въпрос към имащите съдомиялна

• 122 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
това цилиндрично кошче е филтъра,там се събират "боклуците" от съдовете,а таблетката си я пускаш произволно на дъното,а тази друга кошница за която пишеш сигурно е за приборите Peace

# 151
Някой има ли съдомиялна NEO? Споделете мнения за нея моля. Гледах този модел http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09029378

# 152
  • Варна
Изплаквам през(дварително.
Ползвам хапчета 5 в 1-предимно Бравекс.
Мие на средно дългата програма, със сушене.
Елекстролукс е нашата машина.
Доволна съм.

Само че май имало някакви ароматизатори за миялните....Бях среднала нещо по темата някъде....

# 153
Изплаквам през(дварително.
Ползвам хапчета 5 в 1-предимно Бравекс.
Мие на средно дългата програма, със сушене.
Елекстролукс е нашата машина.
Доволна съм.

Само че май имало някакви ароматизатори за миялните....Бях среднала нещо по темата някъде....
Да, има едни на Апта - на лимон или портокал миришат. Към 4-5 лв. са и доста време траят

# 154
Здравейте, харесала съм си модел MIDEA WP-5GW SILVER моля ако някой ползва този модел или има отзиви от познати да каже 1-2 думи за нея, ще съм много благодарна  Hug

# 155
  • Плевен
А някой да знае има ли препарати за почистване на миялна, знам ли - нещо с което да я пусна празна без съдове? newsm78 Нужно ли е да го правя? Thinking

# 156
А някой да знае има ли препарати за почистване на миялна, знам ли - нещо с което да я пусна празна без съдове? newsm78 Нужно ли е да го правя? Thinking
Да, има на калгонит и сомат едни шишенца - пуска се празна само с тях вътре, но не бива да се прави по-често от два-три месеца.

# 157
  • Плевен
Благодаря. Значи веднъж на три месеца да я пускам с едно такова шишенце?

# 158
Да, то е написано там - изваждаш капачката и го обръщаш в кошничката за прибори и на най-високата температура миеш.

# 159

Има да, две- три фирми предлагат.Сомат и Калгонит са с най - наситени аромати според мен. Много съм доволна  Peace.

# 160
  • Варна
Хм, какви неща се научават. Ще взема да си купя и аз.

# 161
  • Бургас
момичета помогнете ми , изчетох от първа страница до последна и не можах да намеря отговор, от 2 дена имаме миялна като я заредя и пусна след цикъла на миене капака където поставям таблетката е отворен така ли трябва да е и съдовете са леко влажни ( ще сложа допълнително гланц ) нали така

# 162
  • Варна
и аз да се пъхна тук с едно питане-разстоянието за монтаж на съдомиялна ни е 60 см, като от страната която е водата и канала има комин-въпросът ми е може ли да се сложи миялна 60 см или трябва да е 45 , понеже четох че отзад не трябва да има нищо -тоест трябва да остане място отстрани за изводи за вода ли?
объркано обясних, опитах се да намеря инструкция за монтаж, но не се ориентирах много

# 163
  • Добрич
момичета помогнете ми , изчетох от първа страница до последна и не можах да намеря отговор, от 2 дена имаме миялна като я заредя и пусна след цикъла на миене капака където поставям таблетката е отворен така ли трябва да е и съдовете са леко влажни ( ще сложа допълнително гланц ) нали така
Да, капачето е отворено накрая.
Относно влажността на съдовете, не мога да ти помогна. Аз имам допълнително гланц, на степен 3 ми е, моите излизат сухи. Не ползвам таблетки, а отделно гел, гланц и сол.
Важно е също така да не отваряш машината веднага след като приключи, а да изчакаш да речем 30 минути.

# 164
  • Плевен
Да, капачето е отворено, защото е паднала таблетката. Ако са ти влажни съдовете, отвори машината да постои така около час. Всичко ще изсъхне и тогава вади съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт