И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 395
  • 650
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
Весел празник на твоята майчица ронка Heart Eyes Да е жива и здрава и все така да глези дъщеря си Heart Eyes

# 121
Ронке, ЧРД на твойто мамче! Да е жива и здрава и да се радва и на правнуци! Heart Eyes
  Peace Подкрепям! Весел празник!
Peace Peace Peace

Шер, още си ги имаме коликите, вечер понякога така пищи милия. Сменихме капките, давам му чай от копър ,но нищо не му помага. Надявам се скоро да отшуми и това.

# 122
Дари, нашите някъде до 3тия месец продължиха  Sad Предимно надвечер...
Ако имаш познати в Англия или Гърция помоли да ти пратят ИНФАКОЛ. Не е по скъп от тези капки, които се продават тук, но на бебка и помагаха повече. Ох, много е гадно да гледаш как се гърчи от болка такова малко човече....
берни, дано бързо излезе зъбчето и Марти се успокои  Heart Eyes

# 123
Рони,Честит рожден ден на твоята прекрасна мама.

Рони ,бързо оздравяване мила.
 Весе,Сладка мама  Hug Hug Hug.

БориАна ,мила знаеш ли какво открих току що ..................... еми  двете сме родени на една и съща дата.

# 124
Рони ,Честит рожден ден на мачето ти да ти е жива и здрава Heart Eyes

Дари съгласна съм с Шер за Инфакола на моята племенничка страшо и помогна Hug

Берни дано да излизат вече тези зъбки и Марти да се успокои.

За Весето ,Сладка мама и всички нуждаещи се мамчета съм стиснала здраво и не пускам  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Момичета тук при нас пътищата са все още ужасни навсякъде само лед ,днес цял ден обикалям от банка в банка и се пазя да не падна защото съм ужасна в това отношение Blush , ходя все едно че стъпвам в панички ужас смешна картинка съм , и от толкова пазене  накрая паднах в един магазин на сухо  ooooh! поне развеселих доста хора там Laughing

# 125
Рони,специални поздрави на мама от мен Heart Eyes

# 126
Рони, Честит Рожден Ден на твойто майче! Специално да я поздравиш от мен! Да ти е жива и здрава!  bouquet

Светлееее, така ли учиш децата в училище - ликьорче за този, ликьорче за онзи? На къде върви българската младеж...? newsm78 Rolling Eyes Shocked

Как накъде.? След класната.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз пак да снеса информация за Весето - явно с Емо ще се редуваме. Значи пак са се появили контракцийки и ходенето вкйщи на този етап се отлага. Иначе си има ново занимание - ходи на посещение при двете бебета, за които Емо споменава по-горе. И звучи много развълнувана - ама приятно де. Grinning

Ламче, ми кой ще гледа беба? Аз съм мераклийка... Искам да ми пратите Лъчи и Мия да ги гледам, ама вие с Аги няма да щете... Thinking

# 127
Най-сетне и аз с две свободни ръце днес. Само чета и ме мързи да кълва клавишите само с една ръка.

Ама това е положението - тия дни все на гърда виси, че нещо домашни ядове и ми понамаля кърмата. Ама ще се справим. Нали съм гърмян заек - може да се усереме, ма нема да се излагаме.
Радвам се на хубавите новини на бремелинките. Аз продължавам да стискам палци за всички.
Ники - така и така скучаеш - намини другата седмица. Ако снега се е стопил и температурите позволяват и на разходка ще те изведем. Аз вече издивявам вкъщи. Добре че от време на време (главно по тъмно) ми се отваря парашута да излизам (главно да пазарувам) иначе ще издивея. Тези мъгли ми бъркат в здравето.
Ето малко отчетни снимки
А ето и едно клипче. На който не му се отвори. В сайта да потърси malchuganite.

Искам и аз ликьорче, ама да не уча детето на лошо от невръстна възраст ще се въздържа (засега). Иначе напролет ми се щъка наляво надясно. Още повече, че милото е обещало СПА за мамата. А хотел Хисар ми хареса в това отношение.

Берни. Пробва ли camomilla - хомеопатичните гранулки. На Петър едно време доста му помагаха. Знам, че успокояват и при колики - ама още не съм давала на Борис от тях. Засега се търпят коликите (на чужд гръб и 100 тояги са малко).
Не ми обръщайте внимание на глупостите дето ги плещя.

Рони - следващия път като тръгнеш да се разболяваш - пробвай GripHeel. Поне на мен действа безотказно.

Вие си знаете (да знаете, че е кодовия еквивалент на "Обичам ви". Това понеже не обичам да казвам "обичам"). И ми липсват "Арианските" срещички.

# 128
Аничка, много са ти готини мъжлетата:) И клипчето ми се отвори, не знам Борето дали заспа, обаче от пеенето на Петър, Николай вече хърка до мен...  Може и да дойда,ама трябва да съм здрава,значи няма да е тая седмица, евентуално към края на следващата. Тамън ще си нагледам къщата,че Ники действа по ремонтните работи,аз само правя оценка на работата след това. Чувствам се много кофти,че не мога да помагам, обаче нито мога да мириша бои, нито да помагам в чистене,боядисване, нищо...Като паразит съм. И като се добави,че и само мрънкам...умишлено си оставам вкъщи, когато има работа за вършене:)

Eто ви едно хипопотамско шкембе на връх нова година:)
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189781&photo=24
10 дни по-късно имам странното чувство,че вече е двойно по-голямо... ама няма да го будя хъркащото да снима сега...

# 129
Еха,Ники какъв си сладур  Heart Eyesпу,пу. Изглеждаш много добре. Hug
Аз да ви споделя,че нещо взех да се притеснявам.Днес бяхме на консултация.Марти расте добре,станал е 9200 и 68 см,обаче педиатърката ме стресна малко.Изпрами го да си стъпи на крачетата и той застана на пръсти,при което тя реагира така "ау,защо стоиш така,я застани хубаво"и това беше,не каза,че е проблем ама реакцията и направо ме хвърли в размисли.След което го сложи да седне и той естествено не може още да седи сам,заяви ми,че до следващия месец трябвало да седи самостоятелно и да си играе с играчка в седнало положение  #Crazy Моля ви кажете ми има ли от какво да се притеснявам,за това,че не може още да си стъпи на цялото стъпало,щото вече много ми писна от лекари всякакви  Twisted Evil
Аничка,не и вярвай много на Ники,тя и у нас щеше да идва,няма да ти казвам колко дойде  Laughing
Сега ще разгледам и аз мъжете на Аничка и после май ще прилягвам
Ани ,много сладък тоя малък мъж  Heart Eyes,да не говорим,че направо ти е одрал кожата.И ти изглеждаш много добре,имаш ли помощници?
 Hug

# 130
Добро утро момичета Heart Eyes днес деня ми започва добре първо красавците на Аничка ,после и тумбачето на Ники ме заредиха с много положителна енергия,много сте готини Heart Eyesпу,пу

berni
не мисля,че трябва да се притесняваш моята племенничка също заставаше на пръсти като я вдигнеш ,беше така и малко преди да проходи ,викахме че ще става балерина ,а аз даже си мислих че ще проходи на пръсти първо Crazy

# 131
Благодаря много от името на мамката ми, мили мои дами!  Hug Тези двамата старци-разбойници пак успяха да ни видят сметката от ядене.
Аничка, много са готини двамата младежи. И ти изглеждаш страшно добре.  Heart Eyes
Ники, много хубав тумбалак си отглеждаш.  Grinning Heart Eyes
Берни, "обичам" изстреляните в пространството реплики от мед. лицата. Всъщност някъде по това време не се ли правеше консултация с ортопед да им се гледат гънките на крачката и ръцете на дребосъчковците? Иначе спокойно - Марти с тези обли килограми вече трябва и да тича, независимо от възрастта си.  Mr. Green Heart Eyes

Весето вчера звучеше добре. Издадох, че Емо много обстойно ни информира и сега може да му бъде наложено медийно ембарго от по-неприказливата му пол`винка.
Януарката, която й била съквартирантка, е родила и сега можем да продължим да си стискаме палци и показалци за двете наши девойки, настанени в хотел МД. 
 Hug

# 132
Ники, много сте готини с бебка  Wink Супер коремче си имаш. Как само го наричаш " хипопотамско шкембе "  Naughty
берни, за крачетата не знам. Но знам, че всяко дете се развива различно и индивидуално. Едни се развиват в едно отношение, други в друго.
За сядането... Вики се напъваше да сяда още на 5 месеца, обаче седна към 7мия стабилно. А на 7 и половина се изправи  Grinning
Но пак ти казвам, много е относително... Вики има приятелка, която седна някъде в 8мия месец. Все още на 10 месеца не се изправя, дори като я оставят и се огъват крачетата. Но пък иначе набляга на песните. Вика много силно, та вероятно ще проговори бързо. Казва "чао", "здрасти" и др. такива, а моето диване му дай само да блъска, тряска, лази, ходи и пада т.е. набляга на физическите упражнения  Grinning
Ако много се притесняваш консултирай се с ортопед  Hug

# 133
Момичета здравейте!
Нагледах се на сладки бебчета били в коремче или не Heart Eyes
Аз да ви се похваля че ни остават още три дни и спираме антибиотика който пихме заради Хламидията.Искам да попитам някой знае ли след колко време да отида и да си пусна ново изследване за да видим дали сме се справили с гадната инфекция. И още нещо да питам някой имал ли е проблем преди овулация (горе- долу) да ви боли яйчника много гадно (нормално ли е) .Питах един лекар и той каза че било нормално , но мен преди бременността и  раждането не ме е болял чак толкова.
Момичета стискайте палци остана още малко и почваме с опитите.Мисля другия месец да "направим" бебче стига да не излезе още нещо за до излекуване. Считайте ми старта от февруари - дока каза че не е нужно да чакам 6 или повече месеца така че... ГОТОВИ...СТАРТ Wink
Поздрави на всички и се надявам скоро Весето да се прибере и да няма повече проблеми. Hug

# 134
Момичета здравейте!
Нагледах се на сладки бебчета били в коремче или не Heart Eyes
Аз да ви се похваля че ни остават още три дни и спираме антибиотика който пихме заради Хламидията.Искам да попитам някой знае ли след колко време да отида и да си пусна ново изследване за да видим дали сме се справили с гадната инфекция. И още нещо да питам някой имал ли е проблем преди овулация (горе- долу) да ви боли яйчника много гадно (нормално ли е) .Питах един лекар и той каза че било нормално , но мен преди бременността и  раждането не ме е болял чак толкова.
Момичета стискайте палци остана още малко и почваме с опитите.Мисля другия месец да "направим" бебче стига да не излезе още нещо за до излекуване. Считайте ми старта от февруари - дока каза че не е нужно да чакам 6 или повече месеца така че... ГОТОВИ...СТАРТ Wink
Поздрави на всички и се надявам скоро Весето да се прибере и да няма повече проблеми. Hug

Не се притеснявай ,нормално е да те боли яйчника.Мен винаги ме боли когато съм в овулация и това е един от признаците по които разбирам че съм в овулация.

Общи условия

Активация на акаунт