за мамите от Пловдив 12

• 20 259
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
bugaboo , що да не продаваме кошнички, няма проблем. Пък ако не се продадат ще ги пратим в някой от градовете където ще има Великденски базар.
Относно дарението. Можем да го вземем и тази седмица. Въпроса е къде ще се съхранява, много ли е като обем и количество? Защото аз в къщи нямам къде да сложа нищо, а в момента не сме предвидили пътуване до Наречен. Другия вариант е да им го изпратим, има по кого.

# 196
  • Пловдив
Ама аз всъщност си мислех да отидем заедно да вземем дарението от фирмата, за да може ти да направиш договора за дарение. А пък аз после да им го закарам в Наречен ако всичко ще отива там. Ако ще отделяме нещо за друг дом, аз поемам съхранението. Като обем не знам колко ще е, но са обещали много неща. Ако искаш да се уговорим за един ден от седмицата, за да мога да ги предупредя.
А за кошничките ще кажа да продължава да прави тогава  Simple Smile

# 197
  • Пловдив
bugaboo ,ок тогава. Ако искаш да се уговорим за вторник, за да може да отделим нещичко за Асеновград и като ходим в сряда да им го занесем.

# 198
  • Пловдив, но иначе от Бургас
за асеновград вси4ко ли 6е носим или да изброя 65 бр
остава сряда нали
мом4ил е болен и аз може би 6е доида с него и малко по късно ок 16.00

# 199
  • Пловдив
mom4i, ако искаш подготви по една програма да имат за втория срок, по една картичка и тефтерче или тетрадка.

Дайте ако искате да се преброим за сряда колко човека ще ходим, кой кога ще може да тръгне и т.н.

Каспър, ти ще можеш ли да дойдеш и да те питам някаква украса подготвила ли си, за да знам да купя нещо ако трябва?

# 200
Ще кажа утре сутрин
Правя всичко възможно
Винаги като искам да дайда, пък имам работа, си казвам как все не мога, пък Миленчето може, да не би тя да си няма нейна си работа. И си се засрамвам. Затова сега съм казала, ще се освободя да дойда. Утре ще знам. Simple Smile

# 201
  • Пловдив
Аз ще дойда с диджея и с Оля, която беше и в Наречен. При мен няма да мога да кача никой, защото апаратурата му била доста обемна и даже ще взимам на баща ми колата за да се поберем.
Миленче, не ти звъннах днес, защото още не са ми казали кога ще можем да отидем да ги вземем нещата. Веднага щом разбера ще ти се обадя.
Забравих да кажа, че имам балони у нас и мога да ги взема. Не са от най-хубавите, но така или иначе се съмнявам да издържат дълго  Mr. Green

# 202
  • Пловдив
При мен за сега няма нищо и никой, така че колата ми е на разположение. Мога да кача 4 човека, а и багажника не ми е малък.

bugaboo , ще чакам да ми звънеш.

# 203
Момичета, аз ще дойда направо в дома. Ще гледам най-късно до 16,30 да съм на линия.
Ще взема чинийки, салфетки и фоерверки. От чаши има ли нужда? А нещо за украса?

Норче, снощи, Тина ме помоли да ти предам, че ще те чака! Много се е затъжила и иска да те види!

# 204
аз 6те доида с мом4ил направо там
о6те не6то трябва ли да се взема
при мен има място за 2 -3 отзад е само стол4ето

# 205
Мацки имаме дарение, за лекарства, което искаме да разпределим по равно между Видин, Горна, Вас и Пазарджик
моля поразпитайте в домовете  някъде нужда спешна от лекрства им али и ми кажете
по около 200 лв на град се пада, чакам да ми пишете Hug

# 206
  • Пловдив
4erna perla , Вярчето каза че ще купи чаши.

mom4i , щом ще си сама и ако съм ти по път ела да ме вземеш, че и аз съм сама с моята кола.

Чут Чут , много хубава новина, още утре ще питаме в Асеновград. А лекарствата какви са, или от каквито имат нужда те?

# 207
според нуждите на дома
200 лв има за вас Wink

# 208
  • Пловдив
Момичета, моля който има възможност да вземе дискове с подходяща за децата в Асеновград музика. С Миленчето установихме, че моите и на диджея музикални предпочитания едва ли ще им допаднат  Rolling Eyes Мога да сваля нещо, ама пусто като не знам какво  newsm78 Приемам и съвети от по-опитните  Simple Smile

# 209
6те сваля от замундата това което се тегли по 4есто
ама те в тази възраст  маи оби4ат 4алга тои трябва да има диджея
и не раз4итаите само на мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт