Отговори
# 255
Благодаря за отзивите за столчето, бяха ми много, много полезни!
tini-mini, да, идваме си за малко в БГ, толкова сняг не е за изпускане Simple Smile

# 256
  • Vaudreuil Canada
Virginity честито куче - само внимавай Лора да не му изяде храната Simple Smile че това е масов проблем на американките. Дано и всичко с оченцето ви се оправи най-после - много се измъчихте с него.
Magesta имаш късмет, че батериите на фотото са изхабени иначе щях да ти наснимам вечерното меню - пържолки със зеле и прясно опечени домашни вкусни питчици и естествено тортата, която си е калорична бомба - нутела, сметана, банани и бисквити Simple Smile мляс мляс ....
Косе Босе за толкова малко време можеш да храниш и в количката. Нали знаеш, че столчетата за кола са задължителни вече и в БГ  Mr. Green

# 257
От известно време, само чета, но не съм писала.
Много умни деца пу-пу.
Вержи да му се не види, дано има положителен резултат с тази инжекция.
За животните, аз много обичам кучета, но не Naughty, в свекърва ми в съседния апартамент има един кокер на 11 години и него го гледаме, а и той е причината да се започнем с мъжа ми преди 11 години. Но в къщи не ми се гледа, а и много се привързвам, преди години ми умряха 2 кучета и много страдах.
За килцата имам да свалям още 5гк. и не мога въобще, а и диети не мога да пази, обичам да си хапвам особено сладки неща.
Да ви кажа вече издивявам в това време, много е студено и мрачно и нещо ми е гадно, искам да се стопли да излезем навън, на разходка.
Какво ще кажете другата седмица за една среща в някой от моловете?

# 258
Вержи честито ви ку4енце у дома  smile3503. И ние оби4аме ку4енца, ама засега се сдържаме за в къщи. Имаме ку4ета на вилата. Magesta  благодаря  smile3525 ами да ги запознаем newsm62 да си говорят по GSM-a Криси и Жижи. Ако имаш снимки и клипове да го видим Жижи. Никки  smile3521 идеята е добра да ги съберем и да направим една dance формация за Mini Music Idol  newsm53 .

# 259
  • София
добрутро и от нас!
вержи, честито ви куче  bouquet да пуснеш някой фотос на малката калпазанка с другото калпазанче.  съжалявам за окото, че пак е почнало да се подува и дано тоя път няма нужда от операции.
за диетите да споделя моя скромен опит - по - добре наядени и дебели, отколкото гладни и дебели.  hahaha това е майтап де, но според мен най - добри резултати се постигат с умерено хранене. по - малко от всичко.  Peace
да ви споделя нещо - вчера ровя из устата на ния да вадя нещо и кво намирам - огромен кътник отгоре #Crazy ама през няколко зъба разстояние от предните й. нормално ли е така да има зъб преди да са излезли до него newsm78
и да споделя още нещо - ния се оформя голям грубиян Thinking дере, хапе, удря - вчера ме халоса с едно дървено кубче по носа #Crazy имам сега една червена резка  ooooh! а как хапе, майко мила. и като куче дърпа после, а боли.............

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 11:28 от алексатор - чибуратор

# 260
хай на всички !
Някой има ли идея защо нямам звук, само картина от vbox-a ? И Жижи не успях да чуя и свирката на Калинка ;-(((
Иначе супер сладки дечица- то няма как да споменеш всички поотделно.
Аз куче не мога да позволя да ме кара сутрин рано да го разхождам, само да си свърши работата, понеже искам да се излежавам поне малко и дори и Дани тренирам да не се учи да скача веднага от леглото. Зареждам се от вечерта със занимавки и като се разбуди му ги давам, за да си спечеля още половин час. То едно спане с едно око, но пак не е като казарма.

Като говорехте за кърмене се сетих да кажа само за протокола: ние се отбихме 10 дена след рождения ден. Нямах вече сили и май и нерви да се кърмим нощем и сега Дани и е по-спокоен и дори има попадения от събуждане в 7 сутринта чак.

# 261
  • Бургас
Добро утро
Може сладко да не хапвате, ама я пийнето по едно кафе. Аз черпя

# 262
  • София
Никки, от това голо кафе ще ми стане лошо Sick

аз залагам и на това hahaha

# 263
Никки, от това голо кафе ще ми стане лошо Sick
аз залагам и на това hahaha

И аз обичам закуски в английски стил Wink .. какво се говореше за диети ?! Аз също остлабнах без напъни и диети, но проблема сега е с излишната кожа- май трябва да се тръгва на тренировки някакви.

# 264
Вержи, честито ви куче!
Като стана дума - ето една тема, за който скучае и има свободно време. Скромно и аз се включих с истории за едно мое куче, ама другите по си ги бива - забавлявайте се - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=252683.0;topicseen

# 265
 wavey wavey wavey

Ето ме и мен.Да ви се похваля,че нашият Александър направи няколко самостоятелни крачки.Веднага направихме и прощъпулник и нашият се хвана за черпака(май ще става като баща си Crazy ).
Иначе сме сополиви и леко покашляме.Изписаха ни един куп лекарства,мъжът ми каза,че тия лекари за нищо не стават понеже изписват само неща,които ги рекламират по тв-то.
Аз съм за срещичката (ако има де),но дано съм тук,а не някъде из провинцията.

# 266
дива пешеходке, ама голям смях ме закрасти там де ни прати да четем..
голяма клюкарщина станала на първа страница по адрес мъжа на една колежка (оправи ми се настроението чак) щот и аз съм набрала нещо на моя .. предлагат й да му сложи пиратки в сърмите за отмъщение, понеже той пък сложил в коледната й питка цитирам: "питката  се  оказа  че  вътре  има  освен  късметите  ,  които  бях  сложила  аз  ,  и  разни  други  бонуси ,  като  малки  метални  колички  и  камиончета  от  шоколадови  яйца ,  празни  шишенца  от  лак  и  разни  други  простотийки ,  половината  от  които  разтопени  от  високата  т-ра "   Joy Joy Joy Joy Joy

# 267
  • София
Здравейте,
хвана ме срам че напоследък само чета,а не пиша та да драсна и аз относно последните теми Wink
Честито ходещи крачета на Алекс на Лилетка Heart Eyes
Вержи честито ви Кори, ние сме с Рита-кокер(вече на около 10).Мн я обичаме, НО.....
Ох не искам никой да отчайвам или нещо такова,само споделям при нас как е.Цял живот исках куче,при родителите ми не стана(въпреки двора и къщата),е мъжа ми я подари за една годишнина още преди да се оженим.Мн бях щастлива,разходки,грижи,т.н всичко наред,обаче кокерите са по принцип ловни кучета и на ден е хубаво поне по 4км да тичат,а не за 15мин да си свършат работата и да ги прибереш- е в почивните дни и на Витоша сме я водили и на по-големи паркове,но в общи линии в апартамент 65кв.м. и без възможност за движение на животинката никога повече не бих тормозила друго кученце по този начин.
Аз самата мн се изморявах Ева като беше бебе,защото само чаках да заспи и веднага се захващах с мопа по стаите,а знаете още колко неща ни бяха на главите тогава EmbarassedДори от няколко месеца,особено като пълзеше,Ритка я изолирахме в коридора,спалнята и банята,няма достъп до хола,където е малката,пространството още повече се намали,мн мислихме дали да не я дадем по едно време,но сме и егоисти и като се привързахме,не посмяхме...та така.
Пак да кажа,само споделям как се развиха нещата при нас...просто май вече не бих взела животинка при тези условия Sad

За отслабването съм с 1кг над тези на които забременях,сега си взехме кростренажор и когато мога си го ползвам,ама за резултати е рано да се каже Peace
Диети не мога да спазвам, радвам се обаче че за сега не пропуших отново- март ще станат 2 години Wink

# 268
  • Бургас
liletka,честито ви ходещи крачета!!!Много да бягат. Дари вчера се пусна самичка да върви за пръв път-от единия,до другия край на стаята.Утре ще правим прощъпулник и ще видим за какво ще се хване.Май това с хремата и сополките и нас ни споходи.Излизаме почти всеки ден-до кухнята и обратно и това ни е разходката за 30 мин.,даже и по-малко.Хубав ден.

# 269
  • Варна
macko , съгласна съм с теб на 100 % , с тази разлика че ние когато Анди навърши 6 м. дадохме кучето на свекъра ми ! Беше ни много гадно ! Имахме дакел ! Бих добавила още постоянен лай когато звънне звънеца на обед , а бебето тъкмо е заспало , а също и взимането на всички играчки - чесалки и т.н.
Още като забременях категорично заявих че кучето няма да се маха , но към 6 мес. вече не издържах , а то горкото последните си дни прекарваше на терасата затворен като в аквариум и го пускахме вътре едва когато мъжа ми се прибираше ! Та и ние вече заключихме , че повече куче вкъщи НЕ  Naughty  !!!
Но това си само мое мнение и не го натрапвам на никого ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт