въпрос към имащите съдомиялна

• 122 807
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Аз личноползвам препарата за почистване на "Кларо" за перални и съдомиялни. Една опаковка е около 4лв и го ползвам на 2-3  месеца веднъж.

# 616
  • Стара Загора
От къде го купуваш това Кларо.

# 617
В Пикадили - Сити Център съм виждала цялата гама на Кларо. Аз лично не ги харесвам.

# 618
  • Варна
От къде го купуваш това Кларо.
Пикадили и Бурлекс за Варна.
В Пикадили - Сити Център съм виждала цялата гама на Кларо. Аз лично не ги харесвам.
А ти какво ползваш? Тези течните на Сомат и Калгонит пък аз не ги одобрявам. Confused

# 619
  • Плевен
Да разбирам ли, че препаратът за почистване на миялната става и за пералнята?

# 620
А ти какво ползваш? Тези течните на Сомат и Калгонит пък аз не ги одобрявам. Confused
За почистване на съдомиялната купувам само Калгонит, струва ми се далеч по-качествен от Кларо Peace.
Не че и Калгонит е супероригинален, но поне машинката светва Grinning.

# 621
  • София
А на колко време се "чисти" с препарата?

# 622
Ами на 2-3 месеца, по съвет на Дедо Hug.
Преди ползвах препарата всеки месец.

# 623
  • Варна
Да разбирам ли, че препаратът за почистване на миялната става и за пералнята?
Този на Кларо - да. Има подробно упътване как се ползва в единия и другия случай.
и аз на 2-3 месеца чистя

# 624
  • Sofia
На упътването на моята миялна пише на 3 месеца.

# 625
Ако я ползвате през седмица, може и да не я почиствате. Laughing
Основното е колко често я пускате. Ако е всеки ден - на 2-3 месеца.
Това трябва да се пише в упътванията.

# 626
  • София
Моята ще чукне 3 месеца на 4.11, значи и е време. Пускам я всеки ден, с малки изключения.
Благодаря  bouquet

# 627
Здравейте!Искам да си взема голяма съдомиална машина,при положение,че в домакинството сме двама души ще измива ли добре съдовете ако са малко? newsm78Всички ли големи машини имат функции 1/2 зареждане/работа/ или някои модели?Говоря за големият клас 10-12 комлпекта!Благодаря!

# 628
  • Русе
Здравейте!Искам да си взема голяма съдомиална машина,при положение,че в домакинството сме двама души ще измива ли добре съдовете ако са малко? newsm78Всички ли големи машини имат функции 1/2 зареждане/работа/ или някои модели?Говоря за големият клас 10-12 комлпекта!Благодаря!
  Не всички машини имат 1/2 зареждане.
Иначе голямата машина мие в пъти по-добре от малката,няма значение,че е напълнена с малко съдове,дори напротив,ако са по-рехаво наредени се измиват чудесно.
Хубаво е ако имате възможност да изберете модел с допълнителни "душове"  в дъното на вътрешния корпус.

# 629
  • София
Любака2, не всички имат 1/2 зареждане, моята няма. Трябва да го има указано на табелите в магазина. Иначе няма проблеми, че ще измива малко съдове, добре ще ги измива.
И ние бяхме двама, когато си правихме кухнята, съдомиялната тогава я пускахме 1-2 пъти седмично и то ако съм сготвила повечко неща. Обаче впоследствие станахме трима и сега я пускам всеки ден, понякога и по два пъти.  Mr. Green Определено обаче не съжалявам, че си сложихме съдомиялна за 12 к-та, по-малка просто не би ни вършила работа.

Общи условия

Активация на акаунт