въпрос към имащите съдомиялна

• 121 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Моята програм се казва "накисване" и е 8 минути. Със студена вода. Яд ме е, че забравям да я пускам, когато се налага да дозареждам машината на следващия ден. Ако е в рамките на деня нямам проблем със засъхнали и неизмити съдове, но се е случвало да забравя да "накисна" едната вечер и на другата, като мие, някои неща ми излизат недобре измити!

# 481
Тъй, да докладвам.
Индикатора за сол продължава да мига след акто изключих от контакта за около час, проверих дали добре съм завинтила капачката, няма парченца сол които да пречат на затварянето на капчката, други идеи newsm78 Май нещо не и е наред а?

# 482
  • Варна
Сипвай още сол. Изключи от копчето за вкл./изкл. и сипи още. После включи копчето и виж дали е изгаснало. НО първо виж дали нормално не трябва да мига когато има достатъчно сол или обратното. Нищо не пречи да пуснеш едно измиване така и ще изгасне.

# 483
  • Варна
Моята програм се казва "накисване" и е 8 минути. Със студена вода. Яд ме е, че забравям да я пускам, когато се налага да дозареждам машината на следващия ден. Ако е в рамките на деня нямам проблем със засъхнали и неизмити съдове, но се е случвало да забравя да "накисна" едната вечер и на другата, като мие, някои неща ми излизат недобре измити!
Моята "програма накисване" е в мивката Laughing. Зареждам миялна непосредствено преди да я пусна

# 484
И друг път съм го споделял: Мой приятел си трошеше таблетките в хаванче и после си ги дозираше на око.
Що не пробвате Mr. Green
Не бе, не се заяждам, само ми е смешно - ако са ви неудобни като доза, вземете си прах или гел.
А ако спестявате - какво?- от 20 стотинки на едно пускане, ги намаляте наполовина? Laughing

Къде са тез таблетки качествени за по 20 ст. бройката. Аз не знам таблети калгонит да се продават в БГ за по 20 ст.?

# 485
И друг път съм го споделял: Мой приятел си трошеше таблетките в хаванче и после си ги дозираше на око.
Що не пробвате Mr. Green
Не бе, не се заяждам, само ми е смешно - ако са ви неудобни като доза, вземете си прах или гел.
А ако спестявате - какво?- от 20 стотинки на едно пускане, ги намаляте наполовина? Laughing

Къде са тез таблетки качествени за по 20 ст. бройката. Аз не знам таблети калгонит да се продават в БГ за по 20 ст.?
Laughing не съм казал "калгонит"

# 486
Здравейте да попитам и аз нещо относно ето тази съдомиялна http://www.volta.bg/index.php?page=item&categoryID=1071&itemID=6767# къде се слага солта и въобще слага ли се щото някъде из форума четох че за малките съдомиялни не била нужна сол. И още нещо вадя чиниите си бели защо е така  Thinking
моля ви за помощ, който се е сблъсквал с тези проблеми  Sad

# 487
  • София
А стига бе, и в съдомиялната ли се готви вече #Crazy #Crazy #Crazy

Аз обаче пак с  въпрос: Тъй - намерих отделението за сол, сложих около 1,6 кг сол (една кутия и малко) докато излезе отвън  (иначе няше как да надникна дали е пълно) демек направих всичко поинструкция. Хубаво, ама индикатора ми за сол продължава да мига. Така ли трябва да бъде?  newsm78Не си спомням преди, като нямаше сол дали мигаше или си светеше постояннно Embarassed

Ако се справя със солта, може и да сготвя в съдомиялната Joy

И аз имах подобен странен проблем в началото. Просто напълни още няколко пъти - (след всяка употреба) "до дупка", докато престане да се прави на много знаещо. Н е знам защо първия път гълта много, ама много сол...

# 488

И аз имах подобен странен проблем в началото. Просто напълни още няколко пъти - (след всяка употреба) "до дупка", докато престане да се прави на много знаещо. Н е знам защо първия път гълта много, ама много сол...

Мноого благодаря, и това ще пробвам Peace
Сигурно гълта много много сол, за да се осоли цялата система добре, та после рибата да бъде вкусна и салатата овкусена Joy

# 489
  • София
Сигурно гълта много много сол, за да се осоли цялата система добре, та после рибата да бъде вкусна и салатата овкусена Joy
Joy  Joy  Joy в такъв случай трябва да зареждаме и с олио и оцет!
Още онзи ден споделих с майка ми, че марулите вече се мият в миялната. Разбрала-недоразбрала какво съм й обяснявала, снощи жената ми звъни и ме пита: "Маме, коя е програмата за марули и колко препарат да сложа?"  Joy

# 490
  • Пловдив
Хубаво де, ами пръстта, която е по марулите, тя не е ли опасна за съдомиялната?

# 491
Joy  Joy  Joy в такъв случай трябва да зареждаме и с олио и оцет!
Още онзи ден споделих с майка ми, че марулите вече се мият в миялната. Разбрала-недоразбрала какво съм й обяснявала, снощи жената ми звъни и ме пита: "Маме, коя е програмата за марули и колко препарат да сложа?"  Joy

smile3532
Да  доложа тоя път я напълних докато не започна да "(по)връща", ама пак си светка, но ще наливам докато спре да се прави на умна Crossing Arms Joy

# 492

Ще ме уморите с тези марули. Joy Joy Joy

А между другото не бих ползвала съдомиялната за миене на плодове и зеленчуци-тази вода,примесена със сол(и то не готварска  Mr. Green),и остатъчните нечистотии по филтри и тръби...Не,не... Sunglasses
Всеки има право на мнение,нямам нищо против всеки да си ползва машината както намери за добре. Grinning   Hug

# 493
  • София
В интерес на истината и аз си го мислех, но последните няколко пъти купувам салати и марули, по които няма никаква пръст. Снощи от баба ми получих пресни марули от градината, но са много кални и тях няма да посмея да измия там със сигурност, защото и аз се опасявам от задръстване. Ако решиш да пробваш - накъсай марулата, ако не е пълна с пръст можеш спокойно да подредиш листата й  Peace.
Ванчето, има резон, в това, което казваш! Те хората са казали, че мързела не мори, а мъчи  Embarassed

# 494
 Grinning 

Вени***     Hug

Общи условия

Активация на акаунт