Мнения за ДЕТСКА ЯСЛА 48

• 49 706
  • 331
  •   1
Отговори
# 255
Моят син отскоро е в ясла 48. Все още нямам напълно изградено мнение за персонала и самата ясла. Все още ни е много трудно и плачеме сутрини и следобед, а май и през останалото време. Сестрите и лелите са любезни когато родителите са там, но когато вратата се затвори само те си знаят какво става вътре. Моят син е малък и все още не може да ми каже как се държат с него. Прави ми впечатление, че не му дават вода. Аз съм му занесла, но тя си е все на едно и също ниво. Когато го взема е не само много гладен, но и много жаден. Редовно му сменят памперса, но в последните няколко дни все е с чужди памперси, надписани, а неговите си стоят и чак в края на седмицата за един ден изчезват почти всичките. Веднъж беше облечен с чужда блузка, та се зачудих дали знаят как се каза и кое му е шкафчето.

# 256
Моето скромно мнение (от 3 месеца детето е там) е следното : Много малко са негативните неща, които бих могла да кажа. Позитивните определено са доста повече. Ние сме във втора група.
Аз като повечето майки бях много притеснена като го дадох, макар че беше на 2 год. и 3 месеца. Но сега съм доста спокойна. Плаче само сутрин докато го преоблека в яслата и влезне вътре. После казват, че  е много послушен и изобщо не плаче вече. Много напредна с говора и комуникацията с други деца. Храната я опитах първият ден, защото беше до обяд и аз го храних. Беше доста вкусна. Имат седмично меню - и като гледам се стараят да е разнообразно и да има пресни плодове и зеленчуци.

# 257
Моето дете посещава 48 ясла-2 група и личното ми мнение е, че персоналът се грижи добре за дечицата. Винаги получавам нужната ми информация по отношение на храненето и следобедния сън на детето. Не съм имала случай да я взема с мръсни дрехи или несменен памперс. Особено добри са впечатленията ми от госпожа Дияна Петрова, много лъчезарна, усмихната и загрижена за децата. Сутрин моето дете тръгва на ясла с уговорката, че "леля Петрова е там и го чака, за да си играят, да се хрянят, да се обличат". Специално аз съм доволна, че детето ми посещава таззи ясла.

# 258
Дъщеря ми посещава 48ма ясла вече втора година.Много съм доволна винаги я посрещат с усмивка,дават информация спала ли е ,яла ли е .Тя е във 2ра група,но се е случвало и от другите групи да има лелички по заместване.Всички са много любезни.Особено Петрова всички деца много й се радват.Ако имам оплакване го споделям и веднага се взимат мерки,но тези случаи са изключително редки.Единствено съжалявам,че тази година ще навърши 3 години и ще трябва да я преместя в градина.

# 259
За г-жа Петрова от 2-ра група напълно споделям мнението от предните два поста.
Между другото имам снимки от тържеството на 20.12 - ако някой не е успял да стигне още до диска, мога да ги изпратя по мейл. Снимала ги е г-жа Иванова май се казваше. На момиченцата са сложили гирлянди на главичките. Laughing

# 260
Много ще съм благодарна, ако ми изпратите снимките от тържеството на 20.12 на 2 група от 48 ясла на следния e-mail ina_saeva@abv.bg Wink))

# 261
и аз искам снимки, благодаря предварително norittakei@abv.bg

# 262
  • София
Не съм и знаела ,че има снимки Sad Може ли и аз да ги получа,моля !  iskrichka@abv.bg

# 263
Здравейте мами Hug
Ние все още сме в процес на кандидатстване,но ми се ще да събера малко повече инфо Wink
Колко групи всъщност има в тази ясла - само две ли са newsm78 - тук чета за деца от 2-ра група,нас ако ни приемат наесен първа група ли ще сме /набор 2011/ и съответно при кои госпожи и лелки newsm78 Аз доколкото знам в яслените групи има два набора деца,нали така?Моля ако някой има инфо да сподели,може и на ЛС Hug

# 264
Групите са 4. Децата не са по възраст, във всяка от 4-те групи има деца от 1 до 3 г. Просто са номерирани за по-лесно Simple Smile Яслата е страхотна. Ние сме в първа група и съм изключително доволна от лелите, вниманието и условията. За другите групи съм чувала само хубави неща. Единственото "негативно" е, че не е ОДЗ и това лято ни изписват, а щеше да е хубаво да си продължи със същите лели и дечица.

# 265
discover  Hug Благодаря ти  bouquet Твоите думи ми подействаха успокояващо, че детето ми ще е при добри хора Hug Дъщеря ми наесен ще е на 1,5 г. и ми е доста притеснено-как ще тръгне,как ще се отнасят с нея там,с памперси сме /не ми се вярва до наесен да ги махнем Rolling Eyes/ - дали ще я сменят през деня и разни др. "всекидневни" неща ми се въртят в мозъка Crazy Наесен ще приемат общо 30 деца от нашия набор,но щом са 4 групи имаме шанс да се паднем и при вашите лели, а може и при другите Peace Хубаво е това обаче че казваш,че си чувала добри неща и за другите групи Hug

Сега остава и да ни приемат Whistling Laughing

# 266
  • София
И ние сме в чакащите! И много се надявам да ни приемат наесен (набор 2011 сме). Рал, дано ни приемат дечицата  Praynig, може и в една група да се паднат! Как се казва щерка ти (ние вървим някъде около 10-ти номер в класацията на чакащите). И на мен ми е много притеснено, живот и здраве да ни приемат, как ще се грижат за детето. Ама трябва да се отърся от образа си на майка - орлица  Mr. Green (`щото определено съм такава  Rolling Eyes), иначе съм за никъде. Освен всичко друго, мисля, че за самото дете ще е по-добре - учат ги на много неща в яслата, социализират се сред другите деца... И ние сме с памперс все още, наесен синът ми ще е на 1 г. и 8 месеца, и също едва ли ще сме го махнали... Въпреки, че ходи и на гърне.
Имам въпрос - кога е класирането?

# 267
MelindaD на 05/05 Peace С 8.1 т. сме и все още нищо не се знае Rolling Eyes Доколкото прочетох от тук пишещите мами,яслата е добра Peace

# 268
  • София
И ние сме с 8.1 т. И все си мислех, че са ни добри шансовете  Rolling Eyes Ще чакаме класирането с нетърпение

# 269
Стискам палци да ви приемат дечицата!
Рал, няма от какво да се притесняваш, синът ми го пуснах на 1г. там  и мога да кажа, че направих чудесен избор. Сменят памперсите редовно Simple Smile Ние махнахме памперсите на година и 10м., а и лелите доста помагат за този процес. Прави ми впечатление, че новите дечица тази година доста бързо се адаптираха /ние нямахме никакъв проблем с адаптацията/. Имахме късмет, че когато ни приеха яслите все още не бяха в общата система, но се надявам да ви приемат  Hug
Ако имаш въпроси - питай  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт