я докарали.Търся търся и ..нмищо.
Ако не сме намерили ще трябва мъжа ми да я гледа каот начало , но той може само за 1-2 месеца.Другият вариант е да я пусна на ясла, но още не съм открила такава коятоп взема непроходили деца.Търсим частна ясла, на държавана не ми се дава толкоз малка.Та това ми е голяма мъка, по- отрано май трябва да се търси.

# 182
Имам едно въпросче за АМ-каква е разликата м/у Аптамил и Милумил? Кое от двете е по-добро? Бих искалал да знам,защото ако се накложи да давам АМ искам да е най-доброто. Благодаря   bouquet
Милумил е за по слаби стомахчета,Аптамил си е нормален Има и Аптамил Комфорт ама той е за бебета.Според мен Аптамила е по-добро решение.Само където е най -скъп.Сега го направиха 28 лв,900гр. #Crazy ooooh!И май вече  ще минаваме на НАН.Това Нутралион хубаво ли е.Щото на мен ми казаха,че не става. newsm78

# 183
ООООООООООООоОО   Аничка (баничка) честита голяма рожденичка.Видях  по линийката ти пише 4 години .мОже и да съм закъсняла  bouquet

# 184
  • Варна
Имам едно въпросче за АМ-каква е разликата м/у Аптамил и Милумил? Кое от двете е по-добро? Бих искалал да знам,защото ако се накложи да давам АМ искам да е най-доброто. Благодаря   bouquet
Милумил е за по слаби стомахчета,Аптамил си е нормален Има и Аптамил Комфорт ама той е за бебета.Според мен Аптамила е по-добро решение.Само където е най -скъп.Сега го направиха 28 лв,900гр. #Crazy ooooh!И май вече  ще минаваме на НАН.Това Нутралион хубаво ли е.Щото на мен ми казаха,че не става. newsm78
И ние сме на Аптамил и новата цена направо ме трясна. А че е най-скъп, не е. Досега най-скъпото мляко беше Lactana, 22.86 за 650 мл. Ама като го преизчислих към 900 мл, става на цената на Аптамила. Ако не го увеличат, мисля да го пробвам като свършат аптамилските запаси (по Коледа овършах Метро  Wink ). И без това само това мляко имало 4 бифидус-бактерии и уж било най-доброто.  Thinking

# 185
ние бяхме в 3 почти 4 месеца на Аптамил1, но започна много  ама много за повръща, и го смених с Фризолак1 и сега сега се чувстваме добре е вече сме на Фрисо2

# 186
 Здравейте и от нас.

Леле , колко сладки бебоци си имаме в юнската дружина.
 Честити месечинки на празнуващите. Честито на сладката рожденничка.
 Di13 , много е кофти това с тока.Искрено ти съчувствам.
 mmm_ , на теб фитнес не ти трябва.
 Еличко ,ама ви сте готови за ресторант.Отивате поръчваш една пържолка на принцеската и готово.Остава само с биричка да я захраниш. baby_neutral

Ние вчера имахме гости и аз добре си починах - Мики беше кротък и само си го прехвърляхме от ръце на ръце.Иначе нашият дребосък си е голям каприз.Само мрънка някой да го вземе и ако не му обръщаме внимание като "надуе гайдата" и айде пак на ръце.Луда работа сме.А и тези зъби да хванат да излезат ,че направо го побъркват.

Е това е за сега.Очаквайте включване.

# 187
  • София
Здравейте, много сте изписали!  Grinning

Сега да се отчетем, а по късно ще се включа за повече.
Ели вече е 63см. (+1см.) и 7600 гр. (+500гр.), вижда ми се, че малко е пораснала на височина, но доки каза, че е добре. Каза, че другия път ако искам, може да сложим ваксина за минингит, здравната каса не я поема и струвала около 20лв. Слагат се 3 приема, 2 последователни месеца и последния една година по-късно. След консултацията минах през яслата, ама приемали молби до обяд, та утре пак трябва да ходя. Даде ми направления за кръв и урина и не знам как ще се управим, но нямаме избор.
Да похваля Ели, от 29.12 я слагам от време на време на гърне и няколко пъти се изпишква, а преди малко се изака в него и съм много доволна.

Сега ще ви прочета и пак ще се включа.

# 188
Привет, мамчета! Как сте с този сняг?
Хехе, Аничка, да ти е жива и здрава голямата и умна красавица   bouquet Много да те радва, да те слуша и да ти помага. Желая и да расте здрава и безкрайно щастлива   bouquet
Чстити месечинки на Стиви и Алис! Здраве и щстливо детство!
Ох, Ди13, много лошо. Дано да не ви спират тока повече
Детрикса, за цветарка не знам, ама като нищо ще стане някоя НЕСКОПОСАНА фризьорка. Така скубе...  #Crazy И го прави непрекъснато. Вече почнах да се оглеждам за бели участъци в косата си. Тя по цели кичури къса.
mmm, прости невежеството ми  Embarassed Наистина си звучи съвсем логично. Но не бях чувала. Обаче ми харесва и ще го използвам  Mr. Green Чудесни мерки има Алекс. Висок и елегантен  Peace
Елфи, май съм пропуснала нещо  newsm78 Защо рентген?
За яслата – още нямам твърдо мнение по въпроса. Ще ми се да си я гледам до 2г. Все пак цял живот ще работя после, а детето само веднъж ще бъде малко. Но кой знае... С каката не издържах – на 1г и 8м вече беше в яслата. Затова сега не се вричам  bowuu
Еличко,  Hug Много сладки тез джуджанки
Тед, и аз давам по 150мл. После чак в 6,30ч сутринта. Но пък сме дребнички и ни стига.
Еви, аз пак ще кажа – при нас тиквата на Хип(чиста) действа безотказно. И е от нещата, които харесва(капризна е). То не че сме яли много неща де – само картоф, морков, тиква и различни комбинации от тях. Лошото е, че купешките ги харесва повече от моите  Sad Макар, че като че ли вече почва и с тях да свиква. Утре съм решила да пробвам тиквичка. Ще докладвам. За АМ – и Милупа и Аптамил са добри. Миломила мисля, че беше за злояди деца и трудно наддаващи деца(но може и да греша) – бил по-сладък и ароматизиран(май на ягодки). Не съм сигурна обаче, защото не сме го купували. Аптамила със сигурност е добър. Освен това регулира стомахчето и е идеален за вас, тъй като се запичате.
Аз продължавам да съм "заложник" с двете зверчета в къщи, поради пътната обстановка. Няма кой да ми заведе голямото на градина. И двете не слушат напоследък. И снощи разправям на мъжо, че ако това продължи още малко, ще трябва да ме наградят с един "по-специален медал" - бял и с ръкавки дето се връзват зад гърба  Laughing
Айде, че си е вкъщи милият от половин час само и вече вика за помощ

# 189
Хей, Гери, браво за гърнето. Аз нещо нямам нерви. Ще го оставя за пролетта. И споко за мерките - и ние сме късички. Не, че има на кого да е височка де

# 190
Като ви чета за тези ясли-то положението е много сериозно.Но аз мисля да си гледам нашето джудже до 2 години.Благодаря за чиститките за месечинката ни!   bouquet За АМ-ние сме на Нутрилон и много деца в Плевен са на него,сигурно защото с такова ги захранват в родилното.Ние си го пием,че даже сега сме на Нутрилон2.Мислех за Хумана,но се отказах.Според мен кой на каквото си свикне.За мерките-ние бяхме 71 на 6 месеца и сега се чудя на кого е дълга,пък слабичка ми се вижда (беше 7.360). newsm78

# 191
Здрасти и от мен днес!
Светли аз давам на малката каша ориз и рожкови и моята бебка нямаше проблем, единствения проблем е факта че на Нестле кашите са супер неикономични и свършват бясно бързо и сега съм на Блевит и съм много доволна, понеже трябва да давам само безмлечни каши това е добро решение.
Анту много кофти. Това с повръщането Мирката го прави само като и дойде много гъсто пюрето, имам чувството че и залепва за гърлото и трябва да върне. Дано свикнете, но ти препоръчвам да пробваш с пюре от тиква, картофа по пронцип е по тричав и не толкова вкусен, а Макси както е свикнал на вкусната кърмичка трябва да му предложиш нещо по специално та да го преметнеш хихихихи  Joy
Относно АМ - аз давам Милумил 2 вечер и сутрин по 200 готова смес но много рядко успява да пресуши шишето, принципно оправя по 160 до 180 грама.
Да ви се похвалим, вече хрупаме сами бебешки бишкоти, голяма цапаница но и харесва и когато отхапе по обемисто парченце го тика към зъбките да го смели - голяма скица  hahaha
Момичета при нас е голям сняг, но малката не му отдаде нужното внимание само го погледна и заспа сладко сладко  #Crazy  Rolling Eyes
Честити месечини на всички празнуващи и честити празници

# 192
Здравейте,честити месечинки на големите бебоци!Да са здрави и много усмихнати!
Аничка,честита ти рожденичка!Да расте здраво и умно дете!  bouquet
Ди13,ужас с тоя ток #CrazyДано бързо да оправят нещата
Гледам че обсъждате мл на Ам,досега за млечните хранения му давах 180мл,но от няколко дни вечер и през ноща му правя по 210мл.Има случаи когато не успява да си го изяде.А за ясла още не ми се мисли нека да порасне,може догодина.
Гери мерките са добре PeaceДа похваля и аз мъжът ти много хубава пита е направил.Ще сподели ли рецептата и майсторенето или е кулинарна тайна?

# 193
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията към нашата кака!   bouquet

А за яслата, не че много ми се дава толкова малка, но поради финансови съобръжения трябва.

Йоя, аз пък се благодарих, че Вики се разболя на връх нова година и не беше на градина, че вчера щеше да си остане там. Мъжът ми успя да се прибере чак към 22 часа. Не се радвам, че се разболя де  Blush. Аз, да чукна на дърво, не мога да се оплача. Вики се занимава много добре сама и доста ме олеснява. Така че не се кандидатирам за медала с вързанките  Mr. Green. Hug

# 194
И аз доколкото знам Аптамила е едно от най-добрите, но като бяхме в Гърция реших да и взема от там 2-ка за по-нататък и за всеки случай. Давала съм от него 1-2 пъти и излязоха едни неща като ранички,по-груба кожа и сега разбирам,че е от млякото,защото прочетох,че и други мами се оплакват със същите симптоми. Но ще се посъветвам с педиатъра като отидеме на консултация.
Купих безглутенови бисквитки и се чудя и тях ли трябва да въвеждам лека-полека? Може ли да дам бисквити за първи път и нов асортимент каша например в един ден?

Общи условия

Активация на акаунт