за мамите от Пловдив 12

• 20 256
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ама диджеят не е сватбарски. Това са мои приятели, които имат фирма за озвучаване, не са точно диджеи. Обаче озвучават концерти, различни събития, дискотеки, партита и такива неща, та общо взето чалга няма. Но пък го правят абсолютно безвъзмездно, така че се надявам това, че нямат исканата музика да не е голяма пречка. И аз мога да сваля, ама ми кажете какво, че хич не ги разбирам тия чалги, дори и имената не им знам, всичките са ми еднакви  Rolling Eyes

# 211
  • Пловдив
ама те в тази възраст  маи оби4ат 4алга тои трябва да има диджея
и не раз4итаите само на мен Wink
То и аз това казах. Ама се оказа че никой няма дискове с такава музика. Ако може някой да свали един диск с по популярни фолк парчета ще е добре.

според нуждите на дома
200 лв има за вас Wink
Ок Peace

# 212
  • Пловдив, но иначе от Бургас
свалих наи сваляното поп и 4алга микс
ако не им харесва   има радио
мили теб от къде 6е те взема
само да не се притесняваме за 4асове
като стане малкия го оправям и ти звънвам и след 15мин сме при теб
това около 15.45 ок

# 213
  • Пловдив
mom4i , не се притеснявай. Аз ще ходя да взема дисководещия и bugaboo , че моята кола е с по голям багажник. Уговорихме се за 16ч., така че предполагам до 16.20,30 ще сме в дома, че там ще трябва да украсим залата, да сервираме за децата, та до 17ч. да сме готови с подготовката.

пп. Браво за песните Peace

# 214
  • Пловдив
момчи, можеш ли да ме вземеш утре  от центъра ? Пусни ми телефона си на лични да се разберем!  Hug

# 215
За съжаление няма да мога да дойда утре.
Каквото можах направих. Нещо не ми върви с Асеновград.
Ще дам диск с музика - Хепи Бърдей, разни модни сега - фърги, тимбърлейк, разни такива
Чалга нямам.
Балони ще дам, но украса как ще смогнете да направите не ми е ясно.
Иначе мога да дам и моята помпа за балони, професионалната, само молбата ми е да не я пипат деца и само един човек да работи с нея, аз ще му обясня. После да се прибере.
Това е засега
Нещо друго ако мога да съм полезна, моля кажете

# 216
  • Пловдив
Каспър, ще чакам утре да ми звъннеш да се разберем от къде да взема нещата. За помпата, ние имаме опит, така че смятам че ще се справим.

donika.t , с bugaboo  утре имаме среща пред фотото на Капитан Райчо в 16ч., ако искаш ела и ти там.

# 217
  • Пловдив
Напомням за днешното мероприятие. Тръгване в 16ч. Ще се чакаме на място, за да украсим залата и до 17ч. да сме готови.
В 17ч. започва рождения ден. За децата сме подготвили почерпка, дисководещ, за рождениците подаръци. За всички останали има тефтерчета и програми.
Надявам се да се получи хубав рожден ден и незабравим миг за децата Praynig

# 218
  • Пловдив
 От Каспър взех  балоните,   помпата и фоеверки . Купила съм  5 бутилки детско шампанско , чашки и солети, но чак сега се сещам за свещички,  дали някой ги  е предвидил?  newsm78

# 219
  • Пловдив, но иначе от Бургас
явно о6те не те се прибрали, но аз съм готова със снимките  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214887
съжалявам, 4е тръгнахме когато стана наи веселото, но мом4ил много се превъзбуди и даже заспа в колата, което пък е суупер за мен и седнах веднага на компа
не о4аквах, 4е 6те е толкова хубаво  Wink
браво на вси4ки, бяхте много подготвени   bouquet

# 220
  • Пловдив
Прекрасни снимки, прекрасни деца, страхотно изживяване за пореден път. Момичета, страхотни сте, благодаря ви че сме заедно и че правим тези празници възможни  bouquet

# 221
  • Пловдив
Преживяването беше наистина изключително. Децата бяха страхотни и мисля, че добре се позабавляваха. И ние с тях  Grinning
Моите адмирации, за всички, които участваха в закупуването и опаковането на подаръците и разбира се на тези пъргавелки, които така красиво бяха подредили залата   bouquet

Снимките от моя апарат ще ги кача утре и ще пусна линк.

# 222
Еййййй брааавооо!
Много се радвам, че повече хора се включват. Пак сте зарадвали дечицата, няма такива доволни и щастливи физиономии   Hug
Добре че ви има момичета!

# 223
Браво момичета,  bouquet
много съжалявам, че пропускам такива важни събития с толкова щастливи деца. снимките са разкошни. Виждам и нови лица, което много ме радва. Hug

# 224
  • Пловдив
Чудесен празник виждап на снимките  Hug БРАВО момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт