и му стана весело, 4е пристъпва сам с голям кеф. Много не обърна внимание на поставените предмети, но после се захвана с някои от тях. Най-много внимание обърна на нас, много му харесва да е в компания
. Вержи дано всичко е ОК
и му стана весело, 4е пристъпва сам с голям кеф. Много не обърна внимание на поставените предмети, но после се захвана с някои от тях. Най-много внимание обърна на нас, много му харесва да е в компания
.
тези junior menu ще са ми най близко и май към тях ще се ориентирам
и Али се хвана първо за моливчето което беше нарочено за дизайнер или архитект
а най интересното беше че питата която направихме набъбна много и се раздели на две някой знае ли какво означава това май било на път 
а за кученцето честито и ние имаме един звяр който за сега е при родителите на мъжа ми но скора ще си го вземем и ще настане лудница
Чак ме разсмива.Оставила съм и гардероба отворен и се гледа в огледалата и смяяяяяяяяяяях

А за кученцето...хубаво е. Ще видиш Лорка колко ще е доволна. До четвъртия етаж пеша вярно е "малко" сложно, но пък зависи и от порадата. Ако не е пишман-куче само след няколко месеца стълбите няма да са му проблем. Де да можех и аз да взема коте или куче у нас. Ама Зори с тез алергии...ще чакаме за сега.

Здравейте и от нас с Калина - четох ли четох и сега да видя какъв пост ще излезе - объркан най-вероятно - че ми е каша в главата
да кравая-питата е много голяма, 4ак Криси се 4уди какво е това? 
.
и само как пее и се кефи
.

, а нашия / макар и полу-счупен стол без каишки/ остана в София 
/ по време на някое хранене / а неизменно такъв момент настъпва винаги 
/

...
.... пусти франчайз осуети плановете ми 
:
, дневник и аз трябва да почна да водя . 

.... само дето бъдете подготвени, че е добил навика някои от по-секретните разговори да провежда от епилатора ми, тайничко усамотил се в другата стая