Машина за хляб - 7 част

• 38 567
  • 615
  •   1
Отговори
# 30
Можеше да бъде и по-добре, ако не ми бе малка фурната....

# 31
запис  newsm78

# 32
Можеше да бъде и по-добре, ако не ми бе малка фурната....

Ееее, Маме чудесна ти е питката. Какво повече? Аз като надигне така най - много и се радвам. То външния вид не е толкова важен, а отвътре да е добре. Моята новогодишна стана перфектна. Днес наобед като хапвах от нея и се дели на конци като козунак направо изпитах емоционален ..... Ей, обичам я тази машинка !

# 33
  • Пловдив
да правих нещо със захар - месих козунаци но какво от това????????

# 34
като хапвах от нея и се дели на конци като козунак направо изпитах емоционален о.......м.

Следователно аз снощи като съм яла от питакта си,съм била получила последният си о.....м за тази година........ Embarassed

На конци, идеално изпечена, въпреки,че по едно време се бях отчаяла и накрая само на най-слабо съм я пекла 30 мин......Ужас бе печенето....Ама за сметка на това месенето...удоволствие...

Първо само малко завъртях продуктите без брашно и после....добавях постепенно...Втаса малко...после разделих на 3 топки и всяка топка пак се въртя.......

# 35
Следователно аз снощи като съм яла от питакта си,съм била получила последният си

JoyНова година е, много такива питки ще измесим.....

# 36
  • София
Да ви е здрава, успешна и весела новата година, момичета, на вас и семействата ви!

Изпуснах първата страница, затова публикувам тук онази таблица (от сайта на Moulinex) с честите проблеми и възможни отговори. Ако някой модератор може да я мръдне на първа страница...ще е добре:)

# 37
  • Силистра
Да се запиша и аз нова хлебарка, да ви честитя новата година  и успешно хлебоправене
Аз имам машинка от има няма 5 дена, но до сега имам три опита, първия замина за село на животните, втория беше някакъв сладък хляб, стана малко твърдичък, но пък свкър ми го оцени подобаващо, а третия опит с мн любов направих хляб с прясно мляко, хлябът стана мн вкусен и не мн красив, но синът ми каза "Мамо, точно такова искам да ми правиш..." бях мн щастлива и още повече се влюбих в моята машинчица
  bouquet

# 38
Честита Нова Година! Желая на всички хлебарки и домочадията им много здраве, щастие и добър апетит през цялата година! Wink) И много хубави хлябове!!!

Специални благодарности на Лебедуна за нейната пита Роза - направих я на 31.12. с кисело мляко и обрах всички овации!!!

# 39
dimitrina73 точно това е таблицата, за която писах! Благодарности!  bouquet

svetly_  ти ако знаеш моите първи хлебчета какви бяха........и животните не биха ги яли(сигурно)....

# 40
Здравейте момичета!
Направо ви завидях за питките!А себе си мога само да гръмна Simple Smile)).Съвсем случайно попаднах на темата тук.Преди 7 години,дори май 8 години ще станат мойта мила майка реши,че ще ми направи подарък от Германия точно такавма машина за печене на хляб.Ако щете вярвайте,машината е още в първичната и опаковка и заметната някъде на тавана на вилата-такова внимание и обърнах.Сега нямам търпение времето да се оправи и да си я прибера за да проверя какво ще се получи:))))

# 41
  • София/Осло
mama galq -исах ти на ЛС за бъркалките и захарта  Wink

# 42
ver4eto32 ти си за бой!

Момичета, прочетете отговора,който получих от Панино:

Здравейте Г-жо Гошева,

Пиша Ви във връзка с писмото, което ни изпратихте.

Искам да Ви честитя Новата 2008 година и да Ви се извиня за това че сме Ви причинили неудобство.

Уверявам Ви че това е една много неприятна ситуация, както за Вас – нашите клиенти, така и за нас, екипът на Българска Хранителна Група.

Ако ми се изпратите телефон и адрес за връзка ще се свържа с Вас за да поправим това недоразумение.

Искам още веднъж да Ви се извиня и да Ви благодаря че ни сигнализирахте за проблема.

Такаааааа......Дадох си номера на телефона и г-н Василев се свърза с мен.....Господина бе учтив и внимателен, изслуша всичко,което му разказах и той ме помоли от негово име да се извиня на всички дами от темата,които са попаднали на некачествено брашно Панино(вкл. и козуначено). Съпругата му, която в момента била бременна и очаквали първо детенце, също пишела във форума и г-н Василев обеща,че при първа възможност ще прегледа форума и темата ни! Той даде идея евентуално със съдействието на Панино да събере всички нас, хлебарките от темата, и да демонстрираме уменията си с машинките и брашната Панино...Какво ще кажете? На мен ми хареса идеята....А на вас?

# 43
Бре, те много европейски са реагирали! Да не повярваш!
Сега и от дефекта искат ефект да направят... Laughing

Аз съм навита, макар никога да не съм ползвала Панино, колко му е да почна! Ама как ще стане тая работа? В София, нали?

# 44
  • София
pina, благодаря ти за рецептата за дърпана баница (http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122983.msg3591245#msg3591245). Благодарение на нея и машинката, която омеси тестото, вчера имах празничното удоволствие да правя и похапна една прекрасна баница, без ядове, че се къса и т.н. неволи, които спохождат едно такова автентично начинание:)))))))

М.Ц., добре са постъпили хората от Панино, аз това брашно не съм го срещала, но си мисля, че ако се популяризира ползването на хлебопекарни, ще се подобри разнообразието на този артикул, то вече се забелязва нещо такова, но ми се ще по-водещи марки на такава техника да считат пазара ни за достоен:))) По-горе някой беше писал, че в хлебопечка.ru нямало ФИФ, да но там  има поне 6-7 модела от известни производители... с 2 думи, идеята на г-н Василев не е лоша Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт