"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 233
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • Разград
Зори ако не съм обяснила достатъчно ясно питай, пак или ако искаш виж тук

Как мина консултацията в петък?

Обяснението беше достатъчно ясно, благодаря за което Hug. По отношение на консултацията ще ви разкажа утре надълго и широко като се видим (към обяд трябва да си донеса болничния). Сега съм хванала един гоблен - и е голяма краста. Wink

# 121
  • там нейде .............
Добре Зори ще те чакаме Hug Hug Hug

сложи картинка деееееееееееее почерпи ни с нещо безалкохолно Wink

# 122
АЗ трябва да се хвана да чистя clean,но такъв мързел ме е налегнал днес,че.......... smile3507

# 123
оффффффф не е само Зори и аз имам желание да ви почерпя с нещичко,но пусто бяга ми това как точно да вмъкна картинката в отговора си.Е все пак се надявам скоро да пиете кафе и от мен newsm03

# 124
  • там нейде .............
Честит Имен Ден на всички които празнуват

# 125
АЗ трябва да се хвана да чистя clean,но такъв мързел ме е налегнал днес,че.......... smile3507
Аз също но сина ми още спи и не смея да помръдна:) Разглеждам из форума кво има:)Имаме ли именници тук Някой Йорданка Е ако има честитя на всички именници да са живи и здрави Hug   bouquet

# 126
хихихи и аз немога да се справя с тия картинки ама карай ще пием от техните кафета Simple Smile) даже искам да си сложа на малкия снимка с лента ама не се справих:( Абе ще се научим smile3534

# 127
добро утро
честит имен ден на всички именници

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 10:19 от ivi-tedi

# 128
Здравейте, честит имен ден на всички именици!

Аз пия кафе, след това ме чака много работа из вкъщи  Crazy. И утре пак на работа....

Ще ви наглеждам.

# 129
Добре дошла на новата мама plampetq и от мен  Hug. Радвам се че ще има и друго мамче с близнаци. Моят термин е 20.06, но секциото ще бъде по-рано (първата седмица на юни, стига бебоците да не решат да се появят по-рано newsm78). Не сме уточнявали датата нито клиниката все още - все си мисля че има време. Пола също е неизвестен-надеждата ми беше сега на 15.01 да видим нещо, но щом при теб в 5-тия нищо не се вижда едва ли ще видят при мен в 4-тия  Thinking.

Мен ме видяха още в 3-я - Велков на цветния!!!
Успех на очакващите раждане в МД Варна - аз раждах там - ако иска да пита някой нещо - моля - щото аз малко си изпатих- иначе докторката ми беше Супер точна!!!!

# 130
Plampetq  по принцип ходя на две места на консултации - тук при Стоянова и във Варна при доц. Маркова в Майчин дом. Разчитам на Маркова да ме насочи към специалист за секциото, но още не съм повдигала въпроса. Имам доверие на Козовски (младия) и на док. Александров от АГ - Болница- просто незнам  кой ще ми препоръча тя, но при всички положения няма да е тук.

Ама ти в Майчин Дом или в Аг- то - щото Александров е добър - ама самото аг- е малко кофти ; Маркова също е готина- ако си решила в МД; Препоръчвам и двамата а пък ти избираш обстановката! Успех!

# 131
Е така де ама мен Велков ми води консултацията и в 7-мия аз още не знаех пола

# 132
Здравейте и от мен.
Моя шеф реши да направи улеснение за всички майки.И от понеделник всеки може да си остави старата количка паяк столче за хранене и др.Детцки неща които не са ви нужни за продан в моя магазин.Казвате цена която вие си решите.

Кой е магазина и кой е шефът - имам някой неща!!!
Добра идея - Най после някой да се сети -УУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!

# 133
Абе Роси ДРЕБОСЪЧЕТО

# 134
Има ли нещо като подновяване на скайпа,че мен от два дена само вписване ми дава не да ми го твори а очевидно имам нет  comp03

Общи условия

Активация на акаунт