въпрос към имащите съдомиялна

• 121 415
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Тая сол си остава и по чиниите и чашите, а пък пием и ядем от тях Simple Smile

# 496
Е,това е ясно,но пък съдовете съхнат при висока температура.Докато плодовете и зеленчуците само се изплакват във вода, преминала през недотам чисти тръби и филтри.

Както казах-всеки сам решава как да си използва съдомиялната . Simple Smile

# 497
  • Варна
Както казах-всеки сам решава как да си използва съдомиялната . Simple Smile
Това е отговора на всички терзания по-горе. Това е съдомиялна, т.е. за миене на съдове. А не за готвене, почистване на храни и всичко останало. За тези (другите) дейности се ползват услугите на домашна помощница, ако ви тежат. Laughing

# 498
  • София

И аз имах подобен странен проблем в началото. Просто напълни още няколко пъти - (след всяка употреба) "до дупка", докато престане да се прави на много знаещо. Н е знам защо първия път гълта много, ама много сол...

Мноого благодаря, и това ще пробвам Peace
Сигурно гълта много много сол, за да се осоли цялата система добре, та после рибата да бъде вкусна и салатата овкусена Joy

Сигурно... наистина не знам. Може би по някои части се предполага да има някакво защитно покритие... абе, говоря глупости. Изобщо не знам каква е причината, това е практическо наблюдение.

Общо взето изгълта над 3 кутии докато се отказа да свети този индикатор. Впрочем, аз мислех, че е повреден...  Embarassed просто така се случи, че реших да слагам след всяко миене - след около година ползване, впрочем - и... ами, горе- долу след толкова се предаде. Та сигурно нещо си отмива... ще я пребориш, не бой се.

# 499
Върха сте!
повечето изобщо не сте чели предишните десетина теми.
Вода със сол изобщо не влиза в  корпуса със съдовете.
Няма да се осоли рибата, ни марулите. Главите са ви за осоляване Laughing Laughing Laughing

# 500
Главите са ви за осоляване Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy

Ха дано уврат най-накрая. hahaha

Дедо,един въпрос?  Ти  би ли си измил марулите в съдомиялната? Laughing

# 501
Ааа, аз само къдрави марулки мия там и то на горната кошница,
а репичките ги слагам в кошничката за прибори Joy

А ти, като сложиш съомгата/ завита с фолио/, цяла таблетка ли слагаш или я цепиш на две?
и още - гланца, усилваш ли му дозирането?

# 502

А ти, като сложиш съомгата/ завита с фолио/, цяла таблетка ли слагаш или я цепиш на две?
и още - гланца, усилваш ли му дозирането?
Laughing
Ми как,мия съдовете,готвя сьомгата-всичко на веднъж.
Даже фолио не ползвам.Гланцирам рибата перфектно.  chef 

Сега сериозно-да не се обидят мамите ,дето си мият салатата в съдомиялната.Не е с лошо чувство. Hug Grinning

# 503
# 504
Върха сте!
Няма да се осоли рибата, ни марулите. Главите са ви за осоляване Laughing Laughing Laughing

Аз не съм чела предишните теми. Ще обясниш ли къде отива таз сол?

# 505
  • София
Сега сериозно-да не се обидят мамите ,дето си мият салатата в съдомиялната.Не е с лошо чувство. Hug Grinning
Ванчето, Дедо - много тактично и с чувство за хумор изказахте своето мнение  Peace! От любопитство и мързел мих салата веднъж, но се замислих върху всичко, което вие коментирахте  Hug.

# 506
Върха сте!

Аз не съм чела предишните теми. Ще обясниш ли къде отива таз сол?

ето, доста съм приказвал:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420474.msg12247895#msg12247895

# 507
  • Пловдив
Дедо, чинно изчетох целия ти пост. Там споменаваш и за перални, не е по темата, но да питам: какви препарати трябва да използвам за пералнята, тъй като сме в район с много твърда вода?

# 508
Като стана дума за препарати  ,да задам един въпрос. Grinning
Намерих един сайт от който може да си поръчам препарати за съдомиялната,но не зная качествени ли са . Rolling Eyes
Може ли мнение? Hug

До преди малко ми даваше пълна кошница,сега вече не може да се поръчва.Съжалявам за недоразумението.
Въпреки това моля за отзиви за тази марка препарати.Благодаря предварително.  Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 09:50 от Ванчето

# 509
Снощи за пръв път пуснахме съдомиялнята - голям кеф, много съм доволна Wink))), само дето без да искам съм била спряла сушенето и това че бях сложила една тенджера с някакво по-специално покритие та е потъмняла...

Общи условия

Активация на акаунт