Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са общите мнения на жените относно опитите за забременяване?
Имат ли значение специфичните практики при опитите за забременяване?
Каква е ролята на психологията и стреса в опитите за забременяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са общите мнения на жените относно опитите за забременяване?
-
Имат ли значение специфичните практики при опитите за забременяване?
Както много потвърдиха, няма универсални правила, които да водят до забременяване. Някои жени споделят, че правят секс в конкретни дни, за да уловят овулацията си, но много от тях също така споделят, че концепцията не зависи от определени действия след секса дори когато са следвали всичко внимателно.
-
Каква е ролята на психологията и стреса в опитите за забременяване?
-
Има ли специфичен период от време, в който е по-вероятно да се забременее?
-
Какво трябва да запомнят жените, които се опитват да забременеят?
.
Не спирам да вярвам, че ще се случи и на нас!
Пробвах всякакви неща,но явно не зависи нищо от това,просто си става и това е.Сега отново искам,но май пак ще трябва търпение.
и дано по скоро има радост
. Без до болка познатите тестове за овулация (доказващи овулация на 15-ти ден при цикъл 29 дни), без следене на температурата и лежане в леглото след секс. Просто стана, когато най-малко го очаквах. Ходихме на море и овулацията ми явно се е изместила с една седмица по-късно (нещо, което още не мога да си обясня, при положение че имам точен цикъл с доказана овулация на 15-ти ден). Така че чудеса стават, просто трябва да чакаме най-подходящия момент да се случат.
) след 10 месеца опити по време на лятната ни отпуска в Словения... Вече сериоЗно се бях притеснила, че несто не е наред. Стана иЗведнъж, даже не можем да си спомним как точно се е получила работата (говоря За техническата страна на въпроса). Ние тогава бяхме във винарски раион и доста си пиивахме "младо" вино, може пък то да е афродиЗиак