Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 028
  • 584
  •   1
Отговори
# 405
# 406
  • Torino,IT
Ето ме и мен,

Аз искам да кажа че имам проблем  Cry
Не знам,но винаги след като хапна по блокове, които си смятам точно, не могажи не мога после да се почувствам сита.
Започва много да ме боли глава и имам нужда от храна.
Не знам може би понеже преди наистина ядях по много и в повечето случаи въглехидрати, сега тялото ми не може да свикне на новия режим.
Вчера се почувставах наистина зле, и си хапнах сладкиши след вечеря, веднага ми мина главоболието, успокоих се и спах добре, иняче не мога да спя от глад.
Кажете ми и вие ли в началото се чувствахте така, или може би моя организъм се нуждае от повече вългехидрати и то във вид на хляб.
Може би ако започна да вам хляб вместо зеленчуци, ше уравновеся хормоните.
Имам чувството , че от зеленчуците ми идва гладът после.
наистина съм отчаяна и си мисля че тази диета не е за мен, а толкова ми хареса книгата, много правилно е обяснено как протичат процесите след хранене в чов.организъм, ами ако коите хормони са сбъркани и имам клетки които не реагират на инсулина?
Ох, помогнете ми моля , имам чувството че не разбрах точно какво отключва инсулина, защото понякога много ми се и пишка слек хранене, което значи.че произвеждам кетони ако съм яла повече протеини, но и пак си ме боли глава.
Някой да ме окуражи Praynig
Извинявам се за дългия пост...

# 407
Идвам за отчет,или по-скоро за бой.Вчера съм с две пропуснати хранения и пиене на алкохол. Blush
Идвам да се изложа пред всички.Дето най-давах кураж.
Сега закусих с мляко и фъстъци,нали 6 са 1блок?
И след малко ще има обяд. Grinning
Излишно е да казвам че до 1 седмица няма да припаря до кантара,нали?

# 408
Lindita, и аз съм същата картинка! Ето днес си приготвих всичко , хапнах и след 15 минути започна да ми се вие сват, ставам нервна, почвам да треперя цялата! Принципно знам на какво се дължи това, но не ми е ясно как мога да го преодолея.Може би , ако пия повече течности или хапвам по малко хляб,ох незнам? newsm78 Май няма да справя сама, ще се ходи на лекар! По принцип на глад мога да издържа, но на другите екстри не става, все пак имам и дете, а то си иска грижи.И така, аз пак се изложих, но поне знам, че трябва да отида на диетиолог, да ми се направят изследвания може би и аз незнам, какво още.
Ами това е от мен за сега, на всички Зонтианки, успех от сърце! Аз ще си остана гладна и дебела. Tired

# 409
Линдита, Мими,, не се отказвайте толкова лесно.

Първо, най-вероятно е на психична основа, заради факта, че се ограничавате.
Второ, организма се съпротивлява срещу липсата на някои храни и се чуди как да ви накара да ги наваксате и вие послушно му огаждате.
Стегнете се, след третия ден вече ще свикнете и няма да ви прави впечатление.
Съвет:ако късно вечер мозъка иска захар и чак ви се крещи и вика, не му я давайте, защото утре пак ще поиска, изтърпете ден-два и желанието за "нещо сладко" ще отшуми. Захарта е много коварна!

може би моя организъм се нуждае от повече вългехидрати и то във вид на хляб.
Може би ако започна да вам хляб вместо зеленчуци, ше уравновеся хормоните.
Едва ли се нуждае, по-скоро е свикнал.
Защо не пробваш да си изпечеш сама хляб? Аз си пека от овесени ядки и трици, става малко "хрупкав ", но иначе е супер.
Какви зеленчуци ядеш?

# 410
Лора_, не каза как се справи с обяда?

Slav4e_Av4e, кога ли ще те засека с скайп да ти се накарам едно хубаво. Утре скачай на кантара и за да е излагането още по-голямо ни кажи колко тежиш.

# 411
Лора_, не каза как се справи с обяда?

е, как да се справя, всичко си изядох и ми е супер Crazy
точно, както го планувахме hahaha
още ме държи, тараторчето засища доста Peace
сетих се, че другия път като се чудя с какво за запълня В, може да си взема ябълка,например Wink, започвам да свиквам май

# 412
е, как да се справя, всичко си изядох и ми е супер Crazy

Браво на момичето.  Crazy Ще свикнеш, къде ше ходиш.  hahaha

# 413
Браво на момичето.  Crazy Ще свикнеш, къде ше ходиш.  hahaha
Flutter Flutter Flutter
сега остава да измисля вечерята  chef
имам пиле, имам много замразени зеленчуци, предвиждам да стане много готина манджа и да си я хапна с кеф hahaha hahaha hahaha

Да си призная Зоната много ми харесва, преди се хранех предимно нисковъглехидратно и това разнообразие ми се вижда рай. И мъжът ми е много доволен, че ядем едно и също. Wink

# 414
Охо, и той ще влиза във форма май покрай теб.  Joy

# 415

Slav4e_Av4e, кога ли ще те засека с скайп да ти се накарам едно хубаво. Утре скачай на кантара и за да е излагането още по-голямо ни кажи колко тежиш.

Май така ще трябва да направя.Ужассссс  Embarassed А скайп някъде към 3ти 4ти февруари ще дойдат да ми преинсталират компа за пореден път. #Cussing out

Лора_ браво!!!Наистина това е хубавото на диетата че се хапва добре,не се изпитва глад и разнообразието е голямо.За мене е рай.Нищо че имам гафчета от време на време.Но искам да ви кажа че преди нямаше ден в който да не хапна нещо сладко,или чипс.Сега чипс не съм яла от 20дни,сладко от погребението,но беше мъничко.

# 416
Охо, и той ще влиза във форма май покрай теб.  Joy
Ха, ще влезе той в кръгла форма Joy Joy Joy
Прояви интерес като си смятах необходимите блокове и сметнахме и неговите - 21 Shocked и вика:"И к'во сега  63 маслинки ли трябва да изям днес? Rolling Eyes" Joy Joy Joy

Славче, по-добре по едно прегрешение на ден (ама мъничко), отколкото цял ден - само вредни храни, нали така, и след време ще се настроим.
Не сме стигнали до тук за един ден и ще трябва и повече време, за да стигнем желаните килограми.Това е моята философия. Flutter

# 417
Абе Лорче, какъв в тоз твоя мъж. Да не сте объркали нещо - 21 блока???? #Crazy

# 418
Абе Лорче, какъв в тоз твоя мъж. Да не сте объркали нещо - 21 блока???? #Crazy
Не знам, ама както го убеждавах и той да смята блокове, и като видях колко трябва да яде и дадох пълен назад - ще вземе да ми затлъстее мъжа и какво ще правя после Joy Joy Joy

# 419
  • София
 Линдита, Мими, и аз бях така първите дни. Но после някакси от самосебе си отмина...Моят съвет (с риск останалите да ме линчуват) е да включите по малко хляб - 1 или 2 пъти дневно. Аз лично съм много против пълното отказване от хляба. Но всеки си преценява сам  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт