Машина за хляб - 7 част

• 38 568
  • 615
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета с хлебопекарна MOULINEX  BKE4 Home Bread или друг модел на MOULINEX ,

Ако някой има книжка ,
моля да ми постне таблицата с програмите и продължителността им, изгубих моята книжка при преместването .
Бих се радвала и на цялата книжка /сканирана или ксерографирана/ ако се уговорим с някоя от вас.

# 376
  • София /Абсурдистан
Много ми се иска да се снабдя с такава машинка, която да изпича еднакво от всички страни (и отгоре, не само отстрани)  ooooh!.... има такива, но са им донесени от чужбина или .... вече модела го няма - ТСМ-ка .... споделете за вашите  Hug
Отгоре ще имаш коричка (но по-тънка), ако не изваждаш хляба веднага след като се изпече. Остави го да постои малко в машината без да отваряш капака и ще се зачерви отгоре от остатъчната топлина.

# 377
Благодаря за отговорите  Hug

Аз си бях купила ФИФ-ка с 2 бъркалки, но както и да пекох хляба, на каквато и програма, без да отварям капака така и не се зачерви отгоре (хляба е изпечен, но искам навсякъде да е с хубава коричка - лошото е , че мои познати имат такива машинки и хлябът им излиза готов точно такъв какъвто го искам, а моята - не  Cry ). Върнах я и поисках друга- реших , че е дефектна - хората, бяха много мили - дадоха друга,трета, 4етвърта ..... всичките пекат по един и същи начин .... върнаха ми парите за мое огромно съжаление и доста дълго време не се записвах тук в темата, защото исках и аз да си имам такава машинка, а хляба е толкова вкусен .... даже се научих да меся заради нея hahaha   chef- много ми липсваше ooooh!
Затова сега питам коя пече и отгоре

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 13:07 от Тedy

# 378
Тъй,като и аз съм от търсещите хлебопекарни,моля да ми кажете ,откъде във Варна мога да си купя?Ходихме да търсим в Кауфланд и Метро,но няма.Дали в Техномаркет и Технополис ги има,някой знае ли?

# 379
  • София
rosti в София в техномаркет ги има със сигурност така че предполагам и при вас че ги има!

# 380
Благодаря,ще търся и там.

# 381
  • София

Ако някой има книжка ,
моля да ми постне таблицата с програмите и продължителността им, изгубих моята книжка при преместването .
Бих се радвала и на цялата книжка /сканирана или ксерографирана/ ако се уговорим с някоя от вас.

Виж тук в този линк (http://www.gebruikershandleiding.com/handleiding-5-4695.html) има един PDF, погледнах го, но не мога да преценя дали е същата машинка като твоята, има упътването на английки, малко след холандския или там какъвто е, но мисля, че за таблица, от всеки ще се разбере:)))Дано ти свърш работа.

# 382
Тъй като искам да купя на нашите една хлебопекарна, а и след бума на дефицит, който е обзел по-големите магазини реших да проверя в магазина на ТСМ, който се намира на Графа и Гарибалди. Еми... за 119 лв. ти продавт един куфар, буквално на такова ми мяза, с вертикален контейнер и 8 програми... не знам, ама хич не ми допадна за тези пари да си купя такова нещо...

# 383
  • София

Ако някой има книжка ,

Виж тук в този линк (http://www.gebruikershandleiding.com/handleiding-5-4695.html) има един PDF, погледнах го, но не мога да преценя дали е същата машинка като твоята, има упътването на английки, малко след холандския или там какъвто е, но мисля, че за таблица, от всеки ще се разбере:)))Дано ти свърш работа.

Благодаря ти, Дими

Точно тази книжка изгубих,аз за хляба се оправям, все пускам на програма 1 и го докарвам, но кекса не мога да го хвана преди да почне да се пече.

# 384
Четох, рових , но да питам-има ли някъде рецепта за солен кекс или нещо подобно, което да се пече направо в машинката? Сладък кекс съм правила няколко  пъти там и съм доволна. Намерих рецепти за хляб с добавки, но искам нещо по-различно. Ще съм благодарна за идеи  Hug

# 385
Atrakcia , напред имаше хляб с ементал, любима форумска рецепта. Ако не я намериш, ще ти я пусна. Аз вчера я правих и мисля, че много ще ти хареса, ако не си пробвала. Другите майки бяха заменили ементала със сирене или кашкавал и си става подобно на солен кекс. Но не използвай продукти от козе мляко, това е моя съвет  Peace

# 386
  • София /Абсурдистан
Atrakcia , напред имаше хляб с ементал, любима форумска рецепта. Ако не я намериш, ще ти я пусна. Аз вчера я правих и мисля, че много ще ти хареса, ако не си пробвала. Другите майки бяха заменили ементала със сирене или кашкавал и си става подобно на солен кекс. Но не използвай продукти от козе мляко, това е моя съвет  Peace
Аз такава рецепта не намирам. Може ли да я дадеш?

# 387
  • 5 етаж в ляво
Той Ементала не е ли от козе мляко newsm78
Може и да бъркам де........нали става въпрос за кашкавала,който е на шупли,преди 3 дни купих 200гр.от него(от любопитство и лакомия)и ми блъскаше баш на коза,и сега се чудя какво да го правя,не ,че не мога да го хвърля,ама да не става зян Laughing

# 388
Пармезана май е козе.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт