при лошо захранване на бебето би трябвало да стане апатично и да има по-малко движение
движението на бебето е на хубаво!
?
.
.Пих Цитросепт,ама явно само 2 седмици не са достатъчни, за да не се разболея.В Здравния форум има много добри отзиви за него и като разбрах, че идва лош грип реших да почна, ама не ме подмина...
,а то няма начин да не е,защото всички ние го заслужаваме!
Филип спечели от една бебешка томбола много готин костюм, но е размер 56 и е ... цикламен
Стискаме палци да ни се похвалиш с хубави новини! И сега за нещо, което съм чела... Ако вече сте намислили име, обръщай се към нея с името и й говори да се завърти и мислено й помогни да го направи. 
И да ви кажа нещо, което коментирахме преди време тук по повод желанието на Светлето да съди оня идиот от Карлово. Една позната след планово секцио в "Тина Киркова" изпада в кома следствие на поставена пълна упойка при изрично отбелязване, че има алергия и така я докарват тия изроди от екипа, че едвам са я спасили в "Пирогов" като са казали, че не са наясно кое чудо я е върнало от оня свят... Не ми се разказват сега подробности, но жената, която е на около 30 години е с тежки последствия от случая, с напълно отстранена полова система, засегната щитовидна жлеза и какво ли още не... Днес обаче разбрах, че са завели дело, където ги представлява една страхотна адвокатка, която има опит и в европейския съд. Та ако случайно тук им се размине на изродите, то в Страсбург няма да се получи. Дано само по-бързо да научим за произнесена присъда. Убедена съм, че ще има такава като имам предвид кой се е захванал с делото. Офф... пак се нервирах като се сетих... 
? Отделно от това пак вчера, като се върнахме от "кръчма" (бюфета в болницата) Весела каза, че й е паднала част от "тапата" и пак много се притесни и дори заплака. Опитах се да я успокоя, като й казах, че все пак се движим в границите и до колкото знам от падането на "тапата" до раждане има поне две седмици, но явно хормоните си оказват въздействието и не успях на 100%, но поне опитах.
.
телефона й, ако е останал някой който не го знае
, ще го давам на лични при поискване.
. Твоята жена никога не е писала толкова много и изчерпателно.
Избяга на Весето и ето какво стана. Сега доброто дете е в болница.
- за Весенцето и всеки, нуждае от енергия.

Не мога да се добера до компютъра, Вики не позволява
Добре, че по някое време заспива
Явно до последно ще го карат така - периоди на успокоение и такива на напрежение. Важното е, че всичко ще завърши добре. Просто го знам. Отново са й източили кръвта - да видят за диабета.

Жива и здрава да си ни, а викам моят подарък за теб да е - включване в списъка на чакашите, кво ще кажеш, а?