въпрос към имащите съдомиялна

• 122 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Именно, аз готвя всеки ден и като знам как я тъпча моята, ужасТ. Тази малката ми е като кукленска.

# 121
  • София
Малките съдомиялни са за 4 комплекта или за 6.
Не мият по-лошо от големите.  Peace
Разликата е в броя на съдовете, които се поставят в тях.
Аз имам малка Мидеа, за 4 комплекта, на вилата и се справя успешно с миенето на съдове за 6 човека наведнъж.
Нямах място за вграждане и я сложих на един от кухненските шкафове.

# 122
Момичета, а някоя от вас има ли миялна машина /евентуално вградена/ с марка Миеле и доволна ли е от нея? Имам предвид те са известни с пералните си машини, сушилните също са супер, но дали при съдомиялните също са номер едно?

# 123
  • София
Миелето във всичко са с класи над останалите, няма начин и съдомиялните им да не са им най-добрите на пазара.

# 124
Миелето във всичко са с класи над останалите, няма начин и съдомиялните им да не са им най-добрите на пазара.
  Аз и от прахосмукачките им съм доволна  Peace

# 125
  • Пловдив
Момичета има ли доволни от малките съдомиялни. В бокса място за голяма няма. Харесала съм си една на АЕГ, но чувам мнения, че малките не се справят добре. newsm78
Аз имам малка АЕГ - за 6 комплекта. Много съм доволна слагам и големи тави и тенджери вътре . Ако ще купуваш АЕГ гледай да е правена в Швеция ,а не в Испания ,защото като купувах моята имаше  и испанска АЕГ .Цената на шведската е малко по скъпа но качеството е доста по-добро .

# 126
  • Sofia

Аз имам малка АЕГ - за 6 комплекта. Много съм доволна слагам и големи тави и тенджери вътре . Ако ще купуваш АЕГ гледай да е правена в Швеция ,а не в Испания ,защото като купувах моята имаше  и испанска АЕГ .Цената на шведската е малко по скъпа но качеството е доста по-добро .
И пускаш съдомиялна с една голама тава  newsm78 не зная друго дали се събира. Аз една тава я слагам в едната кошница на моята а в другата кошница си слагам чинии, чаши и т.н. Ако имам една кошница то трябва да пускам по няколко миялни на ден. Не си струва просто. А за марката няма спор добри са Шведските.

# 127
  • Пловдив
Редя си чиниите и отгоре върху тях слагам тавата има достатъчно място върху чиините да се сложи тава , тиган, касерола  -един път на ден за 4 членно семейство е напълно достатъчно. Пускам я на еко програгамата измива идеално

# 128
  • Пловдив
.

# 129
  • Sofia
Редя си чиниите и отгоре върху тях слагам тавата има достатъчно място върху чиините да се сложи тава , тиган, касерола  -един път на ден за 4 членно семейство е напълно достатъчно. Пускам я на еко програгамата измива идеално
Е добре щом ти стига местото. Значи на мен малките миялни не са ми достатъчни. Може би повече цапаме, знам ли Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 22:47 от ivben

# 130
Всеки ден пускам пълна съдомиялна, понякога пускам и втора.Малка  нямаше да ми стига и на мен.

# 131
Момичета, благодаря ви за отзивите! Струва ми се, че е по-добре с малка отколкото с никаква. LaughingНяма място за голяма и това е.
mdonkova ,   bouquet. И аз предпочитам да е шведска, но тук предлагат само един вид малка АЕГ и въобще не обърнах внимание къде е правена.  newsm78 Ще го разуча този въпрос. Вашата от къде си я купихте?

# 132
  • Пловдив
От Техномаркет ,   bouquet гарантирам че ще останеш доволна от шведската АЕГ

# 133
  • Sofia
Всеки ден пускам пълна съдомиялна, понякога пускам и втора.Малка  нямаше да ми стига и на мен.
И аз така. Днес съм пускала две.

# 134
И аз да се запиша да следя, че съм в процес на избор, а нищо не разбирам от този вид уред.

Общи условия

Активация на акаунт