Мнения за ДЕТСКА ЯСЛА 48

• 49 702
  • 331
  •   1
Отговори
# 75
Яслата е в ремонт. Целия януари със сигурност ще е в ремонт. След това колко още, зависи само от сръчността на майсторите  smile3538 и това колко си спазват сроковете.

# 76
  • София
Хмм  , преди да почнат ремонта директорката каза ,че след Нова Година ще работят , но в сборни групи.
Мислех си за другата седмица  Thinking

# 77
Възможно е да има сборни групи. Да не подведа някого. Моето дете трябваше да започне да ходи на ясла там януари. Средата на декември ходих до яслата, за да питам за изселедванията и видях, че има катинари на групите. Ремонта предстоеше да започне. Обясниха ми, че е цялостен вътрешен ремонт - кухни, стаи и т.н. Завеждащата каза, че срока за ремонта е 45 дни, но е възможно да продължи и по-дълго. Каза ми да се обадя отново в края на януари.
MadGirl, детето ти боледува ли често? Доволна ли си от яслата?

# 78
  • София
Ами тя ходи 1 месец само.
 Разболя се веднъж . Вирус
Като цяло съм доволна.

# 79
Момичета и аз живо се интересувам от тази ясла. Ходих в началото на декември да проверя как стят нещата и доколкото разбрах малко преди това беше приключил ремонта, приятелка ми каза която ходила да записва сина си че са в ремонт. Явно сега друго ще се прави. Аз мисля да отида в сряда да запиша малката и ще споделя как вървят нещата. Като ви чета доста се обнадеждавам, дано се чувстват добре дечицата Simple Smile

# 80
Възможно е да има сборни групи. Да не подведа някого. Моето дете трябваше да започне да ходи на ясла там януари. Средата на декември ходих до яслата, за да питам за изселедванията и видях, че има катинари на групите. Ремонта предстоеше да започне. Обясниха ми, че е цялостен вътрешен ремонт - кухни, стаи и т.н. Завеждащата каза, че срока за ремонта е 45 дни, но е възможно да продължи и по-дълго. Каза ми да се обадя отново в края на януари.
MadGirl, детето ти боледува ли често? Доволна ли си от яслата?
Ха ние трябва да почнем февруари така ни казаха, ама май ще го отложат за понататъка офффффффф дано не е така, ама каквото стане
И аз ще званя тази седмица та ако имам информация ще пиша. Simple Smile

# 81
Дъщеря ми тръгна на 11 месеца и половина на ясла. Много съм доволна от персонала в нашата група и от педагожката. Постараха се много и малката още на третия ден си спа там следобед  Mr. Green Вярно е, че боледува през 2 седмици. Зачервява гърлото и и веднага я спираме  ooooh! И хремата е станала хронична. Не минава с нищо. Пускахме няколко пъти изследвания и няма бактерии, всичко е чисто, а хремата си стой - упорито чудо.
Последната ми информация от преди нова година от директорката е, че ще започнат другия понеделник с една сборна група  ooooh!

# 82
Днес се чух с директорката. Яслата още е в ремонт. Жената се извини няколко пъти най-учтиво (само дето тя не е виновна, а господата от общината  #Cussing out) и ме помоли да помисля как ще се гледа детето поне 2 седмици. После се надява нещата да са към приключване и поне сборни групи да има.

# 83
vmitkova , много те моля да ми дадиш координати на директорката, за да не се разкарвам излишно до там в тва гадно време ако не е в яслата. Много ще съм ти благодарна Simple Smile

# 84
  • София
Детска ясла № 48     жк. "Западен парк",
ул. "Суходолска" № 2    Антоанета Славчева    
822-33-64
822-38-10

# 85
Много благодаря  bouquet, звънях и ми казаха, че молби чак февруари ще се подават.....все още са в ремонт

# 86
MadGirl, твойта хубавица в тази ясла ли е? Доволна ли си? Бързо ли свикна, разкажи ми с две думи, че много се притеснявам за мойто дете. Тя е на 1 г и 10 м, но сигурно ще я приемат септември, тогава ще е на 2,6 живот и здраве.....Благодаря...

# 87
  • София
Да там е .
 Доволна съм от лелките  , от учителката също . С нея разговярх лично , сподели ми  някои впечатления за Христиана . Всички са много мили и любезни . Забелязвам ,че и с децата се държат много добре. Е това са  ми впечатления само от 1-ва група де .
Тъй като  и на мен директорката ми каза ,че ще има сборни групи аз малко се замислям дали да я пускам , нали се сещате че като са повече деца едно да кихне и ....

# 88
Това е доста добре, което казваш, дано детенце се чувства ок, днес подадох молба в 51-ва ясла и минах и покрай 48-ма,  ремонтират усилено и съвсем случайно засекох директорката, каза февруари да подам молба, но кога ще я приемат не можа да каже нищо. С много приятни впечатления останах от жената.
На една позната детето е там и ми сподели че в 4-та група имало доста лошa лелка, имате ли и вие някви подобни наблюдения от тази група?

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:50 от bibilota

# 89
бибилота, дъщеря ми е в 4-та група и съм изключително доволна. Стараят се доста лелките и педагожката (тя е за всички групи). Имаше и ексцесии, но не заради лелките. Едно агресивно момченце захапа малката зверски по бузата. Имаше отворена дълбока рана, направо беше като обезобразено детето, но бързо се затвори раната и сега мажем да не остане белег. Най-лесно ми е да обвиня лелките или момченцето, но като видях веднъж майка му как го шамари и май се сещам кой е виновния, така, че ако тръгнем да търсим "под вола теле" винаги ще излезе нещо. От друга страна никога не е късно някоя лелка да се отнесе неоправдано лошо с дъщеря ми, така, че към момента съм доволна ще видим по-нататък.
Дано ви приемат в желаната ясла и да попаднете на читав персонал.

Общи условия

Активация на акаунт