И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 355
  • 650
  •   1
Отговори
# 60
Ники, айде недей полудява, моооооля те! Не знам доколко е вярно това за необичайните положения на бебетата, но съдейки по Макс, едва ли е така. Той до последно не се обърна, дори тръгна да се ражда с дупето напред, а се роди 3 кг. И хубаво си решила за доплера, много е успокоително като знаеш, че е добре всичко, а аз не се съмнявам, че всичко при вас е перфектно.  Hug

Стискам палци за Веселка и Сладка Мама, като не мога с друго да помогна.  Hug

# 61
Радвам се на добрите новини и знам че ще стават все по-добри. Веси , то не останало време до 20-ти ,ей сега ще мине и всичко ще е наред. Пък и хубава стая са ти дали  Grinning аз бях в същата преди месец и един ден. Ще ти донесе същия късмет като моя  Hug

# 62
Ники,по-спокойно.Бебчето все още е на широко и може да си се върти на където иска.Наистина още сто пъти може да се завърти.Всичко е наред ,за успокоение си иди на доплер,за да не се притесняваш излишно.Не гледай назад,само напред.Всяка бременност си е различна.Така ,че се успокой.

на Весето и на Сладка мама много поздрави и от мен и Hug Hug Hug

Дари,кога мина един месец. Hug

# 63
Дари, все повече харесвам Филип.  Heart Eyes Grinning
Ники, ходи на доплер. Само да не ти се задържат лошите мисли в главата.  Hug

# 64
Честита Нова Година мили мои дружки.Желая Ви да бъдете много щастливи и най -съкровенните ви желания да се сбъднат.

Весе,Сладка мама  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 65
# 66
Здравейте, прочетох ви само диагонално, набързо и ще се върна да ви дочета.
Весе, Сладка мама  fingerscrossed fingerscrossed - всичките ми положителни мисли са с вас.
Ники, може бебчо да е доста подвижен и случайно сте го сварили в поза, неудобна за гледане. Спокойно, следващия път ще се е завъртял  fingerscrossed.
Аз се отбивам да почерпя. Днес племенникът ми стана на 1 годинка

Голям сладур, ходеща беличка
Днес леля му се готвеше да ходи на обеден купон, когато някакъв загубеняк смачкал предницата на нашия Голф. Добре, че мъжът ми не е бил вътре. Е направихме си следобеден купон, но от утре започват главоболията. Трябвало да ни направят оценка на щетите и...

# 67
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!!!! НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!!!! На всички бременни да се сдобият с най-сладките  бебенца , а на другите в най-скоро време да забременяват  Laughing
Ники , мила имаш време бебка да се обърне , така че не го мисли .Всяка бременност е различна и няма да ти разреша да мислиш лоши неща.  През март ще празнувам с теб рождения ден на дъщерите ни  Laughing .моята е големичка (ще става на 14 ).  Laughing
Стискам палци на Весето да устиска още малко  Peace Praynig Hug
Много прегръдки на всички ви  Hug Heart Eyes  bouquet

# 68
Ники, радвам се, че всичко е наред и не се притеснявай излишно - принцесата може да се завърти още много пъти Hug.
Весе,Сладка мама с вас съм,дръж те се Peace.
Лили, честита първа годинка на твоят племенник, да е жив и здрав, и много, много щастлива  bouquet!

# 69
Ники, принцесо, само за твое успокоение - преди време ви споменях за моя приятелка, с която трябваше да раждаме заедно - бебето й се обърна с главичката надолу едва в 9 месец, което според книгите не е възможно, защото няма място, но нейното го направи. Независимо от това знам, чекаквото и да кажа все ще ти е тревожно. Извинявам се за некомпетентността, но за какво се прави този доплер? Нищо не ми говори. Специално да поздравиш другото Ники от мен.
Лили, да ти жив и здрав рожденникът, а догодина по това време да върши белите с твоята сладурска беличка.
Асенце,   Hug Hug Hug Кво стана с влаковете, слънчо?
Глоренце, къде се губиш, кукло? Чакам те да ни се похвалиш в най-скоро време! Heart Eyes
Аги, къде сииии? Лъчи пита ли за мен?

# 70
  • Sofia
Аз когато бях бременна, в седмия месец бебето беше с дупето надолу, в осмия се беше обърнало надлъжно!  Shocked по протежение на целия ми корем, чак 10-ина дни преди термин усетих една мощна вълна и хоп! - човечето вече беше застанало правилно на изхода, именно с главата надолу... огромно облекчение почувствах ви казвам!  Simple Smile Ники, имаш моите силно стиснати палци, миличка, аз вярвам, че всичко ще бъде наред в края!  Praynig

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 08:13 от vihrogonche

# 71
Светле, доплера мери кръвопотоците и дали правилно се захранва плацентата.  Hug
Ники така или иначе няма да намери смелчак, който да я изроди нормално. Ще бъде пред ципчето на тумбака.  Hug Така че дано момата да е застанала така, защото й харесва тази поза.  Hug Но ще чакаме да ни кажеш какво е казала човекът зад доплера.  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Лили, жив и здрав да е щурчото племенник.   bouquet

Пия чайове с мед и лимони и ми пращят ушите. Нали в студовете бацилите били измирали. Как пък аз уцелих някакъв жив и добре развиващ се да ме хакне?  Crossing Arms

# 72
 На мен ми е абсолютно все едно в каква поза ще седи бебка,стига да е така,защото така й харесва. Страх ме е да няма проблем. Доплера ще покаже как се храни. Аз си се шашкам,после съм 1 ден шашната и след още един съм се успокоила. И без това все още е много рано. Ама туй щураче в корема ми е толкова буйно, вчера проследих някаква част от нея,която първо ми щръкна над пъпа и после като тръгна надолу и я следих чак почти след средата на корема...Много се върти, сигурно на ден по 5 пъти се превърта. Вечерта преди лекаря имах чувство,че ще излезе, така ми тежеше долу ниско. Нищо общо като усещане в сравнение с миналия път... А иначе на една приятелка бебока 3 дни преди да роди беше седалищно и в деня на раждането се оказа,че се бил обърнал с главата надолу, всичко е възможно.
 Рони, оздравявай. Много те обичат теб май зимните бацили.  Аз успях да ги преборя. И все пак май е от сухия въздух в стаята...сложих една паница с вода на парното,ама пак сутрин като се събудя и ми е сухо на гърлото,обаче после нищо ми няма...
 Аске,кога ще идваш към София? В много размисъл ме хвърли вчерашния ти пост в другата тема... Hug Hug Hug

# 73
Честита Нова Година!От сърце ви желая много здраве и радостни мигове!Бъдете щастливи и много обичани!И нека през тази година да има много,много сбъднати мечти!

Стискам много палци за Весето!Дано всичко е наред!Ще помоля ако някой може да ми прати телефона и на лични!Пускат ли на свиждане?В понеделник или вторник мисля да отида да я видя.Ако има някой желаещ да ходим заедно да свирка!
Емо,благодаря ти,че въпреки всичко,което ти е на главата намираш време и сили да ни информираш.Малко са мъжете,които биха го направили и биха били толкова изчерпателни.Предай много поздрави и прегръдки на Веселушка!Изпращам и цялата си положителна енергия! Hug
Ники,гуша те много силно,слънце!Всичко ще бъде наред!Знам,че е трудно,но се опитай да прогониш притесненията!Мисли за най-прекрасния момент,когато бебка ще бъде в прегръдките ти-здрава,силна и красива!  bouquet

Аз сега започвам да се готвя за изпити.На 17-ти ми е първият и ми е малко напрегнато.Още повече че имам малко проблеми вкъщи,а и майка е много зле с тази миома.Преди празниците беше в София за кюртаж.Заведох я при моя лекар.Всичко беше наред,но миналия ден пак е започнала да кърви обилно.Обадих му се,но той не е в България до вторник.По негова препоръка отиде в болницата в Хасково,където са и се разкращяли че е идвала в София,не са пожелали да изчакат резултатите от хистологията и свикали екип за операция.Тя е отказала и се е прибрала вкъщи.Най-лошото е че е с много нисък хемоглобин.Дано всичко е наред и няма проблеми до вторник,когато се връща доки.
Отгоре на всичко и прабаба ми падна и си счупи крака.Сега е на легло и очакваме най-лошото.А беше толкова жизнена за годините си.Сега ми е болно да я гледам така.
Направо станах толкова добра в шофирането-за една седмица 2 пъти ходих сама до Хасково и не спряха нито мъгли,нито сняг.Другата седмица пак ми се очертава пътуване,а милото постоянно е на работа.Поне свекъра си замина за Германия,но това не му попречи да ми потроши нерви преди да трагне.
Е,аз се отплеснах малко,а уж щях да бъда кратка.Сега отивам на лекции да разчитам топографски карти-мъчение....
Гуша ви всички!Много ви обичам и се радвам че ви има! Hug Hug Hug

# 74
Влизам да видя има ли новини за Весето и сладка мама, ама няма  както се каза  "прясни".Аз вярвам и знам, че всичко е наред при тях, ама както съм казвала винаги - да го видя черно на бяло Hug.

Ники, не се размисляй заради мен.Всякакви притеснения са ти излишни сега!Незнам кога ще идвам, нещо не ми се пътува в този студ, а и май ме е пипнал този лош грип дето върлува от известно време Sad.... Така, че не съм и за среща с бремелинки, няма да ви разболявам,я Naughty.И да пишеш като минеш на доплер, че те мился.Всичко ще е наред, таке че не се притеснявай Hug.

Електра, дано майика ти се оправи бързо Peace.Много зор си видяла тези дни и стискам палци за изпитите Peace.Ще ги вземеш!
Аз поне вече нямам изпити,най-накрая завърших Wink.

Общи условия

Активация на акаунт