И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 436
  • 650
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Дано Бог даде живот и здраве на малката душичка  Praynig Моля се и за двете  Praynig Praynig

# 272
 Praynig Praynig Praynig
Нека Господ е с тях и двете да са добре. Дано спасят това мъниче  Praynig Praynig Praynig

# 273
Сладка мама, моля се всичко да е наред с бебка Praynig Praynig Praynig
Нека се роди жива и здрава, да се закрепи и всичко да остане само лош спомен за теб.
А след години да разказваш колко малка се родила, а какъв човек е станала
Искренно ти го желая Hug

# 274
# 275
Дано Господ е със Сладка мама и бебчето и и всички да завърши добре  Praynig Praynig Praynig
Направо се разтреперих  Praynig

# 276
Сладка мама,този път ще успеете,вярвам го  Hug

# 277
От сърце се моля всичко да е наред със Сладка мама и бебка. Силни сте и двечките и ще се справите, вярвам във вас.  Praynig Praynig Praynig

# 278
Силно се моля  Praynig  Praynig  Praynig

# 279
  • София
Моята най-добра приятелка е седмаче, страхотно при това. Нека и това мъниче го Бъде!

# 280
# 281
От все сърце се моля всичко да е наред и с бебчето и с мама. Praynig Praynig Praynig

# 282
  • Стара Загора
Стискам палци Praynig Дано всичко е наред Praynig дано... Praynig Sad

# 283
Има една априлска мама, която е родена в 24 седмица преди 30-тина години, когато медицината не е била на това ниво! дано и бебка на Сладка мама има късмет! дано!

# 284
Здравейте!
Аз също съм от отбора на априлските мами за 2008 г. и всички с притеснение чакаме новини за Сладка мама! И се молим за нея!
Дано съпругът на Весела да пише по-скоро за бебенцето и нея, дали са добре, защото имам чувството, че душата ми ще се спука от притеснения! Все едно на мен се случва!
Вярвам, че медицината вече е достатъчно напреднала, за да се спаси бебче в 28 седмица! Вярвам и в добрия й късмет, не може два пъти да се случи едно и също нещастие, просто не е честно!
Не знам с вас как е, но аз имам шестото чувство, че всичко ще се оправи и бебчето ще преживее!

Общи условия

Активация на акаунт