Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 57 999
  • 941
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна,морето ...
   Белка, а сухо ли е ? Бляскаво ли стои ?
на ланком дълготраъните са малко по сухи  и доста трудно се махат -пробвах в един магазин

# 901
  • Варна,морето ...
Поръчвала съм и много ми хареса- силен блясък,мазничко,хидратира устните, но за дълготрайно не бих казала че е. Пак бих си поръчала такова.
май говорим за друго червило  незнам но това което пробвах имаше същия вид

# 902
Иля,благодаря  bouquet

# 903
# 904
  • София
Момичета,искам да похваля Optimizer-а на Estee Lauder. PeaceМного добър продукт,останах възхитена.Заглажда кожата,прикрива разширените пори и в комбинация с перфекциониста ефекта е невероятен.Иначе само с перфекциониста такъв ефект не може да се постигне.Утре ще  комбинирам Optimizer-а и с новия айдалист,предполагам,че пак ще е такъв резултата.Много съм впечатлена от този лосион и ще го включа към задължителните за мен продукти.

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=29283&goChar=E

А кога и как го ползваш.....и дали е подходящ за по-суха кожа  newsm78

# 905
  • София

Мерси  Simple Smile

Иля, това ли имаш в предвид?
http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=24121&goChar=D

# 906
Поръчвала съм и много ми хареса- силен блясък,мазничко,хидратира устните, но за дълготрайно не бих казала че е. Пак бих си поръчала такова.
Нали за същите червила говориш? Simple Smile А като цветове как са,защото нещо не мога да преценя добре от снимките.. newsm78

# 907
Бубка ,много ти благодаря за отговора.Ще следя в Ягодката за евентуални намаления на продуктите им за лице,за сега са ми доста скъпи и без да съм пробвала не бих рискувала да поръчам на сляпо.Много ме заинтригува историята свързана със създаването на тази марка.
sparkk ,нанасям го на почистено лице,с памучен тампон,става  за суха кожа,изглежда леко мазен като се нанесе,но не е,това е заради силикона който съдържа,прилича по действие на перфекциониста и от двата продукта съчетани заедно ефекта е чудесен .Не знам дали ползвуваш трите стъпки на Клиник,аз нанасям оптимизера след втората стъпка,третата почти винаги я изпускам,след това перфекционист или айдалист,дневния крем и грим.Правя пауза от около 15 мин.между нанасянето на всички продукти за да се поемат добре от кожата.

# 908
# 909
  • София
Бубка ,много ти благодаря за отговора.Ще следя в Ягодката за евентуални намаления на продуктите им за лице,за сега са ми доста скъпи и без да съм пробвала не бих рискувала да поръчам на сляпо.Много ме заинтригува историята свързана със създаването на тази марка.
sparkk ,нанасям го на почистено лице,с памучен тампон,става  за суха кожа,изглежда леко мазен като се нанесе,но не е,това е заради силикона който съдържа,прилича по действие на перфекциониста и от двата продукта съчетани заедно ефекта е чудесен .Не знам дали ползвуваш трите стъпки на Клиник,аз нанасям оптимизера след втората стъпка,третата почти винаги я изпускам,след това перфекционист или айдалист,дневния крем и грим.Правя пауза от около 15 мин.между нанасянето на всички продукти за да се поемат добре от кожата.
Ползвам 3-те стъпки, да и точно следващото ми питане щеше да е свързано с тях.....дали след третата стъпка или как, но ти си отговорила предварително и на този въпрос.
Много ти благодаря   bouquet

# 910
Момичета,искам да похваля Optimizer-а на Estee Lauder. PeaceМного добър продукт,останах възхитена.Заглажда кожата,прикрива разширените пори и в комбинация с перфекциониста ефекта е невероятен.Иначе само с перфекциониста такъв ефект не може да се постигне.Утре ще  комбинирам Optimizer-а и с новия айдалист,предполагам,че пак ще е такъв резултата.Много съм впечатлена от този лосион и ще го включа към задължителните за мен продукти.

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=29283&goChar=E
А как го използваш като дневен крем след серума ли , в смисъл че моята кожа е мазна и такова натрупване на повече от 2 продукта допълнително я омазнява , може ли да се ползва само с хидратиращ крем?

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 10:56 от dgeni1966

# 911
  • Бургас
Мимита, помирисах я току-що въпросната пудра Йод на Диор и мирише на болница, на формалдехид ми мирише - явно това си е миризмата, защото това чудо съм го купувала от Виена.

Мда, и моето така мирише. Благодаря ти!   bouquet
Но остава да ме притеснява фактът, че в сайта ми даде година на производство 2002... Та се чудя дали да му вярвам?
Аз също си бях поръчала тази пудра и от "аромата" направо ми  Sick , а когато ми излезе и тази дата на производство ... Писах на Фема и отговорът на Ягодка бил, че всичко в сайта им е в срок и въпросния код нищо не значел, но когато поисках да ми се покаже къде е тогава датата на производство отговор не последва и в крайна сметка я върнах пудрата, защото ме достраша да я ползвам  Rolling Eyes

# 912
  • София
Момичета, някои от вас да са ползвали Aquasource Superserum на Биотерм?

# 913
Мимита, помирисах я току-що въпросната пудра Йод на Диор и мирише на болница, на формалдехид ми мирише - явно това си е миризмата, защото това чудо съм го купувала от Виена.

Мда, и моето така мирише. Благодаря ти!   bouquet
Но остава да ме притеснява фактът, че в сайта ми даде година на производство 2002... Та се чудя дали да му вярвам?
Аз също си бях поръчала тази пудра и от "аромата" направо ми  Sick , а когато ми излезе и тази дата на производство ... Писах на Фема и отговорът на Ягодка бил, че всичко в сайта им е в срок и въпросния код нищо не значел, но когато поисках да ми се покаже къде е тогава датата на производство отговор не последва и в крайна сметка я върнах пудрата, защото ме достраша да я ползвам  Rolling Eyes

Мисля, че нищо няма да ти стане ако я ползваш - моята я ползвам чат-пат и не е много прясна вече и нямам проблеми.. Тя ако е размалена , погеже е хигроскопична, че е овлъгнала и станала на гел, т.е няма да е прахообразна.

# 914
Току що си взех поръчката от 27.12
Взех си Total Turnaround Cream - Dry/ Delicate to Normal и скоро ще дам и аз отзиви за него. Отново си взех Advanced Night Repair Eye Recovery Complex , а за крем
Клиник Repairwear Intensive Eye Cream- този до сега не съм ползвала така, че ще видим как ми се отразява.

Общи условия

Активация на акаунт