Ще усетим скоро първите ритници на ЮЛСКИТЕ мъници!

• 12 106
  • 312
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Миличка amanita, това изглежда ужасно несправедливо. Ти толкова много, толкова отдавна, толкова истински го искаше това бебе. Сигурно би ти прозвучало нелепо в момента, но съдбата си знае работата и вероятно случващото се е за добро. Приеми го. Преживей го. Съвземи се от шока, възможно най-скоро и ще видиш, че след няколко месеца ще си пак в отчетни по-щастлива от всякога. От сърце ти желая най-сладкото и здраво бебче, когато това стане.   Praynig
Пък следващата година по това време може и да сте на път за болницата, където ще родиш леко и без проблеми..  Hug

# 211
Съжалявам Аманита, дано занапред имаш повече късмет и при следващо забременяване да се развият добре нещата. Едва ли това ще те успокои, но нали казват, че в такива случаи явно има увреждане или нещо такова и е по-добре да не расте такова бебче и да не се мъчи, а и вие в последствие.

# 212
  • София
Ще те оставя в списъка, докато все още има този 1% шанс.  Praynig

# 213
  • Варна
аманита , много ми е мъчно за теб ..но както казват -всяко зло за добро..Толкова си млада - живота е пред теб!Очакват те  много прекрасни мигове!Горе главата! Hug Heart Eyes

# 214
Pearl, съжалявам за силните болки, не исках да прозвучи така, просто някои от момичетата може да се чудят в един момент защо ги боли и да се стреснат, затова реших да кажа, че е нормално. То и повръщането е уж нормално, ама аз си мрънкам, щото е ужасно.

Понеже в предишни теми си бяхте пускали снимки, аз тъкмо рових в един албум, имам мои сканирани от бременността ми с Яна и ще ви ги покажа, после ще пусна и по-актуални дигитални да ни видите в реално време. Ето:

Тук съм малко преди да родя, около две седмици май... Специално преобличах рокли, защото нямах дотогава никакви бременни снимки.

http://www.bgphoto.net/photos/19204/o633216641335625000.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/19204/o633216631561406250.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/19204/o633216631311093750.jpg

тук сме с Яна като е на два месеца - http://www.bgphoto.net/photos/19204/o633216631056406250.jpg

а тук на около три месеца е детето, малко съм по-едричка от на предната снимка - http://www.bgphoto.net/photos/19204/o633216632415781250.jpg

тук е вече доста след раждането, 7-8 месеца някъде - http://www.bgphoto.net/photos/19204/o633216634453281250.jpg

# 215
Аз влизам само за малко че от два почивни дни нищо не можах да видя а имам и още глупости да върша,може да родя работейки вече и тези мисли ми минават.Влизам сама да ме впишете-на  26години съм и ми е първа бременност-голямо преживяване.Чао засега сигурно ще се включа пак довечера

# 216
  • София
ДеЩоВиди, много сте сладки!  Hug  И нашата дъщеря ще се казва Яна, живот и здраве.  Wink

Аз намерих тука едно забавно четиво, ако скучаете -> Бъдещите татковци

Момичета, на първа страница са сложени два бебока само на djini_selena от Варна. Нямаше ли и други мами с близнаци? Не знам какво ми се върти в ума РКРЪСТЕВА??

# 217
А, явно ви се отварят. Защото на мен тва бг-фото ми цикли и ми се влачи яко. А като пробвах да отворя линковете, които ви пуснах - не ставаше за около минута и го затворих, че се изнервих да чакам. После ще пусна и по-актуални.

# 218
Ау, колко много сте изписали!

Тити, а как, ако не на ЖК? На частна ЖК или просто на частни прегледи при лекар?
Има ли някой, който да се е ориентирал за раждане в Токуда?

За месеците - броя назад от термина ми. По този начин се пада, че в момента съм в трети календарен месец, на 17.01 влизам в четвърти календарен. Лунарните не ги смятам (а то не е и промлем - гс делено на 4), защото като те питат в кой месец си, имат предвид календарния обикновено.

Аманита, не се задоволявай с един преглед. Отиди на още поне един специалист. Апаратите са различни, бебетата са малки още за да се види разликата със сигурност, лекарите са хора, стават грешки. Пожелавам ти всичко да бъде наред! Отиди на 3Д, ако трябва. Проверете сърдечния ритъм. Стискам палци да се окаже лоша преценка на лекарката ти!

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 15:37 от Patishonka

# 219
  • Варна
Patishonka, и аз така броя, от термина назад, най-реално ми се струва.
Аманитка, отиди и на друг лекар задължително. Не се предоверявай само на едно лекарско мнение. Стискам ти палци.

Мен днес ме боли корема ниско долу и малко се притеснявам, пих едно Но-шпа, мисля още едно да пия, не е силна болка, а тъпа, като менструална. Някой чел ли е нещо за това? Не знам... За първи път ми се случва и съм се шашнала май.

# 220
  • София
Удобно ли ви е да спите по гръб? Имам чувството, че ми се преопъва корема някак си...  newsm78

Toni_baraboni, в първите седмици ме болеше доста често. Точно като менструална болка беше. Док ми каза, че е от разширяващата се матка и е нормално. Но това ми се случваше до около 8ма седмица.
Извинявай за глупавия въпрос, ама ходила ли си скоро до тоалетната? Сега се сещам, че ме боли корем и когато не съм ходила.
Надявам се скоро да ти премине. Не се тревожи излишно.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 15:44 от saxophone

# 221
Тони, и при мен имаше някакъв дискомфорт днес и вчера. Отдавам го на това, че вътрешностите ми се наместват в новото положение.

Саксофонска, по гръб не ми пречи да спя, не усещам опъване, но по корем вече не смея. Някак не мога да се отпусна да си легна на корема, макар че до преди две седмици само така спях. Сега съм все на една страна и като ми изтръпнат и двете половини по гръб. Но пък си слагам една възглавница под краката близо до дупето, може би за това не ми опъва.

Коремът ми е твърд  newsm78Дали е нормално? Иначе си се чувствам добре, но си мислех, че трябва да ми е мек корема.

# 222
  • София
По корем отдавна съм забравила да спя.. Ще го пробвам това с възглавничката.  Hug

# 223
  • Варна
Саксофонче, ходила съм до тоалетна, нямам проблеми с това. И аз не спя по корем вече, не ми е удобно.

Патишонка, сигурно си права за разместването на вътрешностите. Ако ти твурд корема легни и се отпусни за 15 мин, ще се оправи.

# 224
Тони, аз доста си почивам. Твърд ми е през цялото време.... не само от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт