Вчера си говорим с Васко как трябва и аз и той да подаваме през интернет и си викаме всичко добре ама ако не успеем да се върнем от Габрово в края на Януари ще изгърмим.
Всъщност май ще трябва да вземем лаптопа за всеки случай да пускаме от колата
Откакто купихме на Васи шейна след петминутна разходка с нея започна да заспива. Явно е голям кеф да се возиш и да си дремеш
Еххо покрива засега е закърпен. То в това време не може цялостно да се оправя. Но напролет ще се разпокрива къщата и ще се прави наново. Трябва да взема да купя по някой подарък за спомен на съседите, че без тях нямаше да има добър край. Иначе пожара е станал от допир на комина в покрива до дървена част. Тухлата се е отронила и е оголила дърво.
Сега се занимавам с операцията на майка ми. Ходя по доктори в Шейново да организирам нещата. Операцията е рутинна но все пак ми е притеснено. Исках моят доктор да я оперира но той се бил специализирал в лапароскопии та няма да е той. Но ще препоръча екип. Та сега организирам кой кога ще гледа Васи за да може да се възстанови майка ми. Да минава и това че да се успокоя малко.
Майче лошо че продължават болестите. Дано Камен се размине.
беше ми домъчняло за теб;
; 
Аз съм все още в работно- грижовен режим и чак като си закрепя домочадието ще се разболея както си трябва за финал
Дано да са останали зад гърбовете ви и новата година да ни компенсира всички нас с много радости и късмет!
Иначе лекарството се казва Вомитосхил мисля- на Яна също и го предписа нашата доки, но на свещички.
Този месец минават 6 месеца от аборта и принципно имаме зелена светлина, ама......- хареса ми с детето да имаме лесна комуникация, да си пътуваме насам- натам и да си излизаме вечер с тати по соарета, а пък нощният сън съвсем ми хареса
, а и да ви стопля с малко слънчеви лъчи и морски гледки от Турция
Ходихме до някакъв кожарски магазин и мъжете се отдадоха на много неприятното за мен пазарене с турците, което там е като спорт. Резултат- две палта за мама + по едно за тати, баба и деди! Не съм фен на кожите, но за пръв път в живота си се влюбих безумно в такава дреха
Завих Яна със