"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 222
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
О, просто не мога да ви изчета!! Laughing Много сте писали за един ден, тук съм, но сега се добирам до компа/от моите мъже не мога да се вредя..../

# 106
Бен аз имам останали фигурки от тортата на НИки, но не зна дали ще ти харесат - Снежанка и седемте джуджета, ако искаш мога да ти ги дам

# 107
Вени,много благодаря за предложението,ама къде ще те притеснявам.Нико има рожден ден в понеделник,т.е няма време.Аз за детския рожд.ден съм си купила украса,но ми се искаше за домочадието да купя една готова торта и просто да сложа украсата!Ще прескоча в понеделник до следкарниците!

# 108
бен Комисиона няма да има оставяш го казваш цена и това е.
Аз бях давала на една майка номера ти да се свърже със теб.търсещи столче но явно се е отказала.Лека вечер от мен.

# 109
бен за торта можеш да провериш и "терата" доста добри отзиви има от техните торти.Спомням си че някоя от нашите мами дори беше много очарована от Гараша

# 110
Цитат
Вени,много благодаря за предложението,ама къде ще те притеснявам.Нико има рожден ден в понеделник,........

Ок, няма проблем, но ако все пак нямаш друго решение Росен /ние с него сме съученици/, може да мине през Бюрото по труда и да ги вземе за вечерта, само трябва да ми кажеш да ги взема и естествено, да не ги забравя, че ние на тези години вече.... Whistling Joy

# 111
бен Комисиона няма да има оставяш го казваш цена и това е.
Аз бях давала на една майка номера ти да се свърже със теб.търсещи столче но явно се е отказала.Лека вечер от мен.
Много странно newsm78
Ако е така евала Simple Smile

# 112
Добър вечер и от мен не мога да се освободя да седна на компа малката уж заспа отдавна но все се пробужда и реве.Нещо е неспокайна тази вечер чак се притесних newsm12,защото е неестествено за нея.Та така де и аз какво ви занимавам вие какво си прайкате?

# 113
  • Разград
Добро утро - кафето е от мен днес food010

# 114
  • там нейде .............
Добро утро Hug Hug Hug
 ето и от мен кафе

# 115
  • Разград
Аз съм си светни ме на лични как да пратя картинка че нещо не става.  newsm78  Embarassed

# 116
  • там нейде .............
Зори ако не съм обяснила достатъчно ясно питай, пак или ако искаш виж тук

Как мина консултацията в петък?

# 117
# 118
Добро утро и от мен Simple Smile мама на мони май сме само двете но може да си пйнем кафе Simple Smile гледам са ни оставили:))

# 119
Да бе много пусто що така smile3506

Общи условия

Активация на акаунт