Пристигна Новата година, при Дюкан сме пак мнозина - 59 част

• 21 632
  • 598
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ели- супер изглеждаш- Heart Eyes
Бубе- Hug
Кри, Вещи- честити месеци с Дюкан, мога само да се възхищавам на хора като вас-  bouquet

# 466
Ха,ха балконът е пълен!Браво,момичета! smile3501 smile3501Насам, насам в Дюканските редици!   smile3525 smile3525  love001  love001

# 467
Бубе, помниме те, как да не те помним!Моята дъщеря също е Бубе, така че не мога да те забравя, дори и на шега.
Ели, много си слаба вече, не ги слушай тези, които ти създават комплекси. Изглеждаш много добре.
Аз цял ден вървя с шишенцето си с вода, дъщери ми казва, че съм водоноска, изпила съм вече 4 мънички от по 330 мл и все ми е студено, но не ми се пие чай, може малко по-късничко, за да се стопля.

# 468
Много работа, момичета.  ooooh! След вчерашната блокада, днес няма наваксване.
Нямам много време да пиша, но ви попрочитам от време на време.
Перличка, благодаря за кафето!  Hug Определено имам нужда.
Ели, страхотни снимки!  Hug
Я, БубетоGrinning Hug Heart Eyes

# 469
Момичета , много не пишат, и за Дезире съм се сетила,тя не е писала цял месец, не че и аз съм от много пишещите, ама се включвам,  Hug

# 470
Малеее, Ели, какво дълго изречение Mr. Green
Ели, награда за най-дълго изречение!   bouquet  bouquet  bouquet
Снимките са супер, както и модела!  smile3501 newsm51

Най-дългото изречение и сигурно с най-многото правописни грешки в него. Имам сериозен проблем с правописа Embarassedи го разрах наскоро, толкова много грешки и механични и всякакви. Rolling EyesВ един друг форум стана проблем заради моите правописни грешки и с другата потребителка бяхме изгонени Cry

# 471
  • Пловдив
Ели, да те питам дали помниш от диетата за жлъчката дали може безкофеиново кафе. Вчера лекарката каза че кафе не може. Аз и без това не съм кафеджийка, не го обичам много, но от време на време си правя по някое безкофеиново, защото имам проблеми и с кръвното. И сега като ми го забраниха естествено ми се припи, а не смея  Mr. Green

# 472
Диаметър, добре дошла   bouquet Ще те включа в следващата тема, вече тази не може да се редактира.
Добре заварила!
за включването в таблицата - ще чакам, разбира се, и ще пиша Laughing

# 473
Бързо да се похваля...онзи ден бях 68...в4ера 67...днес 65,400...Не мога да повярвам...може би защото и цикъла ми дойде и ве4е не съм така подута...пия много вода и само тичкам до 00...Сега влизам във фитнеса,после на пазар за мезетата ми,и после в нас да си ги готвя..Мъжо ми купи страхотна скара,тефлонова някаква..супер е,вси4ко става превъзходно на нея.Ако не ме слуша- и той на скарата! /за ударният период/. Днес слуша,така,4е ще си ходя на магазина...а най хубавото на скарата е,че той я мие,след като аз съм я ползвала...ха ха ха,колко ми е гот! май от Дюкан ставам и по умна...мисля повече за себе си,най сетне след 100 години.. Hug

# 474
  • София
Ех, как ме засрамихте момичета!  Blush Blush Blush

Ето ме... работя, шефа звъни през 2 мин... и аз се стресирам!

ВещиHug това с бъкицата ми хареса  Joy ама и дрян намери малко!  Joy

Целувки на всички!  Hug Heart Eyes Hug

Само за протокола....нямам Коледни поражения... даже след П четвъртък сутринта бях 50 кг!  Crazy

П.П. Винцето ще е след работно време! Май ще е със спагети....   chef

# 475
  • В.Търново
Ами ние щяхме да правим ресторант в Рим с Миха, ама тя май избяга без мен Sad

Еее, с този интернет днес... Аз докато успея да публикувам и тя се появи Simple Smile

Мише Simple Smile

# 476
А мен помните ли ме? hahaha hahaha hahaha
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
Бубе, тя, Мишето да не е заминала за Италия, че я няма? Какво каза като й се обади?
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

В един друг форум стана проблем заради моите правописни грешки и с другата потребителка бяхме изгонени Cry
Верно ли? Shocked
Е не! Много СПАМ hahaha hahaha hahaha

# 477
Ели, да не ти е уруки, ама определено си най-хубавичката сред нас, спокойно можем да те изберем за МИС ДЮКИ   bouquet

# 478
  • София
Ами ние щяхме да правим ресторант в Рим с Миха, ама тя май избяга без мен Sad

Еее, с този интернет днес... Аз докато успея да публикувам и тя се появи Simple Smile

Мише Simple Smile

Не съм Пепи...   Hug не съм... май ще ми се отвори парашутът за 3дневна почивка, но не знам още...

# 479
Мише, ти си се свършила бе човече, 50 кг - браво!

Общи условия

Активация на акаунт