Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 285
Лека нощ, девойки стройни !!!!  Hug

# 286
Лорче , правя си сутрин 1 тенджера чай и го подслаждам и така пия водата - на разположение ми е непрекъснато и когато го видя - пия! Можеш да си носиш термус. Иначе гола водица в този студ не ми е по силите!

# 287
Боби  Joy Joy става за пързалка и за снежен човек.
Блеки-Леки  Rolling Eyes Wink ... и от мен:))

# 288
И аз да се отчета за днес:
Закуска-200гр. мляко (0,1%) с нес кафе
              1/2 кисело мляко Верея (0,1%) с 1 супена лъжица овесени трици

Следобед- 1 кисело мляко Верея (0,1%) с 2 супени лъжици овесени трици
                  2 рулца от раци
Вечеря-     2 консерви риба тон в собствен сос
Вода-около 2 литра
По някое време сигурно ще хапна още нещо  chef  chef

# 289
И аз ви оставям - малкия имал "вако" и вече е " гутоп" и реве , че още иска да гледа за "цаль луп" и отивам да омиротворявам! Чувствам се тромава , дебела и ужасна , нещо не мога да се стегна! Дано утрешния ден е по - весел за мен! Хубава вечер!
Бачи и за това не става - обърнах малкия с шейната , рева като магаре и носих и дете и шейна , а снежният човек беше големият , който пък мрънкаше , че му е мокро... Joy Joy #Crazy Sick

# 290
Лорче , правя си сутрин 1 тенджера чай и го подслаждам и така пия водата - на разположение ми е непрекъснато и когато го видя - пия! Можеш да си носиш термус. Иначе гола водица в този студ не ми е по силите!
Още сега ще сложа тенджерата, макар че през нощта ще има    Toilet Toilet Toilet Toilet
Нещо не се чувствам добре, нервно ми е, май наближава МЦ newsm50

# 291
Аз пък пия"Витарал"Момичета,от един час съм с температура 38градуса.Пих фервекс,но не ми помогна.Помагайте вие! newsm17Какво да пия?В книгата чичко Дюки не пише нищо за лекарства. Weary

# 292
  • София
Лейди, малко ми се струва храната ти  Thinking
И моята вечерна проверка - протеинов четвъртък
Закуска - тричава палачинка с 1 чаша айрян Култура, 2 кафета с мляко
Пропуснах втората закуска, но нямах време  Embarassed
обяд - 1 рибка във фолио, 1 кафе с мляко
16 ч. - пуешка шунка с горчица
вечеря - пак шунка
21 ч. - 1 култура със степче

Помните ли Буба? Една сладурана, дето тия дни не ни обича много и не пише. Ако все още си я спомняте, ви изпраща много поздрави и обещава утре да влезе за дълго и да напише рекордно дълъг пост!

Перла, можеш да пиеш разтворим панадол и аналгин. Фервекса е слаб за сваляне на температура. Повечето лекарства ги правят с подсладител, така че чети съдържанието. И оздравявай!   bouquet

# 293
Аз пък пия"Витарал"Момичета,от един час съм с температура 38градуса.Пих фервекс,но не ми помогна.Помагайте вие! newsm17Какво да пия?В книгата чичко Дюки не пише нищо за лекарства. Weary
Перле, нещо си настинала от тези обиколки по магазините за секси гащи   love001
Пожелавам ти скорошно оздравяване, че знам колко е кофти Weary Weary Дано фервексът да ти помогне newsm10

# 294
Перла , препоръчвам ти нурофен таблетки

# 295
ами KRIKRI аз попринцип хапвам повечко обаче днес станах в 11и нещo та деня ми се посъкрати пък и гледам след 8 да не ям и така

# 296
 Момичета,бях срещнала една рецепта за крем -карамел ,но сега не мога да я открия.Моля,да ми помогнете.
 И още един път -от къде да си купя овесени трици,тук във Варна?

# 297
Добра вечер на всички!!!Кога изписахте толкова,браво.Днес обикалях по снега....стуууд на кутийки.Режимно съм,обаче водата днес ми е малко...ще коригираме

закуска-кис.млекце
обяд-пил.филе и обезмаслено сиренце
следобед-кис.млекце
вечеря-кис.млекце и сиренцето отново

Как ви се струва..сякаш бива.Лека от мен Hug

# 298
  • Пловдив
Струва ми се малко ...   newsm78
Кри, на Буба предай това

# 299
Благодаря за съветите,момичета!  love001Лека нощ!Аз отивам да спя. newsm46 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт