Желаещи да влязат в Зоната?

• 39 939
  • 584
  •   1
Отговори
# 555
al_deera  Hug, нека каже Блу, ама можеш да почнеш с 10 или 11, пък като свикнеш ще намалиш блоковете Peace

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 19:13 от мими_то

# 556
на мен по книгата ми е 11 и съм си на толкова (е, хайде ще си призная на 10 съм).

Повечето момичета по изчисления са на 8, Славчето даже на 7, но карат на повече 9-10-11. Както си прецениш. На колкото и да почнеш в началото ще сваляш, после ще имаш момент на задържане... тогава можеш да ги намалиш... примерно.  Peace

# 557
Добро утро,  Hug

Slav4e_Av4e, мими_то, Lindita ще си спазваме ли обещанията от вчера?  Joy Joy Joy

Не ми харесва, че сме "ней-несериозните" във форума. Какъв пример ще даваме на новичките?  Thinking

al_deera, покажи ни как се прави, че ние май нещо сме забравили.  bowuu

Аз взех да връщам назад от плюсовете, ама изобщо не ги броя за минуси.

# 558
Добро утро! Hug
Не съм се теглила, за да се хваля с минуси.
Пожелавам лек и диетичен ден на всички!

# 559
А, недейте така, аз ще ви стимулирам  Twisted Evil.
Лошото е, че още не съм много навътре с храните и понякога забравям да капна я протеин, я от мазнините /въглехидратите е малко трудничко да се забравят обаче  Mr. Green/ и после се връщам. Освен това още не мога да свикна с мерките, но и това ще стане, не се отказвам  Naughty.

За отчета - от 3 дни се лутам из тази диета, но вече съм -1кг /похвалете ме моля  bowuu/.
Успех на всички.

# 560
Браво,браво!!! smile3501
продължавай все така! newsm44

# 561
al_deera, за 3 дни никак не е зле. Браво!  smile3501

# 562
  • Torino,IT
Пиша набързо и отивам на ушен лекар...
Ами......да.....искам да съм сериозна, и наистина успявам ..но до 19.00. когато се върне прегладнелия и се почва едно готвене, е, не мога да се удържа.....дано да ми идва вече, че вълчи апетит имам, и то все към непозвелени въглехидрати  Joy JoyОбещавам че ще се постарая.....приятен ден   bouquet

# 563
Здравейте, Hug
Отдавна не съм писала- накратко при мен не се получава, чуствам се прекрасно, но не отслабвам.
Компланията тук е много приятна- пожелавам ви успех и ще наминавам да ви чета!

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:59 от M2M

# 564
Аз съм режимна днес и повече никакви прегрешения! Вярно е , че въглехидратите за много и навсякъде, ето сега си правих една манджа с пиле и гъби и баси и въглехидратите, ама ще ги нагодя де! Хапвам и по малко хляб, ама аз това съм го казвала, така , че смело напред, няма мърдане днес! Hug Peace

# 565
Здравейте момичета и от мен  Hug
От днес сериозно нали? Rolling Eyes
Първо да кажа,че аз тоя път започвам от 53. Crazy
И да попитам как да смятам броколито,като е замразено?И вие как си го приготвяте?

blueberrygirl не съм получила нищо на лична. Shocked

krisi99 какво сирене ви препоръчва Симеонов?  bouquet

al_deera честито минусче,само така. Hug

мими_то успех  Hug

M2M дано намериш твоя режим и да минеш да се похвалиш с минусчета. Hug

Lindita хайде успешен ден! Hug

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 13:36 от Slav4e_Av4e

# 566
Slav4e_Av4e , Hug

# 567
Славче  Hug
препоръчва сирене и кашкавал на Маджаров лайт.
то си пише на опаковката - една светло синя е.

# 568
blueberrygirl не съм получила нищо на лична. Shocked
странна работа. Даже 2 съобщения ти бях пратила.  newsm78 Я, ми пиши и-мейл на лични у ще ти ги пратя там за по-сигурно.

# 569
Първо да се отчета обядвах 2 блока-2 яйца,1 ябълка,три маслинки и един орех.
Пак да питам за замразените броколи 1 чаша ли да ги смятам и някаква идея освен на пара за тях.
blueberrygirl ,мерси за табличките,получих си. HugМежду другоото вече е време да направиш нова тема като имаш време.  bouquet

krisi99 мерси  Hug.Ще трябва да поразгледам,защото май не съм виждала такива тука. Rolling EyesЕвентуално ако в Била има.

Общи условия

Активация на акаунт