Манастирски ливади

• 50 980
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета за отговорите, направих всичко възможно общо взето и сега съм по-добре, но кърмя само със силиконово зърно (на едната гърда), малката не може да свикне още за това я държа по-дълго да суче. Иначе с цеденето - няма как иначе ако остане много боли. Но определено се оправих, надявам се само да не ме повтори тоя ужас!
 Ние вече излизаме по малко в квартала общо взето все по Иван Сусанин, защото е най-суха обикновено, но се ужасявам направо от тия прахоляци които ще настанат лятото. Иначе таткото като е свободен уикенда ходим в Южния парк.
 Относно евентуална среща, много бих се радвала да се видим, единствения проблем при нас е че нямаме строго определено време за кърмене - на поискване кърмя и за това не знам как ще стане.. ако се уговорите нещо обаче ще гледам да дойда Simple Smile

# 121
Ииии, тая нашата тема въобще не върви smile3506 Май по цял ден всички сте по разходки и никой няма време за писане Hug

Аз още съм в Плевен. Тоя мой мъж ме докара тук и забрави да ме вземе Laughing Та тук целодневно сме по градинките. Но в сряда най късно ще се завърна, че сме на месечна консултация и мисля поне една седмица да остана. Пък и майка ми и сестра ми реват вече за Алек.

annimm да ти кажа аз по принцип кърмя със силиконови зърна, тъй като мойте са вдлъбнати и голям рев беше в началото преди да почна да ги ползвам Peace

# 122
Пак никой не е писал Rolling Eyes Аз днес се прибрах за малко по-дълго. И да ви се похваля-вече имаме беседка във вътрешния двор и днес я изпробвахме с Алек. Много ми хареса, май често ще ходим през деня там yes

# 123
Момичета, здравейте! Бях се включила в началото на темата, ама като гледам и вие не сте много активни Naughty Laughing
Имам въпрос към тези от вас, които посещават солариуми. Къде в манастирските, по-точно в западната част, има солариумно студио? Търсих доста, но не видях никъде.
Благодаря предварително и лека вечер  bouquet

# 124
Къде в манастирските, по-точно в западната част, има солариумно студио?
Виждала съм на блока на гърба на Зарата, ако го знаеш къде е, но отзиви не мога да ти дам, тъй като не съм ходила.
За активността май само аз си пиша в последно време. Къде изчезнаха всичи? newsm78

# 125
Къде в манастирските, по-точно в западната част, има солариумно студио?
Виждала съм на блока на гърба на Зарата, ако го знаеш къде е, но отзиви не мога да ти дам, тъй като не съм ходила.
За активността май само аз си пиша в последно време. Къде изчезнаха всичи? newsm78

Мерси, ще погледна Hug
А за темичката - така е, лято, разходки, кафенца, плажче - няма време за форума Sunglasses (то пък едни кафета тук... ooooh!)

# 126
Здравейте на всички мами.Ние също сме от манастирски ливади в комплекса ЖОДИ живеем от 2,6 години сме тук и почти никой не познаваме ще се радвам да се запознаем с повече дечица защото и на ясла не ходим голямата се казва Адриана и е на 2.3г., а малката е Ванеса и е на 9м. ще се радваме да пишете.Видях че някакви срещи си организират мамите от манастирски ливади някой може ли да каже кога и къде ги правят та да почнем и ние да идваме.Поздрави на всички  Hug

# 127
  • София, Манастирски ливади
Здравейте момичета,
и аз да се запиша в темичката, с удоволствие бих се присъединила за някоя разходка в района или в Южния парк, ако някоя от вас ходи през седмицата там.

# 128
Здравейте Graciela05 i Drunda, добре дошли в темичката!   bouquet
Радвам се, че има 2 нови попълнения. Аз не съм от най-най-активните в писането, но пък всичко чета! Рядко идвам в София, но се надявам да имам повече свободно време и възможност за пътуване след лятото. Тогава ще се включа и в евентуална среща с децата. Но ако вие останалите се организирате, ще се радвам да науча как е минала.

# 129
Здравейте, малко се е раздвижила темата Hug
graciela05, Drunda welcome . Да ви кажа и аз относително от скоро пиша тук и за сега среща не сме успели да си организираме. То не че около нас има къде да се ходи, но... Аз събота или неделя обикновено се спретвам с мама като ми дойде на гости и отиваме до Южния, така че някой път може да се уговорим и да отидем. Пък дано скоро да ни облагородят малко квартала и да има къде наблизо да се събираме Peace

graciela05 къде беше Жоди, че нещо не мога да се сетя? newsm78

Hug

# 130
  • София
Лелеееееееее, извинявайте много, ама забравям да пиша-много нещо съм изпуснала Sad
Добре дошли на всички, с които още не съм писала:Vily, Lovd, Graciela i Drunda Hug Hug
Аз не сзнам защо не влизам, просто забравям-нямам друго оправдание Sunglasses
Annimm, как върви кърменето?
Аз от няколко дена започнах да захранвам-всъщност почнах още преди месец, ама нещо не се получи, май пообърках схемата и милият Преслав като се запече и ен иска да ака сам. Направих една пауза-само на кърма продължих -но и това не помогна особено-най накрая успя с отвара от овесени  ядки. Не мога да си обясня обаче-буди се през нощта-плаче и пръцка-боли го коремче и така е от може би почти месец. Яде и пак заспива-друго почти не помага. А беше време спеше си по цяла нощ. Не мисля, че са зъби-поне не са надути венците, ама знам ли newsm78. Сега му давам пюренце от картофки и му харесва. Дано вече се оправя, мисля, че картофа му поняся добре, но тъй като го хапва едва от вчера, не мога да кажа съсъ сигурност.
Момичета, моля ви за съвет PraynigПрепоръчайте ми добър гинеколог в 20-та поликлиника, че ми е близо и лесно мога да стигна с количката, иначе ходих във ВМА, но ми идва малко далече Thinking Благодаря ви  bouquet
Много хубав ден и ще гледам да съм по-активна Peace

# 131
  • София
Ехоооооооо,
Ама нулева активност:(Как сте съседки, мили?
Имам нужда от съдействие и ви моля за помощ.
Моля ви препоръчайте ми свястна детегледачка в квартала.
Ще съм ви благодарна, ако ми пишете.  bouquet
Поздрави  bouquet

# 132
Нулева, да! Срам ме е направо!  Embarassed
За цял ден и всеки ден или почасово и инцидентно?
И още... за колко голямо дете става въпрос? Виждам твоето дете на колко е, но не знам за теб ли търсиш или за твоя близка.

# 133
  • София
За цял ден и всеки ден или почасово и инцидентно?
И още... за колко голямо дете става въпрос? Виждам твоето дете на колко е, но не знам за теб ли търсиш или за твоя близка.
Става дума за моя приятелка за постоянно гледане на пълен работен ден -детето и е колкото моето. Трябва да се връща на работа и няма кой да гледа малкия.
Благодаря!
Поздрави на всички  bouquet

# 134
Аз ще попитам една позната, но и във форума има специална тема за това. Може да и е от полза!

Общи условия

Активация на акаунт