въпрос към имащите съдомиялна

• 121 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
kalinikol, мерси  Hug
Дедо може да ни се смее, но от утре сме на марули  hahaha!

# 451
казах вече: радвам ви се  bouquet
марулите са добра салатка

# 452
По въпроса с марулките, само не разбирам не се ли задръства машината newsm78

# 453
Гледах едно предаване - един готвач зави сьомга и подправки в алуминиево фолио и го сложи в съдомиялната на 70 градуса заедно с мръсните съдове. Твърдеше че по този начин рибата ставала страхотна  Mr. Green Не оставало миризма от препарата в рибата, съдовете се измивали, кеф...

# 454
Не, разбира се! Laughing Laughing Laughing
Остава миризма от рибата в препарата!
Баси предаването, баси готвача

# 455
Не бе Дедо, предаването беше сериозно - по Фиеста ТВ. Виж и в гугъла колко много рецепти излизат, аз сега проверих. Ето една http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,145.msg499.html#msg499

Фолиото изолира и не прониква нищо.

# 456
Не ме карай да се смея отново.
Рецептата е достатъчно шантава и без препарат.
Чакай, чакай - ти наистина ли й се вързваш Crazy

# 457
А стига бе, и в съдомиялната ли се готви вече #Crazy #Crazy #Crazy

Аз обаче пак с  въпрос: Тъй - намерих отделението за сол, сложих около 1,6 кг сол (една кутия и малко) докато излезе отвън  (иначе няше как да надникна дали е пълно) демек направих всичко поинструкция. Хубаво, ама индикатора ми за сол продължава да мига. Така ли трябва да бъде?  newsm78Не си спомням преди, като нямаше сол дали мигаше или си светеше постояннно Embarassed

Ако се справя със солта, може и да сготвя в съдомиялната Joy

# 458
неее Joy
напускам темата, преди да си предложила да изкъпем патето вътре!

# 459
  • София
Това със сьомгата ме изненада и развесели  Joy! Снощи казвам на мъжът ми, че ще мия вътре марулите и той ме попита дали ако сложа три яйца ще ни направи и омлет  Mr. Green. Явно въпросът е резонен  Joy.

неее Joy
напускам темата, преди да си предложила да изкъпем патето вътре!
Дедо, стой, не ни напускай! Ти си капката трезва мисъл в света на миещите и готвещи в съдомиялна жени   bouquet!

# 460
  • Плевен
Хубаво, ама индикатора ми за сол продължава да мига. Така ли трябва да бъде?  newsm78Не си спомням преди, като нямаше сол дали мигаше или си светеше постояннно Embarassed
Измий  веднъж съдовете в нея и ще изгасне лампичката за сол.

# 461
С тази сьомга-убихте рибата hahaha много им се радвам на такива изцепки
Beceтo,съдомиялната не се задръства -аз не слагам готова нарязана и овкусена салата а само отчупени листа Rolling Eyes

# 462
Хубаво, ама индикатора ми за сол продължава да мига. Така ли трябва да бъде?  newsm78Не си спомням преди, като нямаше сол дали мигаше или си светеше постояннно Embarassed
Измий  веднъж съдовете в нея и ще изгасне лампичката за сол.
Тц, не изгасва newsm78

# 463
  • София
Чили, пробвай да я рестартираш  Mr. Green, в смисъл да я изключиш за малко от електрическата мрежа.

# 464
точно така
Дай й един шът-даун и провери дали е затворен добре резервоарът със сол.
Да не е останало някое едро парче и капачката да е недонавита/каква дума/ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт