Отговори
# 240
poli.jekova и при нас така. Криско тръгна към питата  newsm68 и му стана весело, 4е пристъпва сам с голям кеф. Много не обърна внимание на поставените предмети, но после се захвана с някои от тях. Най-много внимание обърна на нас, много му харесва да е в компания  newsm53 .

Вержи дано всичко е ОК  Praynig

# 241
  • Бургас
Ми вземем да пуснем тема за Лидия Ковачева тогава, аз навремето, когато тренирах, чрез нейния метод свалих 14 килограма и се чувствах прекрасно. Ама тогава си бях самка, нямах мъж, дете.., а и аз се въздържам от диети заради кърменето. Имам да свалям 25 килограма и лошо ми става като си помисля....
И да поспамя малко, ето я книгата на Лидия Ковачева:

http://dixi.data.bg/Kniga%20za%20Gladolechenieto%20na%20Lidia%20 … i%20lekarstvo.pdf

# 242
  • Sofia
magesta благодаря   bouquet тези  junior menu ще са ми най близко и май към тях ще се ориентирам  Peace
Направихме прощапулник  newsm68 и Али се хвана първо за моливчето което беше нарочено за дизайнер или архитект smile3534 а най интересното беше че питата която направихме набъбна много и се раздели на две някой знае ли какво означава това май било на път  Simple Smile
 Virginity стискам палци Лорчето да се оправи  Hug а за кученцето честито и ние имаме един звяр който за сега е при родителите на мъжа ми но скора ще си го вземем и ще настане лудница  Shocked

# 243
Здравейте!
Пешеходке, благодаря ти за отговора.Днес гледам и в темата на Дюкан се завъртя този въпрос за натоварването на бъбреците.Има го проблема.Едни съветваха да се пие много вода, други съветваха да не се надвишават 2 л.-не знам.Явно трябва много да се внимава.А който може да се храни по метода на Ковачева-най-добре.Много здравословно хранене и при правилно захранване, няма да се върнат килограмите-единственият недостатък е това-йо-йо-то, ама то за всеки хранителен режим е възможно.Зависи от самоконтрола, май.Ей, как оспамвам темата.Затова и по-рядко се вясвам, че само хранене ми в главата.Все едно деца нямам,а?Ма, много кофти дебела бях, затова.
Верджи, съжалявам за Лорка!Много бързо да се подредят нещата!И дано се справиш с куче и дете!Изпитание си е, според мен.
Ники, благодаря за линка.Отивам да прегледам книгата.
Не знам какво и става на Соня, но тези дни си преоткрива кошарата.Обожава да играе вътре.Но, трябва да е в чувалче за сън.Ето и сега, от 14 часа е в леглото и не е заспала.Залива се от смях и игри. newsm78 newsm78 newsm78 Чак ме разсмива.Оставила съм и гардероба отворен и се гледа в огледалата и смяяяяяяяяяяях Joy Joy Joy
Лек ден!

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 15:41 от Били хлапето

# 244
Вержи, много сте хубави на снимката! Стискам палци одисеята с очето да се оправи по-бързичко. Praynig А за кученцето...хубаво е. Ще видиш Лорка колко ще е доволна. До четвъртия етаж пеша вярно е "малко" сложно, но пък зависи и от порадата. Ако не е пишман-куче само след няколко месеца стълбите няма да са му проблем. Де да можех и аз да взема коте или куче у нас. Ама Зори с тез алергии...ще чакаме за сега.

shrew, гледахме снимките със Зори. И тя като запуска едни такива усмивкииии....много го хареса твоя малък мъж.

ina_nk, аз дневник водя откакто се е родила Зори. Не че е супер редовен, но гледам да записвам основните неща (обръщане, пълзене, сядане, бърборене, разболявания, лекарства, захранване) защото съм фен на хомеопатичното лечение и знам, че тези детайли са важни. Та затова се напъвам. А и с времето знам, че се забравя, пък някои от нещата могат да се окажат важни след време.

kaspur, чести ти нов дом!

Косе Босе, ние сме с такова столче и засега като гледам стабилно е (пу-пу). А Зори може и да не ходи, но на него се върти на всички съществуващи и несъществуващи посоки. Дано да няма инциденти във времето.

# 245
Косе Босе, и ние сме в такова столче. Удобно е, не може да избяга от него, а и заема малко място и лесно се почиства.
Благодаря на всички за инфото за изселващото се в странство бебе. Ако тръгнем ще е след юни месец, но аз обичам всичко да предвиждам и да съм наясно.

# 246
  • София
Привет мами-емигрантки и отслабващи такива Laughing Благодаря за комплиментите за аватарчето ми Hug

На който му се гледат клипчета Blush
Ето да видите Алексис как говори, че и с ръце си помага:
http://pontess.multiply.com/video/item/18/Aleksis_communicating.AVI

А ето и колко се харесва моят юнак, чак не може да си се нагледа Flutter
http://pontess.multiply.com/video/item/17/I_Love_Me.AVI

Вержи, много съжалявам...дано следващите новини да са добри Sad

# 247
  bouquetЗдравейте и от нас с Калина - четох ли четох  и сега да видя какъв пост ще излезе - объркан най-вероятно - че ми е каша в главата
Вержи - много съжалявам за случилото се - определено пожелавам на Лорка да стане кака - както пишеш ти - малко по нататък и това ще стане - ако е рекъл Бог разбира се - за кученцето - много готино - е, вярно трудно ще ти е без асансьор - ама поне ще е радост вкъщи - и аз много бих искала да взема на децата коте или кученце - ама такова дето си е мъничко по принцип - ама много често пътуваме и вече става сложно
Шрю - много ми хареса с новия ти имидж - новата прическа е супер, а за свалените килограми - браво за волята ти - а детенцето ви е супер сладко
Косе босе - и ние сме с такова столче - няма проблем - но все пак родителският контрол винаги е препоръчителен - не я оставяй сама , дори и за бързо да е - нали знаеш че белите и те бързо стават - но както казва Ники - определено са по-стабилни от пластмасовите
Магеста - блазе ти, че имаш малко разнообразие с това  Хърватско  - твоите отговори винаги много са ме кефили и ме зареждат с много чувство за хумор  - а за чистотата там и аз съм чувала такива добри отзиви - а кой град сте там
Мунлейди - аз също само трупах килограми докато кърмих /аз още кърмя де - денонощно/ - но най-интересното е че изведнъж чак сега започнах да свалям - а не спазвма абсолютно никакви ограничения и диети - напротив - а сега покрай празниците още повече  - но започнах да свалям - - 5 кг. съм и много се радвам - не за друго - ами че успях да се вмъкна в любимия си анцунг - сега съм 71-72 кг. - а трябва да стана 65 - ама не бързам - има време
Добре дошла на Поли Жекова
Крис ди Мар - много хубава питка - кравай -  прилича на проходилка
А ето и едно позакъсняло клипче от Калина - майка донесе една свирка от Мадрид - традиционна за Испания - и Калина много бързо й хвана цаката - http://www.vbox7.com/play:5dd6ee41 - а иначе номера от нея всякакви - после ще се включа пак - че вече се събуди

# 248
elielibg  newsm62 да кравая-питата е много голяма, 4ак Криси се 4уди какво е това?  newsm53
Беба Калина е голяма сладурана, само за Music Idol  smile3503 .
pontes много добре изглеждате на снимката с малкия бебо на аватара, а малкия Алексис е голям сладур   love001 и само как пее и се кефи   smile3501 .

А ето нови снимки от Коледа, НГ и прощъпулката: http://krisdimar.dir.bg/_wm/gallery/?df=17
Клиповете: http://www.vbox7.com/user:krisdimar

newsm03

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 21:00 от KrisDiMar

# 249
Ми вземем да пуснем тема за Лидия Ковачева тогава...
Ти пък как можа изобщо да си помислиш, че е останало нещо, необсъждано в тоя форум.  Mr. Green
Тема: Плодове и чай с мед

Oтивам да гледам клиповете и снимките.

# 250
И ние сме с такова дървено столче. Имам го още от баткото, който го използваше много прилично. Венета отдавна става права в него, сложихме коланче, но и то не е проблем. Иначе е стабилно, но детето да не се изправя в него.
Кучета имаме две - бяха навън, но откакто застудя са вътре. Венета много им се кефи - пипа ги, дърпа им ушите - кокери са! Те са обезпаразитени и ваксинирани, разбира се. Лошото е, че баба ми редовно пуска котката вътре, а тя не е ваксинирана и си ходи навсякъде, а бебка много обича да я пипа и "мауууууу" - постояно сме така.
Водя си дневник и за двете деца - много ми беше полезно да сравнявам кой кога е седнал, кога е пролазил, кога се е изправил и проходил - засега Венета бие батко си по всички параграфи.
Аз също преди около месец-два почнах да отслабвам без диети, само с кърмене. От около месец се храня изключително много, чак се плаша, но не изглежда да качвам, поне по дрехите не проличава. Ще трябва да се премеря, за да съм сигурна, че не са се влошили нещата и да се спра малко.
Потнесче, много е сладък Алексис! Hug

# 251
  • Vaudreuil Canada
pontes ади стига умения де ... то не беше благодаря то не беше чудо .... какво правят шоколадите с хората  Mr. Green  страшни сте пък как се обичате не е истина ....
Ей ако продължавате да мътите темата с диети ще почна да пускам вкусотии на снимки и да спамя наред ... ко си мислите - ей сега ще наснимам последната торта дето спретнах преди малко пък и няколко нови калорични бомби пробвах тази седмица - мъж ми снощи констатира че се е обърнал на опитно зайче на готварския под-форум.

# 252
  • Варна
за сега връзката куче-дете се развива чудесно! Кръстихме я Кори  Flutter
 аф-аф минира района няколко пъти още с влизането Rolling Eyes замислям се дали да не й сложа и на нея памперс  Laughing
Лора се радва ама май още не може да схване че това е животинка а не играчка Rolling Eyes милва я, вика аф-аф, дава й бисквити и солети  Mr. Green тая вечер Лора троши бисквити по дивана, а кучето разпилява гранули по земята
сега и двете спят, да видим утре като останем самички трите как ще е Thinking

# 253
Хубаво пишете вие за столчета, показвате разни такива ...  Thinking Thinking , а нашия / макар и полу-счупен стол без каишки/ остана в София  Sad
Казвам ви : голямо мазане пада   Embarassed ... и всеки път се заричам, че почне ли да катери младежа фотьоила / незнам дали така се пише  Praynig/ по време на някое хранене / а неизменно  такъв момент настъпва винаги Mr. Green/  прибирам манджата. И без друго се е ошишкал .... ама сърце все не ми дава  Tired
Вержи , честито ви куче .... пожелавам еуфорията покрай него да е все такава и здрави нерви / също ти пожелавам  PartyPeace
Палци, този път всичко да е наред с оченце  Peace
С pontes, току що установихме наличие на огромна мистерия касаеща избора ни на дрехи за младежите .... за втори път дублираме "парцалче"  Rolling Eyes Grinning ...
Като аз избягах далеч уж да избегна факта, ама не : прокобата действа  Laughing Wink .... пусти франчайз осуети плановете ми  Party
Понтес, "шоколадовия монолог" е бъдеща класика и конкурира дори трактат на Нитцше  Hug Grinning :
М-да Thinking , дневник и аз трябва да почна да водя . Peace
Елибг, в Загреб сме, ама по- лошото е, че не ми се зарежда клипчето на Калина  Sad
KrisDiMar, дай номера на GSM а на Криско , Жижи да му се обади ....  Party .... само дето бъдете подготвени, че е добил навика някои от по-секретните разговори да провежда от епилатора ми, тайничко усамотил се в другата стая  Sunglasses Wink
Много е пораснал Криско и възмъжал  Hug
Шемет, теб пък да не съм чула да обаждаш за спретване на торти и каквито и да е било работи свързани с готвене, че моя мъж пък и без друго е на път да ме депортира обратно в България, по причини, че не само разходи съм му правела тук, но и не съм готвела  Rolling Eyes Embarassed
И да завърша дългия си скучен пост ..... Шаменет , исках да спомена ... отявлено ми се губи  newsm78

# 254
  • Бургас
Много сладки дечица - направо да вземем да направим оркестър - Нора с тамбурата и Калина на свирка.
Алексис е ясно, че ще е вокала, той с неговото говорене и хип-хоп го докарва, ама най-му върви щракането с пръсти  Grinning
А, за Криси то се знае, ще е фронт-данс.
Много, много са сладки всички  и колко са пораснали.

Общи условия

Активация на акаунт