tini-mini, да, идваме си за малко в БГ, толкова сняг не е за изпускане

че това е масов проблем на американките. Дано и всичко с оченцето ви се оправи най-после - много се измъчихте с него.
мляс мляс ....
, в свекърва ми в съседния апартамент има един кокер на 11 години и него го гледаме, а и той е причината да се започнем с мъжа ми преди 11 години. Но в къщи не ми се гледа, а и много се привързвам, преди години ми умряха 2 кучета и много страдах.
. И ние оби4аме ку4енца, ама засега се сдържаме за в къщи. Имаме ку4ета на вилата. Magesta благодаря
ами да ги запознаем
да си говорят по GSM-a Криси и Жижи. Ако имаш снимки и клипове да го видим Жижи. Никки
идеята е добра да ги съберем и да направим една dance формация за Mini Music Idol
.
да пуснеш някой фотос на малката калпазанка с другото калпазанче. съжалявам за окото, че пак е почнало да се подува и дано тоя път няма нужда от операции.
това е майтап де, но според мен най - добри резултати се постигат с умерено хранене. по - малко от всичко. 
ама през няколко зъба разстояние от предните й. нормално ли е така да има зъб преди да са излезли до него 
дере, хапе, удря - вчера ме халоса с едно дървено кубче по носа
имам сега една червена резка
а как хапе, майко мила. и като куче дърпа после, а боли............. 

.. какво се говореше за диети ?! Аз също остлабнах без напъни и диети, но проблема сега е с излишната кожа- май трябва да се тръгва на тренировки някакви.

).

!!!