въпрос към имащите съдомиялна

• 121 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Пазарджик/Лондон
Аз имам въпрос към момичетата, които делят таблетката - как го правите?Моята има едно топче по средата и не се сещам как точно да разрежа таблетката newsm78.

# 466
Е, тук и аз се затруднявам с добър съвет.
Аз НЕ деля таблтката.
Тя е направена таква, за де се дозира правилно, а не да се разтуря дозата newsm78
Аелис,
някое от момичетата ще помогне  bouquet

# 467
Наша позната наистина разделя таблетката и при нея има ефект, но и нейната машина е за 6 комплекта.При нас не бих казала че свърши работа Rolling Eyes,ама и нашата е по-голяма Rolling Eyes...Незнам пробвай да разделиш ама за  не толкова замърсени неща, за да видиш дали ще ти върши работа.Колкото до самото делене, перличката не е проблем,делиш покрай нея...
Кажи ни после резултата Peace

# 468
Не деля таблетите на 2, не виждам и смисъл...
Ако смяташ, че за конкретното миене (половин зареждане, леко замърсени съдове и пр.) ти трябва по-малко препарат, просто си вземи гел за съдомиялни. Така би могла да намалиш дозата Peace.

# 469
Аз да дам идея, сигурно знаете де - тия на ширма неща, дето се зацапват най-много, и тях слагам в Мима /съдомиялната ни се казва Мима/. Светват. Е за стъкла на хладилника не съм се сещала.

# 470
Мима ми харесва!
Благодарско за израза Grinning

# 471
  • Пазарджик/Лондон
Аз не смятам да деля таблетката по принцип, но тези дни след ремонта мия всички съдове, а те не са мръсни, само са леко запрашени, и понеже някои момичета споделиха, че делят таблетките реших да пробвам , но в крайна сметка си пуснах цяла Wink.

Дедо ,Beceтo ,Sourcherry - благодаря ви , че ми отговорихте  bouquet!

# 472
# 473
Режа таблетката с нож. Самата перличка се отделя от таблетката и също се реже с ножа. Лесно става. Сетих се също, че може и с ръце направо да се счупи на две. Но пак зависи от таблетката, защото някои са по-твърди.

# 474
И друг път съм го споделял: Мой приятел си трошеше таблетките в хаванче и после си ги дозираше на око.
Що не пробвате Mr. Green
Не бе, не се заяждам, само ми е смешно - ако са ви неудобни като доза, вземете си прах или гел.
А ако спестявате - какво?- от 20 стотинки на едно пускане, ги намаляте наполовина? Laughing

# 475
Дедо, когат' си купих миялната преди няколко години, тъй ми каза една позната - чупела ги на две. И затуй и аз тъй. Кво спестявам - не знам.
Имам въпрос.
Ако пускам от програмата за намокряне, после ще продължи ли следваща програма за измиване, или ще трябва като спре мокренето, да пусна другата програма? Дали ме разбрахте newsm78? Става въпрос за ей това последното:

# 476
  • София
Поли, на моята миялна (Candy) това последното е програмата за плакнене, абсолютно същата картинка. При мен плакне и спира  Peace. Използвам я само, когато не ми е пълна машината и предстои да я дозаредя, за да не се спича мърсотията по съдовете. О, така си измих и марулите вчера.

# 477
Вени, и аз понеже не я пускам всеки ден, та затова питам. Значи като свърши, пускам програма за миене. Колко и е времетраенето на твоята?

# 478
  • София
Моята е много кратичка - около 5 минутки е и плакне със студена вода. Да ти кажа честно, почнах сега лятото да я ползвам по-често, защото сме само двамата с мъжа ми и по-бавно ми се пълни цялата машина, притеснявах се да не се вмирисва. Като изплакне спира, пък после може чаааак на другия ден да добавя съдове и да пусна на същинско миене.

# 479
И аз нещо такова си мислех - десетина минути. Ще взема да я пусна при следващото миене и ще си я засека.

Общи условия

Активация на акаунт