Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 309
  • 941
  •   1
Отговори
# 510
пратих имейла преди няма и 5 минути и ето какво ми вьрнаха веднага  Shocked

Thank you for your e-mail.

Please note that the parts removed from the packaging on your item were batch codes only, and removal of these codes is done by the suppliers before the goods are transported to us. This is standard practice for some suppliers whenever items are sold on to a third party.

We assure you that all items are guaranteed 100% fresh and genuine and are covered by our satisfaction guarantee. We also ensure that all items sold through our website are sourced from authorized suppliers to guarantee authenticity.

We hope this helps and if you have any further queries, please feel free to contact us.

какво точно искат да им пратя  newsm78

# 511
пратих имейла преди няма и 5 минути и ето какво ми вьрнаха веднага  Shocked

Thank you for your e-mail.

Please note that the parts removed from the packaging on your item were batch codes only, and removal of these codes is done by the suppliers before the goods are transported to us. This is standard practice for some suppliers whenever items are sold on to a third party.

We assure you that all items are guaranteed 100% fresh and genuine and are covered by our satisfaction guarantee. We also ensure that all items sold through our website are sourced from authorized suppliers to guarantee authenticity.

We hope this helps and if you have any further queries, please feel free to contact us.

какво точно искат да им пратя  newsm78
Нищо не искат да им пращаш. Обясняват, че всички продукти вземат от оторизирани доставчици и някои то тях имали практиката да махат кодовете преди да им ги доставят. Гарантират, че продуктите са оригинални и в срок /и затова ти предлагат satisfaction guarantee/ и ако имаш още въпроси да питаш.

# 512
satisfaction guarantee това какво е?

# 513
satisfaction guarantee това какво е?
буквално е "гаранция за удовлетвореност" /или нещо близко/ - дава право ако не си доволна от продукта да бъде заменен или да ти върнат парите.

# 514
Ами пратили са ти стабндартно писмо,нищо особенно и нищо не искат да им пращаш. Пишат,че продуктите им са със 100% гаранция за оригиналност,че са пресни и качествени и че ако има нещо липсващо по опаковката то е отстранен бар или бач-код /стикер-аларма/ и е нормално след като минава през няколко ръце.
За пощите нищо не казват Thinking

# 515
....... и е нормално след като минава през няколко ръце.
това не разбрах, къде го прочете Thinking - няма значение всъщност
за пощите не пишат нищо, което е  и нормално /според мен де/, но все пак се надявам да им направи впечатление, особено ако повече оплаквания получат.

# 516
....... и е нормално след като минава през няколко ръце.
това не разбрах, къде го прочете Thinking - няма значение всъщност
за пощите не пишат нищо, което е  и нормално /според мен де/, но все пак се надявам да им направи впечатление, особено ако повече оплаквания получат.

This is standard practice for some suppliers whenever items are sold on to a third party.

Буквално преведено -стандартна процедура след като продуктите се препродават на трети лица.
Накратко казано-като минат през няколко ръце Grinning

# 517
  • Berlin
ооо, ще започнат да забелязват за пощите.  Naughty ако ми липсва нещо от пратката - 4 неща чакам - ще ги нафлудя с писма!  Sunglasses
Mirena80, чудесно писмо. Hug "happy to be shipping" не знам дали е съвсем правилно, ама няма значение, всичко се разбира чудесно!
общо взето повечето писмо се отнася за опаковките и липсващите продукти, а те са избрали да отговорят само за парфюмите.  Crossing Arms

# 518
и какво  Shocked все едно нищо  #Cussing out ееееееее нервирах се пове4е сега  #2gunfire
давайте всички подред им пратете писмото пьк може да се замислят...  Crossing Arms
ясе пак  Sick

може би трябва да им напишем,4е поради лошата опаковка се позволява тарашене на пратките и сьответно кражба  Naughty

# 519
може би трябва да им напишем,4е поради лошата опаковка се позволява тарашене на пратките и сьответно кражба  Naughty
Second, the packages are not very good packed. Its very easy to move away the ribbon and open the box to check what there is inside. I think that’s the reason why employees in post offices have the courage to do it. It will be much better the packages to be packed with more paper and stuck all over. In this way it will be much more difficult to open the package and hopefully cases with missing items will be an exception. - тази част за това се отнася.

# 520
ми ще им го пратя пак само този пасаж  Close  Twisted Evil да видят те  Naughty

# 521
Ами, какво да ви кажа, най-много да решат, че България им създава твърде много проблеми и да престанат да доставят тук (както до Франция и Германия) и с това да приключи въпросът.

# 522
ооо, ще започнат да забелязват за пощите.  Naughty ако ми липсва нещо от пратката - 4 неща чакам - ще ги нафлудя с писма!  Sunglasses
Mirena80, чудесно писмо. Hug "happy to be shipping" не знам дали е съвсем правилно, ама няма значение, всичко се разбира чудесно!
общо взето повечето писмо се отнася за опаковките и липсващите продукти, а те са избрали да отговорят само за парфюмите.  Crossing Arms
  Не си видяла добре  Simple Smile  shopping е цитата, не shipping . И аз мисля, че добре стана, ако ми откриете грешки все пак, ме извинете - немска филология съм учила все пак, английският ми е втори.  Sunglasses
   Jvd , много бързо ти отговориха бе!  Shocked Ама са ти пратили стандартно писмо, и аз имах същия проблем при първата си поръчка с новата карта. Аз им пращам имейл, те ми връщат стандартен. Аз леко ядосана им пращам същия имейл с конкретен въпрос, те пак пращат стандартен. След 3-4 такива аз вече се издразних и тонът ми стана по-рязък и ми отговориха както трябва.  Simple Smile
   Но наистина пишат само за парфюмите  Thinking, за пощите - нищо.

# 523
Second, the packages are not very good packed. Its very easy to move away the ribbon and open the box to check what there is inside. I think that’s the reason why employees in post offices have the courage to do it. It will be much better the packages to be packed with more paper and stuck all over. In this way it will be much more difficult to open the package and hopefully cases with missing items will be an exception. - тази част за това се отнася.
  Точно !  Peace

# 524
пак им го пратих  Twisted Evil сега ще чакаме  Crazy
силно се сьмнявам,4е толкова лесно ще се откажат от Бг пазар и ще престанат да пращат до тук  Naughty прекалено мнохо хора има ве4е зарибени  Laughing не са им палко $$$$$ постьпления от нас  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт