И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 448
  • 650
  •   1
Отговори
# 300
А поне някакви новини как са, в родилна зала ли е и т.н? Ще видите какво хубаво бебенце ще има Сладка Мама! Praynig

# 301
Ох,няма ли някакви новини,ще се побъркам вече.Продължавам да стискам палци  Praynig

# 302
лелле мами стискам палции и се моля..
дано всиичко е наред и 2-те..
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 303
  • Стара Загора
Само рефрешвам  Sad
Стискам палци още по-силно Praynig

# 304
  • Варна
Дано всичко бъде наред в крайна сметка с бебчето и сладката му мама!  Praynig
Дано им стигнат куража и силите и на двете да се преборят!
Дано!  Praynig

# 305
Здравейте момичета. И аз съм от априлки 2008ма. Сърцето ми се е свило на малко топченце. Надявам се борбеният характер на Сладка мама да й помогне и да има късмет Praynig

Откъде се надяваме да получим инфо?

# 306
Информацията току що дойде - Сладкото още не е излязло напълно от упойка. Бебето е живичко и е при специалистите.
Когато има възможност, ще има още инфо.

# 307
Дотук добре!!! Продължаваме да се молим за малкото бебоче и сладка мама Praynig Praynig Praynig

# 308
Всичко ще бъде наред със Сладка мама и бебчо. (Аз съм едно думетрово 30 и кусур годишно седмаче). Трябва да бъде наред. В 21 век сме. newsm17 МОЛЯ ТЕ ГОСПОДИ!

# 309
  • Варна
Браво на бебата! Хайде сега и лекарите да я опазят живичка и здравичка за ОГРОМНА радост на мама и тате!   bouquet

# 310
Ох, моля те Господи, нека тази малка душичка да живее!!!  Praynig Praynig Praynig
Цял ден за това мисля. И виждам не само аз... Дано нашата положителна енергия и силното ни желание всичко с бебка да е  наред да помогнат.

# 311
  • варна
Браво на Сладка мама и беба,че са се справили!Дано докторите се погрижат подобаващо за тях и двете се преборят докрай!Дано всичко е наред!Продължаваме да се молим за хубави новини! Praynig

# 312
Ох! дано! браво на двете! дано бебка оцелее!!!

# 313
ллеле продължавам да ви следя..и ще стискам палци...да са добре
и това да ви е първото априлче и да ви радва..

# 314
Чакаме още новини при първа възможност... Какъв пол е бебока и колко тежи?

Общи условия

Активация на акаунт