Мнения за ДЕТСКА ЯСЛА 48

• 49 719
  • 331
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И как разбра за един път виждане, че е психически неуравновесена?
Трябва да си гений някакъв-повечето хора са доволни как им е гледала децата, оставам с впечатление, че проблемът е в теб. Доверявам се на мнението на мнозинството. Дали работи или вече не в яслата в случая не е важно, ако си даваш сметка очерняш човек само от едно виждане, а хората от съседните 24, 25 и т.н.т.блокове  са на друго мнение, ако не вярваш, можеш и на Дрината да сондираш мнение.

# 211
  • София
Дали работи или вече не в яслата в случая не е важно,

Важно е.
Темата е за 48-ма ясла, а не за г-жа Радева. Затова тук се обсъждат неща, свързани с яслата, а не за бившите й служители.

# 212
  • София
Това си е твое мнение, моля не ми го натрапвай!

# 213
  • София
Това е мнението ми на модератор. Налага да се съобразиш с него.
Както и да смениш тона си, разбира се.

# 214
  • София
Какво му е на тона ми ?-да съм обидила някого. Или различното мнение се счита за нередно.

# 215
  • София
Моля, придържай се към темата!
"Различните" ти мнения по въпроси извън нея са без значение.

# 216
  • София
Много лично взе да ми става, повече няма да пиша по въпроса.

# 217
Извинявам се предварително на Модератора, че за последен път коментирам по адрес на Г-жа Радева.  Peace

Доверявам се на мнението на мнозинството.
Това мнозинство от колко човека се състои?

Ако ти си намерила няколко, които са доволни, то не си мисли, че аз предварително не съм сондирала мнения и не съм намерила няколко, които са адски недоволни. А относно преценката ми, очевидно излиза, че съм гений, защото обикновено не греша в преценката си за хората.

Като цяло, за мен 48 Ясла е с изключително добра база и по-голямата част от персонала са много добри, внимателни и човечни. Разбира се, много е важно как човек подхожда.

# 218
  • София
С което, надявам се, обсъждането на личността на г-жа Радева ще спре.

# 219
  • София

Като цяло, за мен 48 Ясла е с изключително добра база и по-голямата част от персонала са много добри, внимателни и човечни. Разбира се, много е важно как човек подхожда.
Много съм съгласна с написаното! Hug Peace
Писала съм по темите и в предишни постове.
Алекс не беше на ясла близо 3 седмици по здрав. и семейни  причини. Беше изпуснала част от подготовката за Баба Марта. Вчера, 3-ти ден след прекъсването, вече ми "обесняваше" за баба Марта и ми пееше песнички.......
Не може заради един човек от персонала да се слага "клеймо" за цялата ясла! Naughty

# 220
  • София
Яслата е добра и никой не и слага клеймо за нищо-смятам синът ми да ходи там. Подразних се от факта именно, че се слага клеймо на даден човек без дори да го познаваш. Аз познавам въпросния човек и съжалявам, че не е още там. С риск да ми се карат за това, че пиша пак по този повод, искам извинение, но не мога да се сдържа когато някаква си пише, че видите ли от веднъж познавала. Та, би могла да припечелва като пророчица. Друга я нарича изверг, скривайки се зад ник. Какво е станало с детето и та да обижда по този начин и как изверги гледат деца. На всичко отгоре в квартала уважават" изверга"-така че не съм чула мнение от няколко човека, защото живея отдавна там-не се местя по квартири.
И да не е съвсем спам, коя група ще ми препоръчате за сина ми? Струва ми се, че на 2 етаж е по-светло, но лятото е по-топло. От коя сестра сте най-доволни?
Аз имам насоки за 2 или 3 група, но събирам мнения.

# 221
  • София
Ние сме във втора група, в началото имаше неща, които не ми харесваха, но после всичко си дойде на място. Аз много харесвам всички от персонала, а и детето ми ходи с кеф.

Знам, че на вторя етаж има проблем с парното и било доста студено и май още не са го оправили.

Иначе моето дете песнички не пее, но си мисля, че е от нрава му, не от това, че не ги занимават. Иначе рисуват, лепят и т.н. Чувала съм от вън как пеят.

# 222
Знам, че на вторя етаж има проблем с парното и било доста студено и май още не са го оправили.

Къде по-точно има проблем с парното? В коя група? Предварително благодаря за отговора   bouquet

# 223
  • София

Къде по-точно има проблем с парното? В коя група? Предварително благодаря за отговора   bouquet
За първи път чувам за подобен проблем newsm78 Thinking
Веднъж, преди може би 2 месеца, един понеделник, имаха авария, която отстраниха до края на деня и която засегна цялата сграда на яслата, като цяло. Но за проблем с парното на 2-я етаж....по-добре си намерете по-достоверен източник на по-вярна информация Naughty Crossing Arms
Ако имаше подобно нещо, Алекс досега да ми е казала, както и от персонала, които винаги са по къс ръкав, през цялата зима и надали биха стояли на студено......

# 224
Мишле_ , проблем с парното имаше февруари. Лично заместник - директорката ми каза, но не разбрах в коя група. Детето ми все болно и за това питам. Той е на втория етаж. Другия път като го водя, ще настоявам да вляза ... въпреки че не може  Crazy Питам, защото го пращам с доста дебели дрехи, ватирани панталони и пуловери. Всички с деца около мен споделят, че в яслите им е много топло. В нашата явно не е така  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт