въпрос към имащите съдомиялна

• 122 157
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
балгодаря ви момичета  bouquet

# 166
  • Пловдив
и аз да се пъхна тук с едно питане-разстоянието за монтаж на съдомиялна ни е 60 см, като от страната която е водата и канала има комин-въпросът ми е може ли да се сложи миялна 60 см или трябва да е 45 , понеже четох че отзад не трябва да има нищо -тоест трябва да остане място отстрани за изводи за вода ли?
объркано обясних, опитах се да намеря инструкция за монтаж, но не се ориентирах много

Спокойно можеш да си вземеш 60 см. изводите за вода са отзад, така, че няма да ти пречи нищо отстрани.

# 167
Нашата съдомиялна е на 10г. и мие перфектно.Никога не мия предварително,не плакна съдовете.Имам програма за плакнене и втората вече мие с препарат.Мия винаги на най-дългата програма с изплакване.Ползвам калгонит,таблетки или прах,различно,но съм доволна.

# 168
Да използвам темата и аз да попитам. Моята е малка Електролукс. Мие страхотно и съм много доволна. Само дето си изгубих упътването и не знам тази екопрограма за какво е. Гледам че е за 160 минути, но каква й е идеята? Какво прави? Какви съдове трябва да се мият на нея?

# 169
  • София
Ами тя си е нормална програма , но я дават че пести ток и вода . Не знам как понеже е най - дългата , но явно нещо са засичали производителите. Аз си слагам всичко като мия на нея, както при  другите програми, но я ползвам само на отложен старт за през ноща. Много е дълга и нямам нерви да я чакам . Дано да съм ти била полезна.

# 170
Благодаря ти. Питах защото онзиден реших да я пробвам и не забелязах да е измила съдовете по-добре отколкото кратката програма например.

# 171
# 172
Здравейте, купих си съдомиялна машина Zanussi ZDS 104 и понеже няма инструкции на български език, ако някой ползва подобна съдомиялна машина Моля за малко информация за използването на програмите и въобще за начина на използване?

# 173
  • Русе
Да използвам темата и аз да попитам. Моята е малка Електролукс. Мие страхотно и съм много доволна. Само дето си изгубих упътването и не знам тази екопрограма за какво е. Гледам че е за 160 минути, но каква й е идеята? Какво прави? Какви съдове трябва да се мият на нея?
Предназначена е за ползване през нощните часове,по-малко шумна е и наистина е енергоспестяваща.

# 174
  • София
Здравейте, купих си съдомиялна машина Zanussi ZDS 104 и понеже няма инструкции на български език, ако някой ползва подобна съдомиялна машина Моля за малко информация за използването на програмите и въобще за начина на използване?

Ето ти инструкция за употребата на миялна машинаZanussi ZDS 104 , но на руски език.  Rolling Eyes
Дано се ориентираш малко по-лесно, отколкото на друг език.
Виждам, че и в Техномаркет ги продават. Попитай и там за инструкция на български. Не може да я нямат преведена. Peace

# 175
  • София

Най -лесно е да се обадиш на магазина , от който си я купила и да им кажеш да ти изпратят по имеила. Те са длъжни да ги продават с инструкции на български, но обикновенно се правят на ударени и ако не си поискаш не дават. Аз  като купувах мойта си поисках и ми дадоха разпечатана.

# 176
  • Пловдив
Колко често почиствате миялните и с какви препарати?

# 177
  • Балчик
На около 2 месеца я пускам празна на 70 гр програма с препарат Меглио. На около 6 месеца я глезя с препарат за почистване на съдомиялни- просто ей така, за всеки случай и чиста съвест, а не че съм сигурна в особеното действие на препарата. И периодично пак с Меглио и гъба минавам уплътненията и отстрани на вратата. Филтърът почиствам на около 10 пускания на миялната- по- малко няма нужда, нищо няма по него. Под металния филтър мия с Меглио на 2 месеца. Сега обаче машинката я ползвам на 3-4 дена веднъж и почистването е малко-по-рядко. Обаче дори и да не я ползвам миенето на 70 гр веднъж на 2 месеца го правя профилактично.

# 178
  • Добрич
Джемма, този Меглио някакъв специален препарат ли е ? Или праха/ гела ти за миене?
Мерси!   bouquet

# 179
  • София
Аз също ползвам Меглио или специализирания препарат за профилактично почистване на Калгонит. Правя тази процедура веднъж на месец, месец и половина. В началото, когато си купих миялната, почиствах филтрите й след всяко ползване, но това си беше престараване от моя страна, защото определено не е необходимо  Joy.

Джемма, този Меглио някакъв специален препарат ли е ? Или праха/ гела ти за миене?
Мерси!   bouquet
Меглио е обезмаслител. По препоръка на сестра ми, в последно време обаче купувам Астониш и като че ли съм по-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт