Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 375
здравейте:)) и от мен, днес ще се опитам да си купя книгата на Дюкан. иначе засега закуска култура, чай и кафе. аз съм болна затова си позволих и половин лимон, но няма да го броя като прегрешение пък  Naughty

# 376
Добър ден и от мен!
Тъкмо се престраших да се представя преди няколко дена и за късмет /лош/ нета ми изчезна, та днес изчетох това, което сте писали.
Позволявам си да поздравя със зашеметяващите резултати всички момичета - страхотни сте.
Разгледах снимките и #Crazy - толкова е мотивиращо това, което сте постигнали. Дано и аз след няколко месеца да имам повод да стана пример за някого.
Вани ник - и аз съм от Шумен. Виждам, че има и други - Лорчето, Пиле шарено, може да има и още.
Засега приятен обяд - и режимен! Grinning

# 377
И днес не съм на работа Laughing Много съм доволна че не вися по спирките в този студ рано-рано сутринта. Следобед ще лепим тапети с мъжа ми, което ще ни е главното занимание както се очертава до неделя. Като се върне днес от работа отиваме да ги купим и да се запишем за вертикални щори. За другата стая ги чакахме месец и половина от датата на записване до датата на монтаж Shocked
Някой питаше за менюта от трета фаза. Ами що се отнася до мен не се ограничавам особено към вида на храните, а откъм количеството,когато не си правя гала вечеря. 2 дни карам на протеини, два дни с гала вечеря. През останалите хапвам по малко. Днес например ще бъда на два сандвича-единия с шунка, другия с хайвер и едно кисело мляко със степче. Пих сутринта и около 2 чаши натурален сок кайсия.
Вещи, не настоявам, но ако не ти представлява трудност да ме пишеш в трета фаза на която съм от 03.12.07г.
Днес съм 52 кг и съм много, много радостна Grinning Ще поизчакам малко преди да си сменя линийката обаче.

# 378
Здравейте и от мен. Hug
За много години.Нямаше ме по празниците и вие цели две теми сте изписали. #Crazy
Вещи може да запишеш още 3,4кг минус. newsm44
Сега изчезвам да чистя,че в къщи е голям хаос.Желая ви лек и режимен ден. Heart Eyes

# 379
Здравейте и от мен!
Кри, добре съм, благодаря, мила Hug, децата малко кашляха, но и те се оправят. Браво за сваленият кг Peace, колко общо станаха?
Браво за намаленията на Ванчето, Лейдито, Тея Топ, Калиакра, МартиниБейби! Peace
Данида, браво, много голям минус Shocked!
Дания, Честити ти 7 месеца Дюканстване!  bouquet
Вещи, Честити ти 11 месеца дюканстване!  bouquet
Бубанка, рецептата за дюнера го има в старата тема с рецептите,на последната страница мисля, много е вкусен! bowuu
Трябва да излизам и е голям проблем, без кола съм тези дни, не мога да изляза с количката в тоя сняг, а няма кой да гледа децата Sad!

# 380
diameter, добре дошла при нас. Особено много се радвам, че ставаме повече в Шумен, имаше още 2, но нещо изчезнаха. Тревожа се за Пепа, че имаше здравословни проблеми.
danida, много добър резултат -3,4, поздрави.

# 381
  • София
Не знам дали е писано преди, но ще си позволя да ви кажа, че не бива да се прекалява с изкуствения подсладител (това щото аз доста сладко обичам да ям и течния подладител за нищо го нямам  Embarassed). Запомнила съм го от диетата на Търмънд, който позволява много малко изк. подладители, защото причиняват задържане на вода, също като солта. Не мисля, че е чак толкова лошо, но е добре да се има предвид. Ако имате застой например, опитайте да елиминарете изцяло солта и подсладителя за 1-2 дни, трябва да се получи отводняване.

# 382
Добър ден и от мен! smile3503Честити 11месеца на Вещии 7на Даниa.Браво,Кри ти ще се загубиш ,ако продължаваш така. smile3521Браво smile3501и на всички останали момичета с минусчета.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 12:38 от perlata

# 383
Здрасти и от мен, вече 4-ти ден държа фронта, направих 2 П дни и 1 ПЗ, малко за отскок, и сега се гмурвам в 3-та олекотена фаза. Направо не мога да се начудя от себе си, че живея 4-ти ден без шоколад- мерси  bowuu . Даже мъж ме изкушава с една "Жадна монахиня"(или както той я нарече по погрешка Жадна вдовица  Shocked), а аз категорично му отказах. Искам да питам, тези , които са в 3-та фаза, дали си позволяват на галавечерята по малко шоколад или други производни? Мисля, че съм посвалила, но съм решила да се тегля като направя поне 1 седмица. Благодаря на  Sun за подкрепата- вчера си изпих водата 1.5л. Целувки на всички!!!

# 384
Вани, благодаря за топлото посрещане, не само на теб, а и на всички момичета.
Взаимната подкрепа е много важна за успеха.
И аз като много други се лутах из различни диети 2-3 месеца. Всъщност започнах от 9.10. от  Embarassed 107 кг. Минах през Японското чудо, зелевата супа, малко мои си измислени диети и накрая ви намерих. Накрая, казвам, защото аз не съм много по месото, много обичам плодове и зеленчуци и въобще не можех да си представя, че ще ям само месо, яйца и др.подобни. Сега разбирам, че това е моят режим - първо, че  успешно се свалят килограми и второ - лесно се издържа, защото не се гладува. Почти от месец съм на този режим. В момента съм 94.
Не съм сложила лентичка, защото не мога да кажа до къде искам да сваля - колкото повече, толкова по-добре. Знам, че да постигнеш нещо трябва да имаш ясна цел, но още не смея да мечтая в цифри Laughing
Успех на всички!

# 385
Кри, утре всички кантарчета да ни обичкат много. bishop bishop bishop bishop bishop bishop-това е молитва за благосклонни кантарчета.
Момичета, а мен никой не ме благослови за вчерашната молитва,а вижте днес как ни обичат кантарчетата.  newsm10 newsm10
Кри, Ванче, Теа, Калиакра, Марти, Данида-честити минусчета. newsm51 newsm51 newsm51 А и аз да се похваля-днес окончателно съм разкарала всички гадни килца, дето ми се лепнаха по празниците и днес съм 65,5, макар че ми е първи ден от МЦ. Вчера ако не съм изпила 4литра вода, цяла нощ бях в Toilet Toilet Toilet Toilet Toilet Toiletдобре че резултатът на сутринта ме зарадва.
Даниа-честит 7-ми месец, влизай по-често, на мен ми е много интересно написаното от теб, някои казани от теб неща са много ценни, БЛАГОДАРИМ ТИ!  newsm51
ВЕЩИ, честити 11 месеца ( е, браво на теб,повече от цяла бременност) -пожелавам ти  много мимусчета, усмивки и добро настроение и през следващите 11 месеца!
 smile3525
Момичета от Шумен, ще организирам една срещичка след 7-ми, че сега съм се отдала на заслужено лентяйстване, а и станахме цяла дружинка. А аз си мислех, че тук, на село, всички плюскат пържоли и заговяват (особено като отида в гадната верига СБА и установя, че всичко е с огромна масленост-4,5%мляко и тем подобни мазнотии). Лек и усмихнат ден, обичам ви всичките newsm03 newsm03

# 386
Лорче, поздравявам те и за молитвата, и за минусите в кантара!!!
Както и всички други, устояли на изкушенията, за съжаление аз не съм от тях... Sick
Пиши на лични да се запознаем по-подробно и да си организираме срещата.
  bouquet

# 387
Гуш, това за солта и подсладителите е интересно!
Перле, как си днес , мила? Опави ли се? newsm53 newsm53

# 388
Благодаря,Лорче!Чувствам се добре и нямам температура. Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 12:50 от perlata

# 389
Колко много сте се накачулили на балкона, а никой не пише???   smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт