Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 57 965
  • 941
  •   1
Отговори
# 885
  • София
sl, мисля, че на първия линк е крема. Ето така изглежда:

# 886
мерси ,Иля   bouquet

# 887
  • София
Антицелулитния крем на Биотерм се появява доста рядко в Ягодка.Аз го дебна от доста време и сега моля ползвалите го да пишат за колко време стига една опаковка,за да знам колко да си поръчам!

frutka, антицелулитния го ползвах веднъж дневно, стигна ми за месец и половина.

# 888
Момичета от 27 декември чакам козметика, а още нищо нямам. Вие от кога чакате пратки?

# 889
А тези червила на Ланком как са? http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=57953&CatgId=19 В смисъл имат ли блясък? newsm78
   И мен ме интересува.  Peace Притеснява ме, че пише, че са дълготрайни, а те обикновено са сухи.  Close
И аз точно заради това се колебая..пък и не знам как са цветовете  Thinking

# 890
  • Варна,морето ...
някой който поръчва чрез Фема ...имам един въпрос-днес преведох парите,може би към 2ч. от клон на Обб ,но досега нямам отговор от тях? не съм поръчвала от доста отдавна,но знам ,че преди до няколко часа след превода са ми отговаряли..може би ,трябва да изчакам до утре и тогава да и пиша .

много са точни от фема не се притеснявай

# 891
Момичета,искам да похваля Optimizer-а на Estee Lauder. PeaceМного добър продукт,останах възхитена.Заглажда кожата,прикрива разширените пори и в комбинация с перфекциониста ефекта е невероятен.Иначе само с перфекциониста такъв ефект не може да се постигне.Утре ще  комбинирам Optimizer-а и с новия айдалист,предполагам,че пак ще е такъв резултата.Много съм впечатлена от този лосион и ще го включа към задължителните за мен продукти.

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=29283&goChar=E

# 892
  • Варна,морето ...
А тези червила на Ланком как са? http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=57953&CatgId=19 В смисъл имат ли блясък? newsm78
   И мен ме интересува.  Peace Притеснява ме, че пише, че са дълготрайни, а те обикновено са сухи.  Close
И аз точно заради това се колебая..пък и не знам как са цветовете  Thinking

аз поръчах един път червило и повече няма да повторя -цвета на картинка е един а на живо съвсем друг.по добре е да се купи от магазин а след това да се поръча от ягодта

# 893
   Белка, а сухо ли е ? Бляскаво ли стои ?

# 894
  • някъде под слънцето...

благодаря Иля,   bouquet
 аз пробвах серума...( макар 4е от едно цапване не мога да о4аквам ефект).но 6том кремът е по добър....

# 895
  • София
благодаря Иля,   bouquet
 аз пробвах серума...( макар 4е от едно цапване не мога да о4аквам ефект).но 6том кремът е по добър....

Аз съм в процес на тестване, още не мога да кажа за някакъв резултат от крема, но наистина има много неприятна, тежка миризма на мента.

# 896
  • някъде под слънцето...
благодаря Иля,   bouquet

Аз съм в процес на тестване, още не мога да кажа за някакъв резултат от крема, но наистина има много неприятна, тежка миризма на мента.
да ти призная на мен ми заприли4а в първият момент на крем с изтекъл срок Embarassed, но няма как да бъде за6тото е поставен за тестер,  в магазин.видях 4е има6е и околоо4ен, но не разполагах с много време за да ги разгледам по добре....
6те 4акам а про4ета отзиви  bouquet

# 897
Поръчвала съм и много ми хареса- силен блясък,мазничко,хидратира устните, но за дълготрайно не бих казала че е. Пак бих си поръчала такова.

# 898
  • Boston, MA
necha, в момента ползвам това на Ла Мер, то е за осветляване/освежаване на тона, слагам го след 3 стъпки и преди крем:
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=68853&goChar=L
Харесва ми, и мисля, че има резултат, но ползвам и още разни нови за мен неща (серуми, кремове) и не знам от кое е точно.  Grinning

Иначе оригиналния крем съм го тествала и не ми хареса, имах мостри и от гел-крема, пяна за измиване, и крем за очи, от трите крема за очи много ми хареса, но той пък е още по-скъп.  Rolling Eyes Има един лифт серум, който също е много добър.

Много е трудно да се прецени кога действа един продукт, много са малко тези, които веднага имат ефект, и то зависи от конкретната кожа, на която се прилагат. Четох един "важен" дерматолог, казва, че за акне резултати се виждат след 6-12 седмици, за бръчки след 3-6 месеца, за изсветляване на тена/проблеми с хиперпигментация 6-12 месеца.

харесала съм future perfect на estee lauder, но не мог да разбера защо опаковките в сайта на есте и в ягодка са различни на външен вид  Thinking и защо в ягодка цените са доста по-високи. напр. в сайта крема е 65 долара, а в ягодката е 75.
някой може ли да ми каже?

Ако гледаш американския сайт, в Щатите цените са по-ниски от ягодата (изключение правят някои по-редки европейски марки).

# 899
  • Бургас
Мимита, помирисах я току-що въпросната пудра Йод на Диор и мирише на болница, на формалдехид ми мирише - явно това си е миризмата, защото това чудо съм го купувала от Виена.

Мда, и моето така мирише. Благодаря ти!   bouquet
Но остава да ме притеснява фактът, че в сайта ми даде година на производство 2002... Та се чудя дали да му вярвам?

Общи условия

Активация на акаунт