/ЯНУАРИ/ Виелици бушуват, снегове въртят се, мами се вълнуват, бебчета роят се

• 13 914
  • 315
  •   1
Отговори
# 105
Честито на мама Асиди  bouquet  bouquet  bouquet

Морги, а ти в коя болница роди?

Момичета, аз да ви се оплача малко. Днес бях в болницата, трябваше да с евидя с професора да уточним дата за секциото и аз чинно и послушно отивам в 12.00 за запис на тонове, говоря с доцентката дето ме следи и тя ми вика "Ела да ти направя запис на тоновете и да те видя на ултрасаунд и отивай при професора да се разберете, кога ще е секциото". Гледаха ми тоновете и ми обясняваха, че на девойката вече й е тясно вътре, трябва да излиза и така.... Взимам си аз тестето с изследванията и марш на 3тия етаж при професора да се разбираме. А той тъкмо излиза от операция и леко нервен един такъв. ВЛизаме в кабинета, изчакваме го (за уточнение бях с мъжът ми) и той идва, разлиства ми изследванията и вика "Ами то най- добре другата седмица към края. Ще говоря с колежката (демек доцентката дето ме следи) и ще го определим" И аз съвсем шашната питам "Ама нали вие ще ме оперирате", а той "Ами най вероятно Да". Е съвсем се  #Crazy #Crazy #Crazy И аз питам "А какво означава най- вероятно?" и той "Ами ако сме живи и здрави, то може на мен да ми се случи нещо, може на теб да ти се случи нещо...." и аз момичета онемях newsm78 newsm78 Shocked Shocked
Качвам като послушно момиче всички изследвания на доцентката и й обяснявам какво ми е казал, а тя "Е той какво има да говори с мен, аз каквото е трябвало съм го направила".
Е да ви кажа честно аз съвсем се изумих, това нормално ли е според вас. Да не говорим, че съм се подплашила като гърмян заек:Ами ако ми откаже. Аз само заради него съм се набутала в тая безумна болница, сега ако трябва някакви непознати лекари да ме режат аз съвсем ще лудна.... Да не говорим, че едвам едвам всех да привиквам с безумните условия на МД.

# 106
Честито на новите бебчета и щастливи майчета!
Това със секса съм го пробвала и работи. Като преносих Маги вече намах търпение да раждам и изчетох какво ли не. Та в крайна сметка три вечери подред секс и родих успешно. Може би му е било дошло времето, но като отидох на последната консултациа, която беше на термина и доктора ми каза, че нямам никакво разкритие и ще се видим след една седмица пак и аз ревнах, че немога повече. Прибрах се и голям рев ударих на мъжа ми и той се смили над мен, преди се страхуваше малко да не направим беля. Така че от моят опит мога да кажа че работи. Засега не смея, зашото не искам още да раждам, малко ми е раничко.
За възглавничките не е необходима такава. Аз почнах да и слагам след 1,5 година а и тя без това не спи на нея, върти се из цялото легло.
Морги, не се претеснявай, продължавай да предлагаш и постепено ще се нормализира. Кърмата се стимулира от търсенето и ако си дотатъчно упорита ще успееш. Успех!
vickygeleva Аз също имам ужасни киселини още от 6 месец и доктора ми беше казал да пия "Ранитидин", жсеки ден преди лягане. Аз обаче не смятам че трябва да се тъпча толкова много с хапчета и пия по 1 само когато положението е много нетърпимо, през другото време вземам едни безобидни хапченца, които ми помагат донякъде, или пия ябълков сок или както е казала МИА ябълка помага.

# 107
Sallys, тия лекари са за трепане всичките, вместо да те успокои че всичко ще е ок, той ти пълни главата с тревоги. аз пък съм се шашнала, понеже ще раждам в Майчин дом Варна а от вчера върви по новините репортаж за момиче което е родило там секцио със спинална упойка и  е в кома от година и половина.предозирали са и упойката. момичето дори не е виждало детенцето си. и сега роднините и съдят болницата за няколоко милиона лв, за лечение в Израел. а май е било оперирана от шефа на болницата, при който аз ще раждам #Crazy #Crazy  Ужасна история, съжалявам ако съм Ви уплашила  Cry Cry Cry Cry Cry
Дано не стават повече такива грешки  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 108

Jovana при Д-р Георгиева, аз цяла бременност съм била при нея и и имам доверие. Исках  да ме извика като е нощна някой ден и да се свършва, но уви никак не фен на предизвиканото раждане и аз още съм си малък кит. Иначе измих вчера прозорците само от вътрешната страна и щорите, както и лъснах цялата стая и ........ чакам резултата:)

Taila раждането ебило при Д-р Байлерян, има няколко теми във форума по въпроса... но не искам да задълбочавам темата, такива случаи е имало на всякаде и се надявам да ни е писано да излезем здрави с бебчетата от болниците Praynig

# 109
Добро утро и от нас, ехоооооооооо къде сте всички? Rolling Eyes

# 110
Здравейте от мен : Simple Smile
Салис, не се притеснявай няма значение кой ще те оперира, те са доктори и си разбират от работата, аз изцяло имам доверие на френските доктори тук, те изпипват и най малките подробности, сигурно няма да ме оперира моят доктор но който и да е съм спокойна.Сега отивам на консултация после ще докладвам Simple Smile

# 111
  • Карлово
Добро утро!
Нямах нет от вчера,но пък има още едно бебче
Мама Matza83 е родила вчера момче Борислав, 3550/50.Да й е честит!

# 112
Taila раждането ебило при Д-р Байлерян, има няколко теми във форума по въпроса... но не искам да задълбочавам темата, такива случаи е имало на всякаде и се надявам да ни е писано да излезем здрави с бебчетата от болниците Praynig

И аз съм на това мнение. Аз също съм при Яков и като се записвах на консултация още в началото доста изчетох за него и за майчин дом. Не трябва да се тревожиш, трябва да си позитивно настроена когато дойде момента. Никой не е застрахован от такова вещо където и да е, но не трябва да раждаш с такава нагласа. По добре мисли за срещата с бебчо, че почти не остана.

Момичета как сте с депресиите? Аз от три дена рева и милото се чуди как да ме успокои. казват че има и след родилна депресия - представям си тогава какво ще е .

# 113
Здравейте! Grinning

Честита рожба на Matza83!  bouquet

Имаме и рожденичка, честит празник на Евито!  bouquet
Много здраве и успехи! Heart Eyes

Така ми се искаше и моята дъщеря да е козирог Simple Smile

# 114
Добро утро!
Нямах нет от вчера,но пък има още едно бебче
Мама Matza83 е родила вчера момче Борислав, 3550/50.Да й е честит!
Да и е жив и здрав мъжа, много весело детство му пожелавам.

# 115
м/у другото и моят термин наближава, горе долу съм посъбрала сака, но ми казаха да взема олио? Аз с баткото си спомням че го мажех със зехтин преварен на водна баня, сега дали да не купя бебешко олио или да нося обикновенно.?

# 116
Честит Борислав на Matza83!Да е жив,здрав и много послушен!!!
За олиото - аз взех да мажа Борис с Чико и на третия ден като взе да се изрива това дете,та смених и прахта за пране и го мажа с преварен зехтин.Всичко изчезна.

# 117
Честит Борислав на Matza83!Да е жив,здрав и много послушен!!!
За олиото - аз взех да мажа Борис с Чико и на третия ден като взе да се изрива това дете,та смених и прахта за пране и го мажа с преварен зехтин.Всичко изчезна.
А сега какъв прах ползваш?

# 118
Ариел,от обикновенния,без омекотител,без нищо.Всичките засегнати зони се оправиха.

# 119
Здравейте! Grinning

Честита рожба на Matza83!  bouquet

Имаме и рожденичка, честит празник на Евито!  bouquet
Много здраве и успехи! Heart Eyes

Днес никой не пише.Усеща се,че повечето мами родиха.

Общи условия

Активация на акаунт