"За Новата година в Разград здраве и късмет да има!"

• 10 220
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Бели Ружи,мама на Мони, приемете моите съболезнования!

Павче,знам хомеопатично-коризалия,обаче се използва ако става въпрос за бистри сополи!Какви са вашите?

# 91
  • Разград
Plampetq  по принцип ходя на две места на консултации - тук при Стоянова и във Варна при доц. Маркова в Майчин дом. Разчитам на Маркова да ме насочи към специалист за секциото, но още не съм повдигала въпроса. Имам доверие на Козовски (младия) и на док. Александров от АГ - Болница- просто незнам  кой ще ми препоръча тя, но при всички положения няма да е тук.

# 92
Аз забравих да кажа:благодаря за кафето и почерпката!Благодарности и за съветите!Блатове не ми се правеха,ама може и да направя,а украса нямам време да търся от сайтовете!Ще проверя в магазина на Ивайло(на ларгото)!А бе все някаква ще я сколасам.

# 93
  • ВАРНА
Plampetq  по принцип ходя на две места на консултации - тук при Стоянова и във Варна при доц. Маркова в Майчин дом. Разчитам на Маркова да ме насочи към специалист за секциото, но още не съм повдигала въпроса. Имам доверие на Козовски (младия) и на док. Александров от АГ - Болница- просто незнам  кой ще ми препоръча тя, но при всички положения няма да е тук.

Странно, че Маркова не те е агитирала да раждаш в Майчин дом.
Зори, ако аз трябва да избирам, бих се доверила на д-р Александров.

# 94
Аз се завърнах но за малко сега пък ще дотвя.
Брат ми ни е на гости ,ще метна пържолки на скарата и сядаме на бяло винце и все пак ше ви наглеждам от време на време

# 95
Вие па сега се загубихте само аз и гичева сме на клона

# 96
хей стига с тия вкусотии Simple Smile потекоха ми лигите  smile3508

# 97
Здравейте и от мен.
Моя шеф реши да направи улеснение за всички майки.И от понеделник всеки може да си остави старата количка паяк столче за хранене и др.Детцки неща които не са ви нужни за продан в моя магазин.Казвате цена която вие си решите.

# 98
  • ВАРНА
Миши 06, това е похвално.
Да поздравиш шефа. Grinning

# 99
Ммммммммм  да това е много добра идея, браво на шефа ти smile3501

# 100
а къде е магазина:)) Може да си изберем нещо бъдещите мами

Последна редакция: сб, 05 яну 2008, 21:19 от plampetq

# 101
 Браво на шефа ти Мише,ама не ми е ясно къде ще ги сложи всички тия неща и освен това къде ще му е далаверата?Нали няма да се заблуждаваме,че го прави заради пъстрите ми очи?
Пуфи,можеш да даваш коризалия,обаче по-добре се стройте при личната и искайте да ви пратят на изследване!Ако сополите са зелени означава,че е бактерия и тогава е нужно антибиотично лечение(то обикновенно е под формата на мас за нослето).Иначе добрия стар виброцил мисля,че би ви спасил!Аз като преспя децата ще почета за хомеопатични!

# 102

plampetq Магазина е до книжарница Атлас.
бен Не-знам той си решава какво да прави той иска да улесни всички в Разград има много майки които имат вещи който вече са им ненужни и майки които не-могат да си позволят нова количка и така по този начин ние помагаме за едно удобство на всички на купувача и продавача

# 103
бен, plamelita, Mama na Gabi, veni_ra и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Мале колко има на балкона Joy

# 104
Миши,моля те не го приемай лично!Имам много добри чувства към шефовете ти,ама хайде да не си говорим недомислици!Че ще ни улесни е ясно,аз самата имам столче за хранене,което бих оставила.Обаче това не се прави от добро сърце,а по други причини,например скрита реклама на твоята стока и т.н.Мен ме интересуваше няма ли да има някаква комисионна,такса и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт