Мнения за ДЕТСКА ЯСЛА 48

• 49 713
  • 331
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Shada, вие в коя група сте? Алекс е в 4-та и за първи път чувам за подобен проблем, наистина. По едно време, когато навън беше доста студено слагах и чорапогащник, но често следобяд беше само по чорапки, лелите казваха, че вътре е доста топло, а и тя все се гони и тича с някое друго буболече вътре и се изпотяват.....

# 226
  • София
Здравейте, момичета   bouquet
До миналата година и моето дете беше в яслата във 2-ра група, но вече е голям и е на градина.

Много бяхме доволни, заварвахме ги често да гушкат някое дете, че плачело, учеха ги да ядат, на гърне, да се обличат и да казват "мамо, много си красива"  Laughing.Е, случвало се е да мрънкам и аз, де, все за нещо ще се намери.

Вътре съм влизала на родителска среща и когато го изписваха-супер чисто, топло и уютно е, не се притеснявайте от това.

Късмет с приемането на градина  Peace

# 227
  • София
Знам, че на вторя етаж има проблем с парното и било доста студено и май още не са го оправили.

Къде по-точно има проблем с парното? В коя група? Предварително благодаря за отговора   bouquet
За първи път чувам за подобен проблем newsm78 Thinking
Веднъж, преди може би 2 месеца, един понеделник, имаха авария, която отстраниха до края на деня и която засегна цялата сграда на яслата, като цяло. Но за проблем с парното на 2-я етаж....по-добре си намерете по-достоверен източник на по-вярна информация Naughty Crossing Arms
Ако имаше подобно нещо, Алекс досега да ми е казала, както и от персонала, които винаги са по къс ръкав, през цялата зима и надали биха стояли на студено......

Ами по-достоверен от персонала там  Grinning

Моят син е на първия етаж и веднъж просто стана на въпрос. Имаче няма как да да знам какво е вътре. Сестрата на нашата група ми каза, че колежките ходели с якета. Ставаше въпрос за групата над 2-ра (не знам дали е 3 или 4).

# 228
Здравейте! Моята пиринцеса е в 3-та група! Вчера празнувахме 2-ри Рожден Ден в яслата. Тържестовото беше прекрасно Simple Smile Имам снимки!  Има ли мами, на които детенце да е 3-та група? Моля пишете ми на лични, за да Ви изпратя снимките Simple Smile  newsm59

# 229
Отдавна не съм влизала в тази тема, но прави силно впечатление, че се коментират основно проблемни въпроси. Аз искам само и единствено да изкажа възхитата си от персонала и условията в яслата и 3-та група. Детенце тръгна на ясла на годинка и половина, сега сме на 2 годинки. Цяла зима, да чукам на дърво не е сериозно боледувала, и наистина мисля че се грижат добре за мъниците. Вече писах за кухнята, че тя предпочита да се храни само там. Когато я взимам е с чисти дрешки и преоблечена, ако се е изцапала. Съдейки, по това че не се зачервява , значи им сменят памперсите редовно. А сега вече я учат и на гърне. След месец посещение в яслата (на 1. 7 месеца) тя се храни сама и пие вода от чаша. Биберона го махнаха точно след 2 дни посещение Simple Smile Но най-важното - детенце ходи с удоволствие и нетърпение, и вече знае над 10 песнички Simple Smile Много, много съм доволна! Имаме си и любима леля. Simple Smile Вече съм разговаряла и познавам целия персонал - сестрите и лелите. Всички са много любезни и мили. Искренно се надявам всички деца да се чувстват така добре в групите си и да имат нашия късмет Simple Smile smile3503

# 230
Здравейте Nat+,и ние сме в 3-та група,но сме много нередовни в посещенията.Три дни в .яслата,10 дни болни в къщи.На 10-ти обаче сме уцелили празника ви-поздравления,макар и късно.Ако не ви затруднява пратете ни снимки на лични.Благодаря.

# 231
  • София
Искам да попитам как става записването за въпросната ясла - на място с молба, чрез ИСОДГ или и двете?
Сина ми е набор 2011 - януари и искам да го пусна на ясла от септември 2012 г. Сега мога ли да го запиша и имам ли шанс изобщо?
Благодаря за отговорите  Hug

# 232
    Ние сме от една седмица вече там!Започнахме от 2 септември.Нямаме лоши впечатления до момента.

# 233
Вече само през интернет-системата на ИСОДГ.

# 234
    Ние сме от една седмица вече там!Започнахме от 2 септември.Нямаме лоши впечатления до момента.

Peace Пожелаваме Ви успех! В коя група сте?

# 235
Вече само през интернет-системата на ИСОДГ.

И ние сме там от 2 дни. В коя група сте?
Някой от 2ра ...  ? Rolling Eyes
И колко групи са общо - 3 или 4?

# 236
Здравейте, и ние сме приети в 48-ма ясла. Ще правим изследвания и започваме. Имам един въпрос: тъй като детенце е със запек и го следя много изкъсо, има ли вариант да получавам информация всеки ден дали е свършил голямата работа?
Благодаря!

# 237
и аз да взема да се включа Laughing
от днес, 19 септември, и ние тръгнахме на ясла в 3-та група.
Май аз повече се тревожа, отколкото детето, но когато го взех на обяд малкия беше направо като шашнат. Бързо се окопити, но се надявам да се адаптира колкото се може и по-бързо
Запознах се с г-жа Пенева - видя ми се доста мила.
А тази г-жа Радева, за която се пише толкова много - още ли е там, какъв е проблемът с нея?
Питам, защото все пак оставям детето си в нейните ръце и се страхувам, че още един допълнителен стрес ще му дойде  в повече

# 238
Това не е отчетна! Има теми и за изследванията и за началото, моля пишете в тях.

# 239
Ех, българино българино - само чакаш да захапеш някой! Извинете, госпожо .Ели., че си позволих да се поинтересувам за детенцето ми в тема озаглавена "мнения 48-ма детска ясла".
Благодаря за топлото посрещане! И аз Ви обичам! Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт