Монтанска среща...

• 9 934
  • 267
  •   1
Отговори
# 75
аз давам ЕСКИМО КИДС и за сега съм мн. доволна,Григоров ми ги препоръча

# 76
а също така и респивакс

# 77
  • у дома
Bisssy,пиши на Петя на лични как се казват децата и кога са родени,за да те включи в списъка на първа страница...Иначе добре дошла,защото аз каквато съм си отнесена съм пропуснала кога си писала...Напиши повече и за теб тук-в коя част на града живеете ,с какво се занимаваш и т.н
Иначе и ние ходим като се валожи при Григоров и сом много доволна...

# 78
  • София , Монтана
svetlaem аз зная на Бисси децата кога са родени но нямам време да ги напиша.Ние с нея сме добри приятелки и аз я доведох в темата.

# 79
И така живея в Плиските в момента съм по майчинство, гледам си децата .Но от понеделник дъщерями тръгва на детска градина...стискайте палци.

# 80
Здравейте, дайте съвет - на Крис акото е зелено. Дали е болен и трябва да званя на докторката или е моментно състояние и ще можем да се справим сами Sad

# 81
здравей те и от мен ralitsa t искам да те питам на колко месеца е бебчето?защото ради няколко седмици след като се роди акото му беше зелено и другият ми въпрос с какво се храните?може  ако сте на пюрета или сокове от това да е.но лично ас бих се обадила на лекарката така ми е по спокойно.понеже сам голяма паника.

# 82
bisssy ще ти стискам палци защото ако и дъщеряти  плаче като моят син след дълго отсъствие не ти завиждам.Един съвет от мен ако можеш да си я гледаш по добре я остави още в къщи че този вирус е ужасен,защото Ради ходи 4 дни и пак е внас с хрема и температура.Не знам във вашата градина как е но в нашата градина някой родители пращат децата си болни и с антибиотици.И дори моето дете да го пратя здраво след няколко дни е вече е болно.

# 83
В яслата беше същото положение  дето казваш водят ги болни и аз я отписах от септември не е ходила.Тя ще мрънка първите дни но от срам иначе е мн. контактна и бързо свиква има желание и иска да ходи само да не започне пак да боледува ме е страх.Сега намерих връзки и я приемат веднага затова и ще пачне но няма да ходи редовно само за мястото да й се пази

# 84
  • София , Монтана
Здравейте аз вече съм си вкъщи.Взех си изпитите.Гледам доста сте писали. beboran4eto оздравявайте бързо и остави Ради не 1 а 2 седмици за де се излекува по бързо.bisssy стискам палци Мари да не ти създава проблеми с ходенето на детска.

# 85
Здрасти,
Петя честито за изпитите. Майка ти каза ли ти как и писах по Skype Simple Smile Мислех че си ти Simple Smile Получи ми файла?

# 86
Петя,честито за изпитите! newsm10
bisssy,не е ли много малка дъщеря ти за детска градина.И на мен ми се иска да дам по-рано Поли направо на детска,а да не ходи на ясла.Но доколкото знам на детска се приемат деца от 2години и 6 месеца. newsm78

# 87
  • София , Монтана
Благодаря на всички за поздрава(и на тези които ме поздравиха по скайпа).
За детската градина и аз исках да пусна Криси от 2.9г.,но не искаха да ми я вземат и сега не съжалявам.Така ще има още една година безгрижни игри.А и като събрах мнения от други майки май се оказва че в яслите им е по добре от колкото в детските градини.Много майчета се оплакват че не обръщат внимание на дечицата им в детските градини и съжаляват че рано са ги отписали от яслите.А и според мен не се знае дали детето ще се чувства добре сред деца които могат много повече от него.Това е моето наблюдение кажете ако някой има друго мнение по въпроса.

# 88
това си е група само за малки сформирана и има и по малки и от нас,а мнението ми и на повечето майки познати е че детската няма нищо общо с яслите.Болни не се допускат проверяват ги всяка сутрин,докато в яслите е ужас от болни и не се връщат.Пък и всеки си познава детето и и си взима индивидуални решения.

# 89
Благодаря на всички за поздрава(и на тези които ме поздравиха по скайпа).
За детската градина и аз исках да пусна Криси от 2.9г.,но не искаха да ми я вземат и сега не съжалявам.Така ще има още една година безгрижни игри.А и като събрах мнения от други майки май се оказва че в яслите им е по добре от колкото в детските градини.Много майчета се оплакват че не обръщат внимание на дечицата им в детските градини и съжаляват че рано са ги отписали от яслите.А и според мен не се знае дали детето ще се чувства добре сред деца които могат много повече от него.Това е моето наблюдение кажете ако някой има друго мнение по въпроса.

Ох, Петя, и на нас това е огромен пробле, искаме да си вземем Дени вече в София, но никъде в близките градини не правят компромис да я запишат в градина, възпреки, че другия месец ще навърши 3!
Май ще си остане в яслата, какво да се прави. Вече нямам нерви и сили да обяснявам Close

Общи условия

Активация на акаунт