/ЯНУАРИ/ Виелици бушуват, снегове въртят се, мами се вълнуват, бебчета роят се

• 13 921
  • 315
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!  Hug

ЧЕСТИТ БОРИСЛАВ НА МАМА МАЦА83!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!
   bouquet 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕВИТО! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО РАДОСТ, УСПЕХИ И ПЪЛНА КЪЩА С ДЕТСКИ СМЯХ!!!
  Hug Hug

Sallys, родих в Майчин Дом. Истината е, че като цяло съм доволна. Още повече, че бях сама в стая след това и бебето беше при мен.  Heart Eyes Ти не се тревожи излишно, всичко ще мине както трябва!   Hug

vickygeleva
, за киселините аз пиех сода за хляб, но за цялата бременност ми се е случвало не повече от 7-8 пъти. Иначе другото момичетата са ти го казали.  Simple Smile

Аз бях взела козметика на Клоран. Още на втория ден, след като се прибрахме, дупето на Мия започна да се обрива, даже на едно място почти стана раничка. Казах на педиатъра и тя ми препоръча да си взема българския "Бочко" срещу подсичане. Страшно съм доволна! След трето-четвърто мазане започна да се подобрява положението и за 2 дена всичко изчезна.  Grinning  Сега си го ползвам него.

Така ми се искаше и моята дъщеря да е козирог Simple Smile

Аз пък много исках да е стрелец и то така си стана.  Heart Eyes Сега татко й да му мисли с две стрелкини вкъщи как ще се справя!  Mr. Green Та идеята ми е, че за момиче стрелец, хич не е лошо, ще видиш!  Wink Само търпение му е майката!  Hug Hug
Филипа, много е кофти това с разранените зърна.  Confused Понеже и аз имах същия проблем, още от болницата ми препоръчаха Геритамакс (мисля, че така се казваше), много помагало. Успех и на теб, дано не се наложи да се откажеш.  Hug  Peace

Аз съм решила днес да робвам само с кърма да я храня, колкото често поиска. Така ще видим дали е достатъчно и как ще се справим. Стискайте палци!

Хубав ден на всички!!!  Grinning

# 121
  • Бургас
Здравейте момичета,аз пак с моето чистене  Rolling Eyes досега с това се занимавах.
Предизвиквам бебо да се реши вече да се видим ,ама той явно е свикнал да го лашкам постоянно  Mr. Green

Честито на новата мама,да и е жив и здрав сина!

Честито и на Евито,нека на финала да получи най-хубавият подарък,а именно здраво бебче и
нормално и безболезнено раждане!!

minion4е ,ти не беше ли от Бургас?Къде ще раждаш?

vickygeleva  ,права си много мами родиха и сега форумчето е малко по-празничко,но ще се напълним пак като родим всички и свикнем с режимите на бебоците.  Peace

Пожелавам хубав ден на всички.   bouquet
Надявам се това да са най-студените дни тази зима  Thinking

# 122
Здравейте!  Hug

ЧЕСТИТ БОРИСЛАВ НА МАМА МАЦА83!!! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!
   bouquet 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЕВИТО! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО РАДОСТ, УСПЕХИ И ПЪЛНА КЪЩА С ДЕТСКИ СМЯХ!!!
  Hug Hug
Филипа, много е кофти това с разранените зърна.  Confused Понеже и аз имах същия проблем, още от болницата ми препоръчаха Геритамакс (мисля, че така се казваше), много помагало. Успех и на теб, дано не се наложи да се откажеш.  Hug  Peace

На мен ми се върти, че се казваше ГЕРМАСТАН, много помагало за разранени зърна. Пожелавам ти успешно кърмене, стискам палци  Peace

И аз родих в Майчин дом и съм много доволна, много е добро отношението на персонала  Mr. Green но базата е ужасна, храната също  ooooh!

# 123
 Closeписах, и ми заби компа!

Морги, щом казваш, че ще съм доволна от момата-стрелец, склонна съм да ти вярвам Grinning
Исках само да ти кажа да не очакваш от първият ден да ти се увеличи кърмата от храненето на поискване, това да не те отчайва, ще трябва повечко време, дано имаш търпение Hug
Ама това и другата мацка ще ти го обесни.

Аз нямам намерение да се поддавам на болката, ще си кърмя, явно оная вечер ми се замъгли здравият разум, а и факта че преди нямах проблеми съвсем ме обезкуражи.
Сега съм по-добре, мажа се с Лансинох, чист ланолин е и не е нужно отмиване, струва си парите.
Другото мазило наистина е Гармастан, но той се отмива, а когато имаш проблем със зърната/рагади/, всяко миене с вода доизсушава кожата и става съвсем кофти положението.

# 124
Привет и от мене Laughing

Честити рожби на родилите мами.Да растат здрави и умни и да ви даряват с безброй щастливи усмивки   bouquet

Да споделя нещо и аз:снощи къде 3 посред нощ за първи път се събудих от болезнена контракция,която продължи около минута.Беше една единствена:)Явно бебо не иска да излиза още.Днес съм решила,че е време да изгладя всички дрешки и да ги подредя:)

Някой чувал ли е нещо за мама Камелия от Варна.Покри се сериозно това момиче:)Термина и беше за 3-4.01.2008г.

А аз ако остискам до термин 15.01 и бебо се роди тогава край на моя рожден ден,който е на същата дата Joy

Хубав и спокоен ден на всички:)

# 125
  • Варна
Здравейте,
Честито на новите мами!! Да са им живи и здрави дечицата!

Филипа за зърната много помага и дефламол, но той също трябва да се отмива. Аз също имах подобен проблем и правех почивки, едно или две хранения се цедях и давах от шише, незнам дали е правилно, но това ме спаси както казваш ти да не ми се замъгли съзнанието. А така и виждах горе-долу колко кърма изпива дребната. Аз си мисля че това с разраняването освен от неправилно захапване си е и до тип кожа, аз съм с доста чувствителна. Предполагам че и този път ще е така. А за Ласинокса, колко парички е сега помня че миналия път беше много скъп или на мен така ми се видя. Търсих и чист ланолин по аптеките, но казаха че вече нямало.

# 126
от Бургас съм, ще раждам тук, след много чудене си ангажирах акушерката с която раждах първият път. Имам колежки които родиха в Сливен и Варна, много са доволни, но в тези зимни условия не мисля никъде да пътувам. Особено след репортажите от петолъчката през последните дни newsm78. Честно казано много ме е страх, не знам точно от какво, но изпитвам някакъв страх от неизвестното. Вие как се чувствахте няколоко дни преди термина. Това непрекъснато очакване вече започва да ме изнервя и си го изкарвам на малкия, после разбира се много съжалявам.

# 127
Привет и от мене Laughing

Честити рожби на родилите мами.Да растат здрави и умни и да ви даряват с безброй щастливи усмивки   bouquet
Хубав и спокоен ден на всички:)

# 128
Добър ден и от мен.
Честито на мама Маца83.Да е жив и здрав малкия Борислав.И да слуша мама и тати. smile3525Честит рожден ден на Евито.Пожелавам здраве,щастие и в най-скоро време да гушне малкото си съкровище. newsm51 newsm59

# 129
Честит бебок на мама Маца 83 да и е жив и здрав. ЧРД и на Евито! newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525
Незнам това какво е обаче и мен ме е страх, но пък искам вече да си видя бебчето. Немога да спа по цяла вечер, заспивам около 8 сутринта и спа до 11 наобяд, а напоследък постоянно ме сърби тялото казаха ми че е от нерви, помага ми само топъл душ. само през ноща се къпя около 3-4 пъти.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 130
Добър ден и от мен.
Честито на мама Маца83.Да е жив и здрав малкия Борислав.И да слуша мама и тати. smile3525Честит рожден ден на Евито.Пожелавам здраве,щастие и в най-скоро време да гушне малкото си съкровище. newsm51 newsm59

# 131
  • София
Филип@, и аз с малката имах рагади - направо звезди виждах посред бял ден /буквално!/ докато засучеше. Даже ми се струва, че зърното ми е леко променено и до момента. Свекърва ми ме намаза с масло и проблемът се реши много бързо. Естествено, трябва да се отмива преди кърмене. Ако не се пребориш скоро - пробвай.

Честито на мама Маца83! Всичко най-хубаво й желая!

Евито, ЧРД! Много здраве, щастие и любов ти желая и за подарък - най-сладкото бебче на света!

# 132
Илияна, може и от типа кожа да е, ама след като първият път, при това неопитна, нямах никакъв проблем, за това сега мисля че е само от захапването.Май толкоз може да си отваря детето устата, знам ли Rolling Eyes

Лансинох-а го ползвах и предният път, но си бях взела голямата туба.Тогава почти не се мазах и за да не му изтече срока на годност го подарих на една приятелка, която роди.Седмица след това установих, че пак ще ми трябва след 9 месеца Grinning
За това сега си взех малката разфасовка, реших че и сега няма да се мажа, ама се оказа че съм се набутала, защото тя е 10гр, струва 15лв и аз вече я измазах.А голямата е 56гр и струва около 28-30лв.
Ето им сайта:http://www.lansinoh.co.uk/LanolinInfo.php

Debi, мерси, ще пробвам.За краве масло говориш, нали?
Аз и един друг трик знам, ама се побутвам.В черупка от орех се слага малко позахаросан мед и си вкарваш зърното, пробвалите казват че помагало.Ама си трябва време Rolling Eyes

# 133
  • Толбухин
Честит рожден ден Евито и бебок на Маца 83.
Ето го моя бебок в деня на изписването: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199491&photo=12
От кърмене и цедене нямам време да влизам във форума и да ви чета и пиша.  Embarassed
Илияна на Вава на мен акушерките ми казаха че Дефламола разлигавял зърната.Аз използвам Гермастан няма мириз и се отмива.Може да се ползва много добре измита мас-изхранва много добре зърното и няма нужда да се отмива.  Peace
Аз използвах Пенатената серия,но се изринахме и сега го омазнявам с преварен зехтин-мериши ми на салата  Laughing

# 134
Честита рожда на matsa83: Да е жив и здрав малкия Борислав и да радва мама и тати

Честит рожден ден Ewito: Желая ти здрав, щастие, късмет и само хубави моменти занапред  Hug

Общи условия

Активация на акаунт