Желаещи да влязат в Зоната?

• 39 991
  • 584
  •   1
Отговори
# 105
OOO,bravo tova e mnogo dobre,nadaxa me oshte poveche.az ot dnes i az sam na tazi dieta,pak da vidim.az sam na 8 bloka i za sega zakusvax:2 iaica ,2 f.bonus,i 6 maslini. SORY,AMA NIAMAM kirilica. newsm10 newsm10

# 106
Аз мисля,че 8 блока ще са ти малко,кажи си мерките да видим дали не са повечко:)

# 107
OK.Zna4i az gi smiatax po knigata i gi izkarax 8 bloka,a v li4na na dr.sears mi gi smetna 11 bloka,no spored men ne e realno.
X-108
T-73
H-164

# 108
# 109
# 110
11 блока ти се падат не са много.спокойно

# 111
И аз съм на 11 блока и засега се справям много успешно с бавенето за започване на диетата. Mr. Green

# 112
mersi,SUMMER.ti kak si s dietata,ima  li minusi?
SLAV4E AV4E ,zashto se bavish sas zapo4vaneto na dietata,stiagai se. Naughty

# 113
mersi,SUMMER.ti kak si s dietata,ima  li minusi?
SLAV4E AV4E ,zashto se bavish sas zapo4vaneto na dietata,stiagai se. Naughty

Щото съм много сериозна.Търся си причини. Whistling
Всъщност както снощи казах,трябва да си напазарувам продукти които ги няма в близкият магазин,хляб на Бонус,някакви рибки,повечко зеленчуци и т.н.
От събота или понеделник съм с вас.Трябва да опразня Билата. Mr. Green

А summer е супер с резултата,вече е -3.30килограма.
Ох,и кантар ми трябва електронен. ooooh!

# 114
  • София

Аз не разбрах тези 11 блока, които ми се падат за ден ли са или за 1 хранене? Като хледам менюто ти са на хранене...а бях останала с впечатление, че е за цял ден newsm78?

# 115

Аз не разбрах тези 11 блока, които ми се падат за ден ли са или за 1 хранене? Като хледам менюто ти са на хранене...а бях останала с впечатление, че е за цял ден newsm78?

Shocked как за едно хранене,за цял ден са.Тя си ги яде точно както трябва,къде видя 11 блока за едно хранене? newsm78

# 116
Ехоооо, момичета  искам да ви кача режима ,на хранене но нещо не мога.Ако искате дайте мейл или скайп и ще ви пратя

# 117
  • София

Shocked как за едно хранене,за цял ден са.Тя си ги яде точно както трябва,къде видя 11 блока за едно хранене? newsm78

Ами:
Днес:
7h
84гр пилешко (бяло месо)3П
един портокал и половин ябълка(3В)
 7 маслини а трябваше 9 не ми достигнаха просто (3М)

тук са 9 блока - по 3 П/В/М
Или това са общо три блока? Rolling Eyes

# 118
Ариана, недей да всяваш смут в редиците  Joy Joy Joy Блоковете са 11 ден, а 3П+3В+3М е равно точно на 3 блока (не са 9 Naughty).  newsm51
summer__, сега се зачетох в менюто ти. Един малък съвет за въглехидратите - по-добре хапвай 2 блока зеленчуци и 1 плодове.

# 119
  • София
Ариана, недей да всяваш смут в редиците  Joy Joy Joy Блоковете са 11 ден, а 3П+3В+3М е равно точно на 3 блока (не са 9 Naughty).  newsm51
summer__, сега се зачетох в менюто ти. Един малък съвет за въглехидратите - по-добре хапвай 2 блока зеленчуци и 1 плодове.
Охххх, камък ми падна от сърцето   bouquet Mr. Green Mr. Green, благодаря за разяснението  Wink

Общи условия

Активация на акаунт