И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 363
  • 650
  •   1
Отговори
# 75
  • София, "Младост 3"
НИКИ, колкото по-активно е бебето толкова по-добре
при лошо захранване на бебето би трябвало да стане апатично и да има по-малко движение
движението на бебето е на хубаво!

# 76
  • София, "Младост 3"
ВЕСЕЛА и ЕМО, стискам палци да се оправят нещата
надявам се страховете ви да се разсеят и скоро да гушкате едно здарво и хубаво бебе
дано и Сладка мама устиска! стискаме ви палци

# 77
Някой има ли идея кога се прибира Ритата? Понеже ми прати след НГ смс да й запиша час при д-ра за ФМ, и ако няма да си идва скоро утре да се обаждам да й записвам.
 Събота и неделя никакви ви няма.
 Емо,как са нещата? Утре ще я проверя лично, като минат понеделнишките визитации.
 Рони,как си днес? Аске, как сте и вие с пазарджишката реколта вируси?
 Електра, стискам палци за майка ти и за изпитите!
 Ренииии!!! Губиш ми сеее!

# 78
И аз се чудех кога се връща Ритата,пуснах й смс за нова година и от тогава нямам вести newsm78?
Светле,в тия снегове,а и болна май няма скоро да се кача на влака за Карлово...Ама ти не губи надежда,обещала съм и ще дойда Peace.
Ники, какво да ти кажа - тоя вирус май е гаден...и то много Sad.Пих Цитросепт,ама явно само 2 седмици не са достатъчни, за да не се разболея.В Здравния форум има много добри отзиви за него и като разбрах, че идва лош грип реших да почна, ама не ме подмина...
Никой ли не знае как са Весето и Сладка мама,някакви новини?
Стискам палци всичко да е както трябва Praynig,а то няма начин да не е,защото всички ние го заслужаваме!

# 79
  • Виена
Ето ме!
НикиHug Филип спечели от една бебешка томбола много готин костюм, но е размер 56 и е ... цикламен  Mr. Green Ха познай за коя мадама сме го нарекли. Като я видиш на срещата за доплера й кажи, че вече има ухажор с дребни подаръчета. Може да реши да се фръцне и да застане в нова поза  Heart Eyes Стискаме палци да ни се похвалиш с хубави новини! И сега за нещо, което съм чела... Ако вече сте намислили име, обръщай се към нея с името и й говори да се завърти и мислено й помогни да го направи.
Дари, нацелувай юнака от "правата вЕра", както казва един приятел! Рончо, 'бичам тЪ!!!  Hug
Електра, успех и от мен за изпитите. Дано мама се оправи бързо! Аман от това "хуманно" отношение на доктори  #Cussing out И да ви кажа нещо, което коментирахме преди време тук по повод желанието на Светлето да съди оня идиот от Карлово. Една позната след планово секцио в "Тина Киркова" изпада в кома следствие на поставена пълна упойка при изрично отбелязване, че има алергия  и така я докарват тия изроди от екипа, че едвам са я спасили в "Пирогов" като са казали, че не са наясно кое чудо я е върнало от оня свят... Не ми се разказват сега подробности, но жената, която е на около 30 години е с тежки последствия от случая, с напълно отстранена полова система, засегната щитовидна жлеза и какво ли още не... Днес обаче разбрах, че са завели дело, където ги представлява една страхотна адвокатка, която има опит и в европейския съд. Та ако случайно тук им се размине на изродите, то в Страсбург няма да се получи. Дано само по-бързо да научим за произнесена присъда. Убедена съм, че ще има такава като имам предвид кой се е захванал с делото. Офф... пак се нервирах като се сетих...  #Cussing out
Берни, пусни пак линковете, че съм изчистила кутията и не мога да ги открия да ги пусна към Щатите... Голяма съм затра, срам ме е, ма само това не стига да свърша работа  Embarassed

# 80
   Добро утро на всички, поради няколкото ми поредни дни на работа, нямах физическата възможност да поддържам новата си специалност "информатор", за което се извинявам, но разчитах и на Светлето да ме заменя, а тя нещо се е покрила за което не мога да я виня.
   1.) До колкото знам, Рита се връща на 14.01.2008г. Но не съм много сигурен, затова не разчитайте чак толкова на тази информация - само като ориентир.
   2.) Весето е добре, до колкото това може да се каже за човек в болница. Даже онзи ден           (събота) вечерта, са си направи среднощно парти до 02:30, смях до сълзи с новата й съкилийничка и още две бъдещи мами. След което на другите три дами са се появили контракции в следствие на количеството смях, и както са казали хората - "много хубаво не е на хубаво", но всичко си е влязло в нормите и четирите грации са добре. Весела се притеснила, защото " тъкмо си намерих дружки, а те ще вземат да родят и пак ще си остана сама", но засега си има компания.
   Вчера като й бях на свиждане пак много се притесни като разбра коя акушерка е на смяна, защото нещо много не се обичат, а аз бях много впечатлен от жената, защото тя ни прие на 31.12.2007г. и се държа много любезно, но по разказите на Весела, силно се е променила след това. Но има и една друга акушерка с която са приятелки и даже мога да кажа, че Весела малко се глези при нея, но трябва да има равновесие, нали Simple Smile? Отделно от това пак вчера, като се върнахме от "кръчма" (бюфета в болницата) Весела каза, че й е паднала част от "тапата" и пак много се притесни и дори заплака. Опитах се да я успокоя, като й казах, че все пак се движим в границите и до колкото знам от падането на "тапата" до раждане има поне две седмици, но явно хормоните си оказват въздействието и не успях на 100%, но поне опитах.
   Вечерта се чухме и звучеше по-ободрена и спокойна, което подейства добре и на мен Simple Smile.
   В отговор на многото въпроси относно свиждането, ще кажа - аз нямам проблеми, когато и да отида ме пускат, така че...Simple Smile телефона й, ако е останал някой който не го знае Simple Smile, ще го давам на лични при поискване.
   Благодаря за търпението, пак доста се поувлякох, извинявам се - това е в отговор на няколко дневното ми "бездействие" Simple Smile
   И както знаете всички, много важно е позитивното мислене, и по мое мнение, по-добре звучи:
"искам да съм здрав", от колкото "не искам да съм болен"!!!
   Забравих: Честит имен ден на всички именяци!!!
   Пожелавам на всички ви: устремен, приятен и успешен ден! Благодаря.
   Поздрави, Емо!!!

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 09:23 от Vesela- az

# 81
Емо, златен си Hug. Твоята жена никога не е писала толкова много и изчерпателно.  Mr. Green
Днес всички лекари са на работа и ще я прегледат обстойно.
Ритата като се върне, ще види тя.  Heart Eyes Избяга на Весето и ето какво стана. Сега доброто дете е в болница.
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover - за Весенцето и всеки, нуждае от енергия.

И този път няма да се гътна от бацилите, но не дават никакви признаци за отстъпление гадовете.  Rolling Eyes
За всички, които празнуват днес - ЧИД.   bouquet

# 82
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

Емо,благодаря за подробните отчети за състоянието на Весето.Стискам и палци всичко да е наред.А акуширките-те там повечето са гаднярки,да не им се връзва.
 Като ме изписваха след втория аборт и едната най-нагло си поиска да съм я почерпила с кола.Представяте ли си,аз току що съм си загубила бебетата,тя почерпка иска.Идеше ми да я хвана за косата.

# 83
 Верно,че Весето никога не е писала такива дълги постове, веднага стана ясно,че пише Емо:) Благодарим ти за инфото. Всичко ще е наред,още малко остава!
 И преди малко се замислих,че днес е Ивановден и с тия пусти никове тук...обаче според мен Шерката е Ваня и БИ ТРЯБВАЛО да е именица днес, не мислите ли?
 И да си, и да не си, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН от мен и наздраве!!!

Рени, Hug Hug Hug
 Рита на 14.01 е на работа,ама едва ли ще седят в Куба до тогава...тя все пак искаше час за тая или другата седмица...не знам какво да правя newsm78
 А пък аз май пак на разболяване вървя...писна ми:(( откъде тия вируси,като все у нас си стоя???

# 84
Да, да, Никчо права си  Laughing Черпя  Wink Не мога да се добера до компютъра, Вики не позволява  ooooh! Добре, че по някое време заспива  Grinning
Радвам се за Весето. Дано устискат още мъничко с бебко.
Емо, забравих да напиша, че това с тапата е много относително. Аз бях чела, че до 2 седмици след като падне тапата и раждаш... Обаче на практика не е така. Докато бях в болницата се убедих в това. Най фрапиращия случай беше момиче с близнаци, което роди месец и половина след като и беше паднала тапата и беше с постоянни контракции. Всъщност за това беше  в болницата. А пък бебетата и се родиха всяка по отделно повече килограми отколкото моята дъщеря  Rolling Eyes Аз такъв голям корем като нейния не бях виждала  Laughing
 Само спокойствие и силна храна за Веселушка  Hug

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 15:37 от cher

# 85
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН МИЛА  SHER
Да сте живи и здрави ти и  цялото семейсто и само щастие ,радост и късмет ти си невероятен човек и заслужаваш да си много щастлива Heart Eyes

Продължавам да стискам палци и да се моля за Весето  знам че всичко ще завърши добре.

# 86
Здравейте, кукли!
Да докладвам първо - вчера просто се стреснах за тази тапа, реших, че ако не пиша, няма да чуе дяволът и ще се размине. Ама не можах да мигна тази нощ до пет сутринта. Преди малко се чух с Весето - добре е, скъсена й е шийката, но разкритие няма и контракции няма, ама не смее  вече и да се хвали. Явно малкият бонбон е решил да пробва нервите на мама - експеремнитира детето, да си знае за после.  Laughing Това си говорихме и с нея. Хубаво ми ,че може и да се шегува. Simple Smile Явно до последно ще го карат така - периоди на успокоение и такива на напрежение. Важното е, че всичко ще завърши добре. Просто го знам. Отново са й източили кръвта - да видят за диабета.
Емо, ако знаеш как го чакам нашето напиване.... Hug Hug Hug Hug Hug
Нали в студовете бацилите били измирали. Как пък аз уцелих някакъв жив и добре развиващ се да ме хакне?  Crossing Arms
Рони, така ме разсмя с това... Не че е смешно де. Ама да вземеш и ти да пиеш Цитросепт, че ти зимата явно се абонираш за разните му бацилчета, а?
Раленце, мънчика принцесо, нагушай мама и вярвай, че всичко ще приключи добре. В това отношение Емо е прав - понякога положителното мислене помага. Ти за "твоят доктор" Сашо ли визираш? Вторник е утре - още малко остава. Стискам силно палци!!! Внимавай с шофирането в това веме, мъничка моя! Hug
Ники, като мине този доплер - пиши, че и теб мисля. Както вече имах повод да кажа - откакто вие с Весела и Зори сте бременни - все едон аз съм, така бавно ми тече времето. Искам вече да сме няколко месеца напред и да си говорим за памперси и прочие. Peace
Асенце, много си те обичам, ама ти си знаеш, нали... Винаги съм насреща. Hug Hug Hug
Рени, да докладвам - изпълинла съм поръчението ти и на Весето й стана много приятно като чу, че специлано я поздравяваш! Благодари ти! Heart Eyes
Шер, Честит Имен Ден!!!   bouquet  bouquet  bouquetЖива и здрава да си ни, а викам моят подарък за теб да е - включване в списъка на чакашите, кво ще кажеш, а?
Зоренце, как си? Как е у Белгията? Погали тумбачето от мен. Hug

И сега да ви кажа - днес не бях на работа. Щото два дена тук валя суграшица - за първи път видях таквоз нещо. и сутринта - по улиците не замръзнал сняг, а стъкло. Нищо не се движи - ни градски транспрт, ни коли, ни хора... И ние не учихме. Вики е доволен. Mr. Green

Ох, забравих - за Сладка мама, Весето каза, че има някакво скъсяване на шийката, но си е същото, както когато са я приели т.е. овладели са нещата явно.

# 87
Честит имен ден всички,които празнуват  bouquet!

Весето да се държи,още мъничко Praynig!

Светле,благодаря ти -чувствата са ни взаимни Hug!

# 88
 Светле, аз мисля да ида на запис и съответно доплер някъде към края на другата седмица. За моя период казват,че на 2 седмици е достатъчен период за записи,а другия месец мисля да ходя всяка седмица. Обаче толкова ме мързи да ходя където и да е,че не ми е ясно как ще намеря сили да се мъкна до МД всяка седмица. Сигурно ще карам Николчо да ме вози поне в едната посока...
 Днес си дадох кръвчицата за поредните кръвни изследвания. Много елегантно ми я взеха,почти не ми е спукана веничката тоя път- само около 1 см хематомче и то много бледичко. Това е единствената лаборантка,която през тази бременност ми взима кръв сравнително "атравматично".  После ми залепи детска лепенка с Гарфилд и аз й се радвах като малко дете:))) Абе пълно куку съм...
 Липсвате ми бе, хора. Няма ли да се видим най-накрая?? Егати гадното, мърляво, грипаво време....

# 89
Ники, а при кой доктор ще ходиш за този доплер? Вярвам, че не ти се разкарва, ама нема начин. Майка ми има една приказка, която често употребява и която преди години ми звучеше зверски клиширано, ама сега започвам да я осмислям: "Не се става лесно мама." Имам познати, за които това правило не важи. Е, ние явно не сме от тях. Затова пък колко силно  оценяваме после дара на това да бъдеш мама. Още мъничко остана. Hug

Общи условия

Активация на акаунт