И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 383
  • 650
  •   1
Отговори
# 90
Привет от една успала се.  Laughing
През  нощта беше голямо буху-буху положението. Когато започна да кашлям така хубаво, на моето другарче му призлява. Свързва кашлицата ми с тази, когато загубихме бебо.  Confused

Светленце, размразихте ли се вече? Вчера даваха един младеж от ваше село, който имаше едни хубави замръзнали и зачервени от игра бузи.  Grinning

Електра, дано с майчето ти всичко се оправи. Анемията не е шега работа.  Confused
Успех на изпитите.  Hug

# 91
  • София, "Младост 3"
Рони, дано се оправиш бързо
още не съм ит благодарила за честитката
мисля те...нося те в сърцето си и искам да се видим, но пък и искам ад ти казвам разни неща...та на пролет ще видиш ти - ако не додеш ще дойда с детската гвардия да заниш!
целувки и прегръдки на малката бухаща разбойническа щерка /п.п. винаги ми напомняш на нея само в по-слабичък вариант, но ако трупнеш 5 килца - ще си като рисунките то книжката/

# 92
  • София
Рончо,  Hug бързо да се оправяш!

# 93
 Изследванията ми от вчера са бомба, хемоглобина ми е 129:) добре се прехранвам значи... Тоблерона добре ми действа)
 Обаче от тая нощ и аз много гадно бухам...аз още  вчера усетих,че нещата натам отиват и си купих едно сиропче от аптеката,ама нещо хич не се харесвам. Пия и парацетамоли, да не взема температура да вдигна,за сега няма...  Абе драма. Рони, да вземем да се съберем да си кашляме заедно, поне няма да ми е скучно.  А пък и днес имах работа навън и трябваше да изляза, вместо да си пазя стаята... И утре пак трябва да ходим навън,ама поне ще е с колата. Хубаво,че поне вече не е такъв студ... Какво да пия, страх ме е да не стигна до антибиотик, че антибиотиците ги свързвам с гъби и направо настръхвам...
 Днес се чух с Весето, спрели са й лекарствата "да видят как ще е без тях" и ако всичко е ок до няколко дни ще я пуснат да си ходи вкъщи. Сладката мама също е добре, по-добре физически, малко по-зле психически,ама то е нормално. Днес детенцето й има рожден ден) Да й е жив и здрав малкия юнак и след някой и друг месец да бъде най-добрия батко:) И докато си говорех с Весето се появи Електра при нея и мен мЪ шкартираха Heart Eyes Та ако Електрата се включи днес,ще разкаже повече.
 Хайде да се изтъркалям на кревата,че всичко ме боли Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 94
Рони, да оздравяваш, че класна ще те стяга иначе.  Peace И в тази връзка - нали знаеш Вики какви гадни кашлици ми прави - и след като последния път не ни помогна даже гадния Урбазон, реших да пробвам една бабешка рецепта, която съм чувала и направо не можех да повярвам на резултатат - Вики спря да кашля. Не знам дали е от това, но веднага след първия прием кашлицата намаля, Вики спа спокойно/, което иначе не се случва в такива периоди/ и на другия ден почти не се обаждаше. Та ето моята рецепта - смесваша равни части мед, зехтин и силна ракия. Объркваш хубаво и минеш-заминеш покрай сместа хапваш по лъжичка. Ако нямаш зехтин - масло. Пробвай. Аз съм впечатлена от ефекта.
А пък да, ние се размразихме най-сетне. Ама видяхте ли - и нас ни дават по новините, а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ники, браво, браво, браво!!!!! Значи в тоблерона му е майката! Mr. Green И на теб - горещо препоръчвам моята бабашка рецепта т.е. класнишка.
Да е жив и здрав рожденникът на Сладка мама!!! А в близките месеци - и най-грижовен батко!

# 95
Харесва ми бабешката рецепта:) След лъжичка силна ракия каква дискотека ще има в корема ми, чак в Карлово ще се чуе:) Heart Eyes

# 96
Да е жив и здрав Сладко-мамешкия младеж!   bouquet Щуро детство му желая. Подаръкът от мама му да си го получи през пролетта.  Hug
От чий зор ще експериментират с Весето? Да не би след ентия ден на болницата да не плащат нищо от касата и да пестят? Голяма мнителна гадина съм.  Embarassed
Браво на хубавия хемоглобин, НикиHug Не ти е разрешено да се разболяваш. Този вирус е леко гаден, че се влачи много дълго - поне в работата. Хванах го, когато другите ги нямаше на работа и взе, че вече им помина.
Светле, рецептата я знам. Вкусна е. А Вики не ти ли прави фалшиви кашлици заради еликсира?  Wink За сега съм на чай с много лимони и мед. От време на време стрепсилс за гърлото (продрано е и го смазвам) и тайлол не-знам-си-какво.
Чакам ЕлЕктричката да се включи с новини от Весенцето.  Hug

# 97
Харесва ми бабешката рецепта:) След лъжичка силна ракия каква дискотека ще има в корема ми, чак в Карлово ще се чуе:) Heart Eyes
Joy Joy Joy
Ама на практика в една лъжичка от сместа има само една трета ракия. Peace Ама пък не знам дали и толкова еп озволено на бременните. newsm78
Светле, рецептата я знам. Вкусна е. А Вики не ти ли прави фалшиви кашлици заради еликсира?  Wink
Абе засега не, ама ме пита не може ли вместо с ракия да му правя лекарството с ликьор. Mr. Green

Впрочем голямо затишие е настанало тук. Що така? newsm78

# 98
То тази вряла и извряла ракия няма кьорав алкохолен градус.  Wink
Тихичко и кротко е, да. И г-жа Ламя никаква я няма напоследък.  Rolling Eyes

# 99
Здравейте  и от мен!
Аз днес целия ден си го прекарах в Майчин дом с майка-от 11 до към 6,30 вечерта!
Та по някое време се отбих при Весенцето и с още няколко мами отидохме в "кръчмата" кой на кюфтенца,кой на толумбички! Wink Весето изглеждаше добре,както каза Ники са и спрели лекарствата.За сега само мерят тоновете и ако всичко е нормално в петък може да я пуснат.Бебо си шава на воля,не бил мирен и докато мерели тоновете.Явно си е мъж с характер! Heart Eyes
Светленце,ти няма ли да идваш насам като се постопят снеговете,защото ако не се появиш докато ми минат изпитите аз пристигам да ги отпразнуваме с твоето известно ликьорче! Mr. Green
А относно доктора за Сашо става въпрос.Понеже си ми е приятелче си му имам доверие и се надявам да го оправдае.А за отношението в Майчин дом -днес пак ми скъсаха нервите и ми идваше да убия някой.Майка беше с много силен кръвоизлив и Сашо ни заведе за приемане,където "учтивия" лекар и се развика да говорела по-бързо,защото му свършваше смяната.След което ни помотаха насам-натам и върха беше когато се върна от манипулационната и си носеше сама стойката със системата,а тя едва ходеше.Накарая чакан цял ден да ми кажат дали е необходимо да давам кръвчица,но засега не се налага.Благодарение на едни ампули,които изписа Сашо хемоглобина очудващо е скочил.И така операцията е за утре.Моля ви стискайте палци всичко да мине добре!
Ники,радвам се че и при теб всичко е наред! Hug
Рони,оздравявай бързо и да заформяме една срещичка.Отдавна не сме се виждали. Hug
И да ви се похваля -моята приятелка вчера роди момиченце.Наложи се секцио тъй като мадамата не искаше да излиза и си растеше стабилно,а мамата е с тесен таз.Но за щастие всичко е наред-малката Ванеса е 3,250 кг и 50 см.Утре ще ходя да ги видя и тях!
Гушкам ви и много си ви обичкам да знаете! Hug Hug Hug

# 100
Електра  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 101
  • София
Електра, ще се моля за твоята майчица Praynig

# 102
  • София
Eлектра,стискам палци за майчицата ти!
 А Ясна и Ритка голямо пътешествие направиха,липсват ми вече.

# 103
Електра, и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за майчето ти.  bouquet
Вярно, че и Ясна го удари на дълго отсъствие.  Hug

# 104
Здравейте момичета, Heart Eyes

Електра присъединявам се при палцестискащите за майка ти , аз и без това не ги пускам продължавам да се моля  Praynig Praynig Praynigвсичко да е наред при Весенцето и  Сладка мама.

Ники радвам се че, при теб всичко е ок като изключим разбира се бухането и това ,че се опитваш да се разболяваш и ти и Рони каква я мислите да се стягате сами  ,че иначе тя класната ви е предупредила тя ще ви стигне Wink

Светле преди малка забърках от твойта рецепта на свекърва ми / незнам дали съм споменавала но ние работим заедно с нея имаме Счетоводна къща/ тя доста кашля от няколко дена затова реших да пробвам с твоя съвет,май доста и хареса Wink ще трябва да забъркам още след малко Laughing

Ясна нека си почини хубаво но да се завърне с някоя добра новинка  Winkкато например  EFP само предлагам

Шерче как е малката веселушка ,зъбките още ли ви правят проблем.

А аз иначе имам доста работа, сега обядвах затова намерих време да ви пиша  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт