Манастирски ливади

• 50 988
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,
да се запиша и аз във темичката.Аз съм бременна- на прага на 9 месец, но бебка се е забързала да излиза още от началото на 8.От тогава съм само на легло и така ще я карам още седмица. Имам 75 % скъсена шийка и 1 см разкритие.
Мен също ме вълнува къде ще се разхождаме ЖиЗ като се роди. Аз съм в района на търговския център Friends на ул.Казбек и като погледна през прозореца виждам страшно много майки с колички и непрекъснато не чудя къде ли се събират.Много е кофти, че нямаме дори една градинка с люлки, пързалки и пейки. Дано и други майки се включат във форумчето да стане малко по-активно. Hug

# 136
  • София
miss_denise , желая ти успешно раждане. Дано всичко мине леко и да нямаш никакви проблеми Hug Hug
Относно градинките, трудно е в квратала. Аз лчно ходя срещу 20 п-ка, но няма много места за разхождане. Южният парк си остава добър варинат, особено ако имаш кола Sunglasses. Не че е много далече и за пеш, но зависи от времето Hug
Още веднъж-леко раждане Peace

# 137
....От тогава съм само на легло и така ще я карам още седмица....
Добре дошла! Hug Успех, и леко раждане!

# 138
  • София, Манастирски ливади
Здравей miss_denise и добре дошла. Желая ти леко раждане и здрава и прекрасна бебка. Аз лично се разхождам с моя младеж в Южния парк, защото просто е ужасно в нашия квартал с това ходене по улиците.

monick    bouquet
Добре, че беше сладкия Преслав на аватара и да те разконспирирам  Grinning

# 139
  • София
Опаааааааааааа,  hahahaа аз разпознах моя приятел Сашко-бонбона Hug Hug Hug
 Heart Eyes

# 140
  • София
Хайде и аз в тази темичка Simple Smile живея в Бокар, а това си е Манастирски ливади нали  Thinking
Мамчета къде наоколо има пункт на държавната детска кухня? Благодаря предварително   bouquet

# 141
Здравейте мами от единствения квартал в София без нито една скамейка или детска площадка! Срещам някои от вас по неасфалтираните, малко асфалтираните, но най-вече разбити улици, когато съм нямала възможност да отида с детето до Южния парк. Днес беше така. Живея на Българска легия. Вървях и си мечтаех за прости неща - 10 мин. да са ми чисти обувките, да има детска площадка, да има парк/че. Попаднах да един сайт. Белла България правят детски площадки. Регистрирах се и, както предполагате, гласувах си за нашия квартал и нашите деца. Ако и вие го направите, имаме шанс. Това е сайта.

http://mestazaigra.bg/register

# 142
Прекрасна идея!   bouquet Веднага го направих!!!
Изпратих следното съобщение при регистрацията:
В кв.Манастирски ливади - запад. Може би единственият квартал без нито една детска площадка. Няма и парк на близо, а има толкова много деца и млади семейства! Помогнете ни!
Моля, и другите майки да се включат, а защо не и татковците? Наистина ще бъде прекрасно.

# 143
Благодарим за препратката на gguza!!! И аз веднага гласувах за нашият кеартал, дано има ефект и нека всички мами и татковци, които имат интерес от това да се включат!!!

А относно активността ни в темата, чак срам ме хвана и аз от кога не съм влизала тук. Щяхме да се събираме, а то какво се получи..застудя и така и не стана срещата. Аз обаче тъй като обикалям почти всеки ден из калищата или прахта (според зависи от жремето;)) си търся компания за разходките Simple Smile) така, че ако има мама като мен хайде пишете! А ако станем и повече, ще е още по-весело!

# 144
  • София
gguza, и аз се регистирах. Идеята наистина е много добра Hug Hug
Много близко живеем една до друга- няма начин да не сме се засичали. Аз съм на улица"Майстор Алекси Рилец"- улица в окаяно състояние - не може да не я знаеш, макар че повечето тук са такива Hug
Момичета, да ви питам - какъв е пощенският код на "Манастирски-ливади-запад" newsm78
Мисля, че не е 1404, защото това е май от другата страна на бул. България Simple Smile Преди живеех в "Гоце Делчев", та там е 1404 Rolling Eyes, но в нет-а като чета е този код. Rolling Eyes
1612 ли е, или се бъркам newsm78 #Crazy
И аз съм за по-голяма активност от наша страна bouquet Heart Eyes

# 145
  • София
Здравейте, момичета
Току-що открих съкварталската тема и много се развълнувах.
Аз съм новодомка в Манастирски ливади-запад, пренесохме се през ноември.
Чакаме първото ни съкровище през юли и от сега се чудя къде ще се извеждаме. То се е видяло, че няма да е вътре в махалата. Движението е направо трагично, а и няма никакви градинки. А как ще пресичам Тодор Каблешков, за да отидем в Борово или някъде другаде, хич не ми се мисли. Подлезът на България е с ужасни релси за колички......
Въпреки всичко съм оптимист.
Приятен ден на всички!

# 146
  • София, Манастирски ливади
Здравейте дами,
и аз се регистрирах. Преди време бях гледала по телевизията за тази инициатива, но тогава нещо сайта не работеше или аз не съм гледала на правилното място. След това естествено забравих за цябата работа. Мерси на gguza, че го сподели  bouquet
Ти на кой номер си, че сме си баш съседки?

vtrendy   welcome Леко бременеене ти желая и дано докато родиш се сдобием с някоя площадка  Mr. Green

monick   Hug
кода ни е 1618. Поне разни фактури идват с този код. Ето подробности:
ПС София - 18 бул. "Цар Борис III" № 187 кв. "Овча купел" 1618 (02) 955-63-32
До колкото гледах на картата се намира някъде в локалното на Борис преди ъгъла с Тодор Каблешков

# 147
  • София
vtrendy   welcome Леко бременеене ти желая и дано докато родиш се сдобием с някоя площадка  Mr. Green

Благодаря ти, Drunda, за топлото посрещане. Много си мила.

И аз се регистрирах в сайта за детската площадка. Дано да успеем!

# 148
Здравейте момичета, не съм писала повече от месец.Е да се похваля- и аз вече съм мама. Родих на 02.01.2010 момиченце- Карина 3,300 кг и 49 см. Раждането мина сравнително бързо- силните болки бяха час и половина, но малко повече се разкъсах и до скоро ме мъчеха шевчетата, но вече се възстанових.Чудя се от кога да почнеме да излизаме. И аз си търся компания за разходките ако има желаещи пишете. А да не забравя- и аз дадох своя глас за детска площасдка в нашия квартал, дано успееме Simple Smile

# 149
  • София
vtrendy, добре дошла, съкварталеке Hug Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност  bouquet
Друнде, благодаря ти много за инфото Heart EyesТова, което си пратила, е адресът на общината ли, че нещо не разбрах newsm78 и защо Овча купел Rolling Eyes EmbarassedИзвинявай, ама аз явно не схващам Hug HugЦелеувки за теб и сладкия Сашко Heart EyesМного готин аватар имаш Peace
miss_denise, честита радост HugДа е жива и здрава Карина - страхотно име сте избрали. Пусни някоя снимчица да и се порадваме  bouquet Бързо възстановяване

Общи условия

Активация на акаунт