за мамите от Пловдив 12

• 20 265
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Каспър, обадих се на Миленчето да вземе комплект, защото аз обиколих Тракия и нищо не намерих. А, съм пишман шофьор и засега избягвам паркирането в центъра. Но аз ще оправя парите, ти събирай за другите рождени дни.

Миленче, много благодаря.
Утре идвам с опашката Laughing

# 166
  • Пловдив
bugaboo , ще съм ти благодарна да говориш с дисководещия дали ще е свободен за петък и ако може утре да пишеш. За дарението в Наречен за кога ще иска фирмата дарител да се носи или те ще си го носят?

diva nova , взехме много хубав комплект шал с шапка на много изгодна цена, намален от 19.90 на 9.90. Добавихме и ръкавички и всичко излезна 13.10лв. Аз утре най-вероятно ще дойда направо пред дома в 13ч

# 167
За Асеновград като се видим утре ще кажете какви са плановете
Аз принципно мога за петък, но само аз, а не и от моите момичета, че сега е сесия и дори и аз работя, о, горката Outta Joint , и нямам никакви свободни хора. Късмет е, че за утре имам Даниелка и Мимито.
Може и да успея да взема някой, но не обещавам.
Ди джеят благотворително ли го прави или му се плаща хонорар и ако има хонорорар колко е?
Защото и аз мога да говоря с някой, но съм убедена, че няма да стане благотворително с него.
Въобще утре ще ми разкажете! Simple Smile

# 168
  • Пловдив
Ди Джеят го прави благотворително, само транспорт му осигурявам  Peace
Обаче току що говорих с него, в петък е ангажиран. Другата седмица е свободен и във вторник, но ако има промяна, ще трябва да му кажем най-късно до петък.

# 169
  • Пловдив
Здравейте момичета,
снимките от Наречен са много хубави и като ги гледам ми става едно такова ...мъчно... но ...поне се успокоявам, че помагаме с каквото можем.
За днес - няма да дойда , но ви желая весел купон и приятно изкарване.
За Асеновград пишете кога остава - петък или другата седмица.

В събота Тейлор ми даде 4 чанти с дрехи за по-големи има, така, че стават за Асеновград. Има ли вече къде де се складира багажа или да си го возя в багажника?

# 170
  • Пловдив
Ами на мен много ми се щеше да е петък, че аз пък за следващата седмица не съм сигурна дали ще успея, ама дисководещия като не може не знам.

В събота Тейлор ми даде 4 чанти с дрехи за по-големи има, така, че стават за Асеновград. Има ли вече къде де се складира багажа или да си го возя в багажника?

Багажа все още няма къде да се складира.

# 171
  • Пловдив
Ох, Джони, добре, че сподели, че и на теб ти става много мъчно, защото почнах да си мисля, че нещо не съм наред аз. От както бяхме в Наречен и ми е заседнала една топка в гърлото, все на рев  ме избива и толкова безсилна се чувствам  Cry
За Асеновград както кажете. На мен ми е напрегнато много и тази, и другата седмица и общо взето ми е все едно кога ще е, все ще ми е зор  Mr. Green 

# 172
  • Пловдив, но иначе от Бургас
снимките от РД в мария луиза
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212175

# 173
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212749

# 174
ima gre6ka vtoria adres e ot RD Embarassed

# 175
  • Пловдив
Първо да кажа че днес в Мария Луиза момичетата от Тон Бонбон направиха много хубав рожден ден. И макар групата на рождениците да беше предимно от момчета с по буен нрав, се постараха и се справиха отлично. Браво и на останалите момичета: Ренци и Момчи   bouquet По късно ще кача снимките и от моя фотоапарат.

За Асеновград днес с Каспър говорихме че единствената и пролука е този петък, на другата Поли също и е по удобно, така че действаме за дисководещ и евентуално ще се организираме за петък. Утре ще пиша със сигурност.

# 176
Да, в Мария Луиза беше ОК и по-тъжно от миналия път. Децата бяха различни, но определено се радваха.
Ето и отчет от мен:
Подаръци на стойност 220 лв, осигурени от момичета от ДБМ Пловдив и клиенти на Тон Бонбон, благодаря им.
Почерпка пица - на стойност 26 лв, осигурена от Верди. Благодарности на Мирослав и екипа им.
Торта, балони, украса, консумативи, сокове, шампанско, шапки, свирки - на стойност - 95 лв, осигурени от Тон Бонбон
Обща стойност: 345 лв

Следващо парти, деца родени януари-февруари:
1.   Радко  на 7 години – строителен комплект с пъзел – 20 лв
2.   Кънчо  на 8 години – комплект за рисуване – 12 лв
3.   Емил на 12 години – радиоапарат – 25 лв
4.   Анастасия  на 10 год. – ролери №33 – 25 лв
5.   Габриела  на 12 год. – шпайкове №37 и спортен клин – 40 лв
6.   Димитрия на 7 год. – кукла бебе – 20 лв
7.   Елеонора на 6 год – кукла бебе – 20 лв
8.   Нели   на 6 год. – кукла бебе – 20 лв

Понеже знам, че сте ангажирани много с Асеновград сега, пускам само информативно списъка.
От миналия път имам 30 лв останали, изчаквам да се съберат следващите пари и да действаме.

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 20:22 от Каспър

# 177
  • Пловдив
Ето снимките от днес:
javascript: ClipBoard('http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212853');

За Асеновград дисководещия е уреден. Утре сутринта ще се обадя в дома и ако няма никакъв проблем ще направим партито в петък.

# 178
Ох, Джони, добре, че сподели, че и на теб ти става много мъчно, защото почнах да си мисля, че нещо не съм наред аз. От както бяхме в Наречен и ми е заседнала една топка в гърлото, все на рев  ме избива и толкова безсилна се чувствам  Cry
За Асеновград както кажете. На мен ми е напрегнато много и тази, и другата седмица и общо взето ми е все едно кога ще е, все ще ми е зор  Mr. Green 

Ооо, повечето сме така, няма как да останеш безчуствен като видиш такава гледка Cry

Снимките от Мария Луиза са страхотни, просто си представям какво тържество е било......Бравоооооо!

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 22:35 от mamaT

# 179
Доволни изглеждат децата Simple Smile

Ще имам грижа за последната абитуриентка; ще уговорим подробностите допълнително.

Общи условия

Активация на акаунт