Нова година - нови умения за учещите фотошоп-а.......(8)!

• 11 517
  • 309
  •   1
Отговори
# 135
Ако видите този прозорец:

- значи не ви пуска да сваляте. Там където пише browse е за да качите файл (upload) - не да го свалите.
В този случай изчаквате малко и давате рефреш на страницата, докато видите този прозорец:

Тук действате по гореописания начин.

# 136
  • Плевен
скачат-free, ПИША КОДА,СЛЕД ТОВА НАТИСКАМ БУТОНА И СЕ СВАЛЯ И СИ ГО РАЗАРХИВИРАМ В ПАПКАТА КОЯТО СЪМ СИ ИЗБРАЛА.

bushkata,ИЗПРЕВАРИ МЕ С ПОСТА,НО ТИ ДОСТА ПО ДОБРЕ СИ ГО ОБЯСНИЛА.
При мен не се получава нищо подобно. Натискам там където пише СКАЧИТ и ми се отваря прозорец    Добавяне на нов файл за сваляне  пиша си в коя папка да се свали и натискам ОК и готово свалям го но после немога да го разархивирам. Коя програма за сваляне и разархивиране ползвате?
Oткажи твоята програма за сваляне и след това ще ти се отвори прозореца,който са показали тук. С програмите не става.

# 137
Искам и аз във вашата група. Дали това ще е възможно или да чакам до година С група. Знам, че много има да чета , но се старая. Искам, искам Simple Smile
Добре дошла щом искаш! :съ:  bouquet
И аз   Rolling Eyes искам във вашата група  Rolling Eyes .Само че първо почнах да пиша и после питам.
Татяна много е сладка рамката.Точно в мой стил. Flutter
Florina,bushkata ти е обяснила със снимки .Няма как да се объркаш.Просто не правиш нещо както трябва.Ще стане .

# 138
Направих 2 варианта на 2 рамчици, кой повече ви допада?

А това е едно колажче.

# 139
Добре то е ясно, че още много време ще ви дишам прахта.Но нека все пак и аз да покажа с прочитане от тук от там какво успях да сътворя. Не се смейте много Praynig

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 140
  • Варна
mimivav, и двете рамки са много хубави сами по себе си. Лично на мен ми е трудно да избера една от двете. Не зная може би първата малко по-вечко ми харесва, но пак казвам и двете са страхотни, цветни каквито аз харесвам Hug
блонди, приятно ми е да те срещна и тук Hug

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 15:28 от Румка

# 141
mimival, много са красиви, много ми харесват   bouquet Но и аз не мога да преценя коя по ми харесва   Grinning Hug

tatyana_77
, и твоята е много хубава!   bouquet

moni-boni, изобщо няма за какво да ти се смеем  Naughty, много си е хубава даже   bouquet

Отново една стандартна рамка от мен, приемам критики всякакви  Hug

http://valstef.multiply.com/photos/hi-res/8/49?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F8%2F49

# 142

блонди, приятно ми е да те срещна и тук Hug
Embarassed Hug
Благодаря за топлото посрещане.Аз повече чета рядко пиша. Ето и моят сайт ако ви хареса нещичко.
http://blondi24.multiply.com/

# 143
запис и от мен  Simple Smile
мен нещо вдъхновението ми е в тотална криза и нищо не правя от известно време  Embarassed затова пък се радвам на вашите красоти, коя от коя по-хубави  Grinning

я каежете, от къде взимате картинките за детските колажчета - тези, които са като на Мимивал последното? или и тях вие си ги сглобявате от елементи?

# 144
Много се радвам, че са ви харесали рамчиците. Искаше ми се да чуя отзиви и за колажчето, че в него съм поместила една от любимите ми пози на дъщеричката ми с биба в ръка, бастуна на прабаба си и с нейните чехли.

herelina картинките за колажчетата са изнамирани от нета. Ако искаш мога да публикувам в сайта си фона на колажчето.
Блонди добре дошла. welcome

Ето още една семпла рамчица от мен. Днес детенцето е при баба си и дядо си и няма какво да правя Laughing, но пък май музата ми ме е напуснала. Sad

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 16:56 от mimival

# 145

herelina картинките за колажчетата са изнамирани от нета. Ако искаш мога да публикувам в сайта си фона на колажчето.
Блонди добре дошла. welcome

плс  Praynig

# 146
Запис  Mr. Green (не дочаках 15 страница...)

# 147
# 148
  • Бургас
Имам обаче питане: задавам сянка по отделно за всеки елемент, но те се синхронизират по посока. другите неща могат да бъдат различни: разстояние, плътност, но посоката на един елемент, не може да е ралзична от другите. Разбирам, че има логика в това, но все пак има ли начин да не е така и да се задава отделна посока за всеки?

Като влезеш в  Blending Options - Drop Shadow има една опцийка Use Global Light, която по принцип е чекната, махаш отметката и може да си слагаш на всеки елемент различна по посока сянка.

# 149
Имам обаче питане: задавам сянка по отделно за всеки елемент, но те се синхронизират по посока. другите неща могат да бъдат различни: разстояние, плътност, но посоката на един елемент, не може да е ралзична от другите. Разбирам, че има логика в това, но все пак има ли начин да не е така и да се задава отделна посока за всеки?

Като влезеш в  Blending Options - Drop Shadow има една опцийка Use Global Light, която по принцип е чекната, махаш отметката и може да си слагаш на всеки елемент различна по посока сянка.
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт