Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са подходящите пожелания за рожден ден за Валя?
-
Какви са обичаите за Рождественския пост в Испания?
-
Какви са обичаите по време на Reyes (Кралския празник) в Испания?
-
Какви са обичаите за посрещане на Нова година в Испания?
-
Къде мога да слушам българска музика в дискотека?

,тук оби4аме да сме в те45ение с бременоста както мимки.Мимки не се тревожи за епидорала сега не го иска6,но в процеса на раждане сама 6те ре6и6.Mimii и ние сме сега на антиботик в петак една температура голяма и в сабота го занесах на доктор и се оказа от гарлото.Ина4е е станал стра6ен бандит
.Плам Плам каде се изгуби?Дали ве4е е родила
лека бременност и 6те 4акаме новини за беб4о.

Рози о6те не съм родила, радвам се, 4е се се6тате за мен . В о4акване съм ве4е всеки момент, утре съм на лекар да видим дали разкритието ми се е увели4ило, преди 5 дни бе6е 1 см. От болницата, в която 6те раждам ми казаха да отивам като ми изтекат водите, 4удя се ако не ми изтекат в ка6ти ли да си родя
Ина4е уж съм с 4астна осигуровка, но не съм подписвала никакви декларации за епидурал и сега като ви 4ета се притесних да не остана без епидурал на финала, а аз искам да ми сложат когато дойде великия момент. Дано да имам възможност да се възползвам, 4е и аз се притеснявам от болката доста... Ина4е съм добре, нямам болезнени контракции и мисля 4е това което описа Мимки си е то4но подготвителна контракция, аз имам такива от доста време, но не много 4ести.
6те се допитвам до вас когато стана мама и аз

.Точно мислех да ходя да пазарувам,представям си какво шоу щеше да е ако ми се беше случило в магазина 
Изпратих го по факса и преди 2 дни ми потвърдиха плащането,сега остава само да ги получа